Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cbdefne canım senin adınada çok sevindim.ne kadar güzel haberler böyle arka arkaya.rabbime hamdolsun dualarımızı kabul etti.inşallah sende kesesini görüp,aklp atışlarını duyarsın,sağlıcakla doğum yapıp kucağına alırsın.inşallah bebeğin hayırlı bir evlat olur güzel kardeşim.

uconn ben senin dualarının tesirine inanıyorum gerçekten.çünkü içten dua ediyorsun.diğer arkadaşlarımda öyle ama içimden geçebnler kalbimden geçenler öyle söylüyor.birde hamilesin . benim içinde dua edermisin güzel kardeşim.inşallah sırada karam(esen),serap,ada ve inşallah ben olurum.

hepinizi çok seviyorum.rabbim inşallah hamile kardeşlerimin sağlıcakla doğum yapıp bebeklerini kucaklarına almayı ,benim gibi hayırlı evlat isteyen bütün kardeşlerimede hayırlı bebişler nasip eder.amin

canım yaaaaa çok sevindim çok şükür bak tedaviye gerek kalamdan oldu... allah tamamına erdirsin inşallah rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeni nasip eylesin cnm inşallah keseyide kalp atmınıda duyarız hep birlikte...

inşallah sıradaki kızlardan da güzel haberler alırız... karam,serap, cimcimesultan,ada, selamet,bahar daha sayamadığım ama isteyen herkese nasip eylesin rabbim sağlıklı bir şekilde inşallah...

cerol cnm güzel haberle gel inşallah... kızlar bende cuma günü akşam gidicem bana dua edin lütfen hayırlısıyla kesemizi görürüz inşallah sonrasında da inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder rabbim inşallah....

aaa anneyi niye almıyorlar asıl onu almaları lazım :)) ya o zmn ben yanlız normal nasıl yaparım bak bana bir bahane daha :)))
onu ben bir araştırıyım.
senın 4 kilo olursa sezeryan yolu gözükür.

ya maşallah bebişe.nehir hanım kıskanır tabikide benı almadan baska bebeği nasıl alırsın diye kıskandı prenses :))
canım sordun mu peki epituralı önerirmiymış.gerçi 2 saatte doğurmuş önerir tabi :))) allahım hepimize böyle kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

canım benım güzel kalpli arkadaşım naslsın.nasıl gidiyor .
allahım en kısa zamanda sanada bu güzel mutlulugu yaşamayı nasip edecek inşallah.

canım inşallah güzel haberlerle gelicem .ama gene bir endişe gene bir heyecan var .napıyor acaba minnakım buyudu mu bakalım.
ben sana dedim cuma git diye .cuma keseyi görürsin canım.ben 5+0 da görmüştüm karından.10 gun snrada kalp atışlarını duyarsın ınsallah.

Oo maşallah senin doktorun iyi olmuş ya, hem bu şekilde görüşünce hiçbir şeyi atlamadan bakmaya çalışacaktır oda. Hadi bakalım inşallah herşey sorunsuz ve sıkıntısız gider inşallah. İğne olayı benimde başımda olacak canım yanlız değilsin sağlıklı bir şekilde doğsunlarda yaparız ne yapalım. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Serap bu ay Allahın izniyle hamileee kalacaaaakkk.. (kendi kendimede söyleyesim geldi sizde okuyunca heveslendim)

İnanmıyorumm yaaa süper bir haber verdin var ya.. Canım bak ne kadar ümitsiz ve üzüntülüydün tedavi için. Ama bak Rabbim herşeye kadir olandır. O, OL dediğinde ne engel olabilir ki, Rabbim hepimize nasip eylesin inşallah. Değerin yüksek çıkar canım inşallah.

serapp hoşgeldin canımmm ohh iyisin çok şükür adetin ne zaman canım yumurta takibi yaptıracak mısın canım?

Canımm hoşbuldukkk.. İyiyim hayatım şükürler olsun.. Yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bu ay ama korkuyorum ya yine sağdan olmaz inşallah. Sol olsun diye bu aya bekledim, bakalım adetim bugün yarın bekliyorum artık. Olayımda tekrar gideceğim. İnşallah bu ay seninde güzel haberini alırız canım ya. Önümüzdeki ayda ben veririm güzel haberi. Karamm bu ay hamilesinnnnnn..:)

Canımm aminn inşallah.. Rabbim hepimize hemencecik, sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsinnn. Sen nasıl oldun daha iyimisin? Tatil gibi değildi aslında ablamları ve çocukları görmeye gittim ama izmir olunca tabii bol bol gezdim. Şükür güzel geçti iyi de geldi. İnşalah bundan sonra hiçbir sıkıntı göstermez Rabbim böyle bir şekilde. Sağlıklı bir şekilde hamilelikler nasip eder.

