arkadaşlar merhaba yazdıklarınızın çoğunu okudum.Bende size kendimden bahsedeyim.3.5 yaşında bir oğlum var ve 29 temmuzdan bu yana korunmuyoruz son adet tarihim 20 temmuz.22 ağustosta bthcg bakıldı sonuç 98 çıktı dr.şuan çok erken 1 hafta sonra gel bakalım dedi dün dr.a gittin vaginal ultrasonda keseyi gördü fakat rahimde sıvı olduğunu ve olmaması gerektiğini dış gebelik olabileceğini söyledi bende ilk korunmasız ilişkimin 1 ay önce olduğunu söyleyince sıvının berrak olduğunu kanlı olmadığını belkide dış gebelik olmayacağını söyledi ama sonrasında tekrar o sıvının orda olmaması gerektiğini 2 gün sonra tekrar sıvıda artış olup olmadığına bakalım dedi.Çok kafam karışık sizdede bu tarz bişey oldumu dış gebelik olduğunu doktorunuz neye dayanarak söyledi?Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Merve kıza ilk cvb verenler de biz olduk. İyi olmadı
"herkes birkaç kez dış gebelik mı yaşıyor?" diye korkacak.
Hayır relax biz oldukça azınlık bir grubuz. Zaten senin bir evladın var.
Hem de erkek((( ağlamak istiyorum...
:roflol:
inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.
Aslında arkadaşlar benim aklıma takılan bir konu var sizlere de danışmak istiyorum. Benim doktorum dış gebelik olduğumuzu ilk öğrendiğimizde "hiç önemli bir şey değil, tüp bebek bu tip sorunlar için çıktı, bu yüzden hiç kafana takma, bir kere daha normal yollardan denersin, sonra olmazsa tüp deneriz" dedi.
En son kendisine gittiğimde tüp bebek ile de dış gebelik olma ihtimalini sorduğumda "eskidendi bu, çok olmasa da epey tüp bebek yaptım ve yönlendirdim, hiç böyle birşey ile karşılaşmadım, çok düşük bir ihtimal" dedi,
Sizlerin bu konudaki görüşünüz nedir? Çünkü bu forumda okuduklarımdan doktorların söylediklerinin farklı farklı olabildiğini ve doktorların söyledikleri ile yaşananların çok farklı olabildiğini gördüm maalesef
MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA yENİ KATILDIM.8 ay önce dış gebelik geçirdim.şimdi genophene kullandım regl oldum.2 çocuk için uğraşıyoruz.rahim filmide çektirdim.dış gebelik ne hiç bilmezdim.boş,dış,mol hepsini öğrendim.kür falan yaptınızmı yumurtanız çok olsun diye acaba?
anaa bende ben tekim sanıyordum,meğer baayağı kişi varmış.dış gebedaşlarııııımm,nerdeydiniz şimdiye kadar,psikolojimin bozuk olduğu dönemlerde bulsaydım keşke sizi...neyse evet sağ tüpüm yok malesef.gitmiş tüpte kalmış,kanama ağrı derken hamileyim diye seviniyorum güya doktor demesinmi dış gebelik geçiriyorsun.sevincimiz boğazımıza kitlendi velhasıl 8 ay oldu dr 6 ay korunun dedi ama ben 4 bile korunmadım hemen rahim filmi çektrdim bişey yok ama bendede bişey yok olmuyor :teytey:
anaaaaaaaaaaaaaa neler duyuyorum bu nasıl bir ihmal ... ya cocuksada zor dıssada allh kolaylık versn cnm bnde bugün sirrte geldim ... kızlar bişi okudum yapısıklık varsa agrı olurmus biz hep diyoruz ya yumuertlama zamanı agrı oluyor die ondan sanırım ...
arkadaşım geçmiş olsun öncelikle.dr.lar artık okadar çokbu konularla karşılaşıyo ki, tüp çok doğal bişey gibi geliyo.bende ilkin çok kötüğ olmuştum.ben kısırmıyım ki neden neden nede??* neyse.tüp bebek olayında da malesef varmış bu olasılık ama burda da dr.un el becerisi tecrübesi çok önemlimiş.okuduğum kadarıyla.benim dr.da bu ihtimali söyledi ama normal bir gebeliğe oranla çok çok düşük dedi.ben yinede böyle şeyleri düşünme meni söylerim.geçmiş olsun tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?