Annem 4 tane doğurmuş maşallah. Allahım ömür versin annemede canım benim. Ablam 3,5 diğer ablam 4 abim 4,5 ben 3,5 doğmuşum. Hepside normal doğum canım. :) Yani doğmaya kalkınca hepsi doğuyor çıkarması için de yeterli büyüklük oluşuyor. Yeterki sağlıklı doğsunlar. Ama tabii sen yinede dikkat et kiloya. Bol bol süt olsun inşallah o gögüsler sonrasında. Kilonda bebekle birlikte uçsun gitsinn...:)

Canım inşallah hepimiz için Rabbim en hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin ve en hayırlısıyla bebişlerimizi bize nasip etsin. Gönlümüzde bebişlerimiz var hakkımızda da hayırlı eylesin.. Amin.. Selamet gerçek adını yazda özel mesajdan istersen tabii, adınla dua edelim. dualarıma sizleri ekliyorum ama gerçek adlarıyla ediyorum bildiklerimi bilmediklerimi burdaki isimleriyle. Gerçek isminle dua etmek isterim. Sende istersen.

Eveet eveet eveeet güzel haberler verelim bizdeee.. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip eder. Canım senin durumun bana yakınya sen neler yaptığını banada anlat olur mu. Ben korkuyorum hamilelikte kanamam felan olmasın inşallah bu sefer diye. Sen asprin kullanıyormusun peki canım. Ben şu an 100 lük corasprin folbiol ve elevit kullanıyorum. Hamileliktede corasprine ve cleaxe 0,4 kullanılacak dedi doktor. Sende nasıl sadece iğnemi?

Bayaaa uzun oldu sanırım, topluca..:)))

canım inşallah,canı gönülden diliyorum,rabbim sana o keseyi görmeyi,kalp atışlarını duymayı nasip edecek inşallah.

o senin kalbinin güzelliği temizliği canım kardeşim benim.ben cumartesi ve pazar başladık çalışmalara bakalım rabbim inşallah hepimize hayırlı evlatlar verecek.bu mutluluğu hepimize tattıracak inşallah.
sende bugün gidiyorsun değilmi doktora.inşallah herşey yolundadır.rabbim sağlıklı sıhhatli doğum yapıp bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.

cnm inşallah tez zamanda senden de alıcaz bu güzel haberi diyerek başlıyorum :))) cnm ben korunmayı bıraktığımda folik asit ve coraspin100lük kullanmaya zaten başlamıştım şuanda folikasit,coraspin100lük,elevit,perogestan,ve iğne kullanıyorum coraspini günde 1 defa sabah içiyorum iğneyi günde bir defa akşam vuruyorum, elevit ve folbiol günde 1 defa perogestanıda günde 3 defa içiyorum cnm...

canım inşallah,canı gönülden diliyorum,rabbim sana o keseyi görmeyi,kalp atışlarını duymayı nasip edecek inşallah.

cnm allah bin kere razı olsun duan için rabbim hayırlı olan en kısa zamanda sanada nasip eyleyecek inşallah...

Ucon canim sen krem kullanmaya ne zaman başlamıştın? Ben yavaş yavaş başlasam mı acaba? Karnımdan cok goguslerim kasiniyo( acaba göğüslere birsey sürülür mü sut oluşumu oldugu icin tehlikeli olabilir diye duydum.bir de sen lierac i hangi siteden alıyordun kac tane oluyor icinde ve jel mı krem mı? Bu konuda beni bilgilendirir misin?
Bu arada bir arkadasım normal dogum yapmıştı suan bebegi 8 aylık az once konuştum yine hamilemiymis:) normal doğumun da avantajı bu herhalde:) Rabbim hepimize çifter çifter nasip etsin insallah..:)

epidural sezeryan mı yaptırdı ben mi yanlış anladım.yanlız ben dış gebelikte kürtaj olmaya girdiğimde gözümde sadece rimel vardı.sildirdiler.aaa dedim ama filmlerde gayet fönlü ve makyajlılar dedim.hemşire biz işte o filmlere çok gülüyoruz demişti.bende makyajla girmek istiyorum o zaman...
allahım sanada aynı ablan gibi kolay doğumlar onun nazı gibi nazlar:)nasip etsin inşallah.
ahhh canım benim etmezmiyim aklıma her geldikçe ediyorum.doğuma girerkende hamile kalan henüz kalamayan herkese bol bol dua edicem inşallah.benim bir arkadaşım doğuma girerken anestezi yapılmadan hemen bana dua etmiş.1 ay sonrasında ben hamileydim:)bunu duyunca çok duygulanmıştım.ama hep inanıyorum sendende bu güzel haberi alıcaz inşallah en kısa sürede...
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta29.html
canım sayfanın en sonunu oku...
4,5 kilo hey maşallah...anneni tebrik ettiğimi söyle canım:)bu arada biz cerol için sayarken kendiside sayıyordu daha çabuk bitmişti.sende kendin için sayabilirsin.ama kime sayıyoruz ve sayısını unuttum artık biz diyelim sen sayısını say canım.serap bu ay hamile kalacak.....
canım ben hızlı kilo aldığım için karnımın yanları 3. aydan sonra kızarmaya ve pul pul dökülmeye başlamıştı.3 aydan sonra lierac jel kullanmaya başladım.o aralar sabah akşam kullandım o kırmızılık ve pullanma geçtikten sonra sadece akşamları sürmeye başladım karnıma ve göğüslerime.ama uçlarına deydirmiyorum.100 ml tüplerden kullanıyorum önce eczaneden aldım 55 liraya.sonra webdenal da indirimde yakaladım 3 kutu aldım 125 liraya sonra baktım zam gelmiş webdenala tekrar eczaneden aldım.bazı sitelerde 45 tl falan ama güvenemiyorum her siteden kredi kartıyla alışveriş yapmaya.sende bir an önce baaşlamalısın.henüz çatlağım yok.haaa birde banyodan çıkarken ıslak vücuduma jonsen bayb yağı sürüyordum.bir kutuda onu bitirdim.şimdide bacaklarıma başladım.nivea sürüyorum.arap yağı bol bulmuş misali çatlamamak için zeytinyağı olsa sürerim valla.doğumdan sonrada bir süre devam etmeyi düşünüyorum...

maşallah canım sanada bebeğinede.inşallah doğumunda kolaycacık olur.vee inşallah sezaryen değil normal doğum yaparsın.adı üstünde normal:))epidural yaptırırsın sende arkadaşımda öyle yaptırdı çok kolay olmuş...

pink bende yaz sıcağını hamile nasıl geçireceğimi düşünüyorum senin gibi.Allah yardımcımız olsun.takviminde hayırlı olsun.benim doktorunda beslenme tavsiyesi şöyle oldu:hergün 1 yumurta 1 kase yoğurt 1 bardak süt 2 öğünde et yanında mutlaka yeşillik et olmazsa proteinden zengin gıdalar.haftada 2gün baklagil,2gün balık.hergün 2 ceviz 5-6 fındık badem 1 avuç kuru kayısı 1 avuç kuru üzüm.elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ama et tavuk ve balık yiyemiyorum.( sizin doktorun başka tavsiyeleri varsa ekleyin arkadaşlar

amin canım.inşallah sende hepimizde kolay hamilelik geçiririz.
serap bu ay hamile kalacak inş.:7(ben aradakileride saydım)

ayyy canım maşallah.tebrik ederim.son zamanlarda herkes tedaviye gerek kalmadan hamile kalıyo ne güzel.birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim inş.ben bu ay senden çok umutluydum zaten.

bende cuma günü kontrole gidicem canım.inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz.keseni görürsün inş.

Merhaba

Herşey 17 Mart 2013 son adet tarihimle başladı bu hamileliğimi planlamıştım ama kul sadece kurarmış bunu anladım. oğlumu doğurduktan sonra 7 yıl spiral kullandım ve şimdi bebek sahibi olmak istedim ne yazık ki dış gebelik 2.iğnemi geçen cuma oldum. İğne etkilerini söylemek bile istemiyorum hatırlatıkça midem bulanıyor şu an 2.iğneden sonra adet kanaması gibi parçalı kanamalarım ve ağrım oluyor cuma günü değerlerime bakmaya gideceğim değerlerim aşağıda. doktor 4 ay korun dedi ve şu an sebebini söylemiyor önce bunu sıfırlayalım diyor tecrübeliler sizce ne kadar zamanda sonuçlanır ve nasıl bir tedavi yapacaklar yoksa napıyoruz gelecek içni çok umutsuzum ve çok korkuyorum yine yaşarım diye endişeliyim.

26 NİSAN 579 İĞNE VURULDU
30 NİSAN 1779
03 MAYIS 1505 2.İĞNE VURULDU

çok geçmiş olsun.sakın umutsuz olma.hepimiz bu süreçten geçtik.ama atlattık çok şükür.şu günlerin zor geçecek ama sende atlatacaksın inş.bende geçen sene geçirdim. 9nisanda ameliyatla sonlandı.tek tüpüm yok ve şu an 4 aylık hamileyim.iğneyle atlatan arkadaşlar sana tedavi sürecini anlatır.değerlerin 2 ayda sıfırlanacak.yapılan iğne kemoterapi iğnesi o nedenle yan etkileri ağır.ilacın vucuttan tamamen atılması içinde dktorlar 3-4 ay korunma süresi veriyolar.için rahat olsun.

Çok geçmiş olsun .zzor bır surec en kısa zamanda sağlıgına kavusursun inşallah.burda hepimiz yaşadık bunları kimimiz ameliyat kimimiz iğneyle.ama hepimiz toparlandık.sıfırlanması 1 ay suruyor iğnenin vucuttan atılma surecı 3 ay.3 aylık korunma veriyor normalde doktorlar. suanda umutsuz olman çok normal bir daha dış gebelik yaşama ihtimalin hiç yaşamayanbirinden daha fazla.%8 gibi ama bu topikte bunu yaşayan tekrar 2 yada 3 kişi bak coğumuz hamileyiz.ve allaha sukurler olsun ki bir cocugun var.hakkında hayırlısı buymuş.ınşallah en kısa zamanda iyi olursun sen de aramıza gel daha kolay atlatırsın. 7.gun değerini bizlerede haber ver.

teşekkür ederim canım.bende şimdilik normal diye düşünüyorum bakalım doktorum ne derse onu yapıcam.normal olursa epidural düşünüyorum.onunda olumsuz yanları varmış ya artık çok fazla düşünmemek lazım.senin ilki sezeryandı galiba buda sezeryan olur o zaman.

benim 6000 lerden 2 aya yakın sürede düşmüştü.iğnenin etkileri bikaç hafta sürebilir.sabretmen lazım ne yazık ki.tüpünün alınmaması açısından iğne tedavisi iyi bişey.sevinmelisin.hiç ümitsizliğe kapılma tekrar hamile kalmaman için hiçbir neden yok inşallah.

Bende ağustos ayında geçirdim ve ikinci iğnemi yaptıklarında değerlerim 5800 lerdeydi. Bir ay içinde beta sıfırlanıyor canım. Ama senin ki daha hızlı sıfırlanır çünkü değerlerin çok çok yüksek değil. İğnenin yaptığı ağrıyı bilirim. Annem çektiğim sancılara 3 tane çocuk doğururdun demişti bana. Ama hepsi geride kalıyor; inşallah sende bizim gibi tez zamanda sağlıklı gebeliğine kavuşursun. Korunma meselesine gelince bana farklı farklı doktorlar çok değişik süreler söylediler. Kimi 1 yıl, kimi 6 ay, kimi 3 ay kimi de hemen yapın dedi. Ama 3 ay bizim kafamıza yattı. 3 ay sonra korunmayı bırakmıştık. Hatta 2. aydan sonra ben kendimi hazır hissetmiştim ama o ay HSG çektirdiğimiz için bir ay daha korunduk 3 aya tamamlandı. Dış gebeliğin tekrarlama ihtimali normal gebelik geçirmene oranla çok daha düşük. Ama nedense bizlere hep geçirmemiş kadınlara göre ihtimaliniz daha yüksek diye anlatılınca bir sonraki de sanki dış gebelik olacakmış gibi geliyor. Ama gerçekten öyle değil. Bizlerin sağlıklı gebelik geçirme ihtimalimiz tekrar dış gebelik geçirme ihtimalimizden çok daha yüksek. Bunu düşünüp kendini motive et canım. Çok çok geçmiş olsun...

Waooovvv işte bu süper bir haber. Tebrik ederim canım. İnşallah çarşamba değerlerin çok güzel gelir tez zamanda keseyi ve kalp atımlarını görürsünüz. Hadi bakalım darısı isteyen diğer arakadaşlarımıza olsun inşallah :))

Güzel duaların için saol ablacım Allah razı olsun.Rabbim inşallah saglıkla kucagımıza almayı nasip eder.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım yarın herşey olumlu olur inşallah değerlerimde iyi olur normal bir gebeliktir inşallah.Rabbim herkese nasip etsin.

Saol arkadaşım yarın degerlerim güzel olur inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…