Kızlar idrar testi yaptım işten gelince bilin bakalım ne çıktı.hamileyimmm.ikinci çizgi henüz yeni diye sanırım hafif silik ama var.eşimde işten gelince gösterdim acaba yanlışmı gördüm diye dogru görmüşüm.eşim telaş yapma diyo..heyecanlıyım.çarşamba izin günüm hastaneye gidip kanda baktırcam.dua edin degerimiz iyi çıksın teyzeleri.
canım ne yazık ki anne sokulmuyor doğum anında benim bildiğim.yasal değilmiş.öyle bir kanun okumuştum sanki.sadece eşler girebiliyor diye ama değişmişte olabilir.
ayyy şaka gibi.tedavi falan derken,morallerin yerdeyken ne kadar güzel bir haber.hadi gözün aydın olsun....
ayyy 4 kiloda olmasın onu çıkarmakta iş:)doktor dikkat et 4 kiloyu bulabilir dedi.bu ara biraz azaltıcam yine bakalım yemeği.
canım benim o göğüslerindeki şişlik 10 gün sonra bebek için olsun inşallah hiç inmesin.
akşam bebk görmeye hastaneye gittik.3600 gr minicik bişey ya.misler gibi kokuyor.allahım hepimize nasip etsin inşallah.kucağıma aldım.alttanda kızım tekmeliyor.kıskandın mı kız dedim:)çok tatlıydı maşallah.arkadaşımda gayet sağlıklı görünüyordu.çok kolay olmuş doğumu 2 saat falan ağrı çektikten sonra epidurali yapmışlar ve 15 dk sonra bebek dünyaya gelmiş.
canım o kadar çok sevindimki anlatmama,rabbime sonsuz kere sonsuz hamdü senalar olsun,bizlere bu mutluluğu yaşattığı için.rabbim inşallah keseyi görmeyi,kalp atışlarını duymayı ve sağlıcakla doğurup kucağına almayı da nasip eder.inşallah hayırlı bir evlat olur güzel kardeşim.
cerol cnm güzel haberle gel inşallah... kızlar bende cuma günü akşam gidicem bana dua edin lütfen hayırlısıyla kesemizi görürüz inşallah sonrasında da inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder rabbim inşallah....
ayy cnm ben sayıyı yazmayı unuttum neyse iiki msj düzenleme var :))) serap bu ay kesin hamile kalacak....
cnm doktor önermediği sürece hiç bir ilaç kullanma sakın bende iğneyi göbekten yapıyorum acıyo hemde morarıyo evet ama napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda cnm ben adana'da oturuyorum doktorumda eşimin velisi çok iyi bir doktor bu dış gebelikte tesadüfen eşim velisinin kadın doğumcu olduğunu öğrenmiş ve allah çıkardı karşıma diyorum dış gebelite çok güzel bir ameliyatla tüpüme zarar vermedi sonrasında da izlediği süreçte çok ilgili ve doğru adımlarla yönlendirdi bizi şuan da elinden geleni yaptığını düşünüyorum allah razı olsun ondan, akraba gibide olduk aslında oğlu sbs ye girecek eşim oğluna özel ders vermeye başladı benimle ilgileniyo diye bizde onun için elimizden geleni yapalım diye düşündük her perşembe akşam gidiyoruz aklıma takılan her şeyi soruyorum bende... anlayacağın işte arkadaşım biz tedbirimizi alıyoruz elimizden geldiği kadarıyla takdir elbetteki rabbimin inşallah bu hamileliğimin sonu güzel gelir sağlıklı bir hamilelik olur sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder inşallah allaım bana ve sizlere isteyen herkese nasip etsin rabbim.
Kızlar idrar testi yaptım işten gelince bilin bakalım ne çıktı.hamileyimmm.ikinci çizgi henüz yeni diye sanırım hafif silik ama var.eşimde işten gelince gösterdim acaba yanlışmı gördüm diye dogru görmüşüm.eşim telaş yapma diyo..heyecanlıyım.çarşamba izin günüm hastaneye gidip kanda baktırcam.dua edin degerimiz iyi çıksın teyzeleri.
serapp hoşgeldin canımmm ohh iyisin çok şükür adetin ne zaman canım yumurta takibi yaptıracak mısın canım?
ayyy hadi gözün aydın cnm ,çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh.maşallah topiğimiz hamişlerle doldu.sıra karamda inşllh onun haberini alırız on gün sonra.sonrada serap kesin hamile kalacak etti 3...benimkisi de allah kerim:)))....serapcım tatile gitmişsin ,çok iyi gelmiştir eminim.kafan dağılmıştır çektiğin onca sıkıntıdan sonra...uconn cnm bebişin uzun boylu olacak anlaşılan ,maşallah kilosuda çok güzel.inşllh normal doğum yaparsın,nede olsa herşeyin doğalı daha iyidir,ben sana normal doğum tavsiye ediyorum doğum yapmış birisi olarak...cerolum senin mercimekte büyümüştür artık.yakında fasulye olur:)))resimlerini çekte koy bizde görelim şu yumurcağı...rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin inşllh...aminn....
canım ne yazık ki anne sokulmuyor doğum anında benim bildiğim.yasal değilmiş.öyle bir kanun okumuştum sanki.sadece eşler girebiliyor diye ama değişmişte olabilir.
ayyy şaka gibi.tedavi falan derken,morallerin yerdeyken ne kadar güzel bir haber.hadi gözün aydın olsun....
ayyy 4 kiloda olmasın onu çıkarmakta iş:)doktor dikkat et 4 kiloyu bulabilir dedi.bu ara biraz azaltıcam yine bakalım yemeği.
canım benim o göğüslerindeki şişlik 10 gün sonra bebek için olsun inşallah hiç inmesin.
cbdefne canım senin adınada çok sevindim.ne kadar güzel haberler böyle arka arkaya.rabbime hamdolsun dualarımızı kabul etti.inşallah sende kesesini görüp,aklp atışlarını duyarsın,sağlıcakla doğum yapıp kucağına alırsın.inşallah bebeğin hayırlı bir evlat olur güzel kardeşim.
uconn ben senin dualarının tesirine inanıyorum gerçekten.çünkü içten dua ediyorsun.diğer arkadaşlarımda öyle ama içimden geçebnler kalbimden geçenler öyle söylüyor.birde hamilesin . benim içinde dua edermisin güzel kardeşim.inşallah sırada karam(esen),serap,ada ve inşallah ben olurum.
hepinizi çok seviyorum.rabbim inşallah hamile kardeşlerimin sağlıcakla doğum yapıp bebeklerini kucaklarına almayı ,benim gibi hayırlı evlat isteyen bütün kardeşlerimede hayırlı bebişler nasip eder.amin
canım yaaaaa çok sevindim çok şükür bak tedaviye gerek kalamdan oldu... allah tamamına erdirsin inşallah rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeni nasip eylesin cnm inşallah keseyide kalp atmınıda duyarız hep birlikte...
inşallah sıradaki kızlardan da güzel haberler alırız... karam,serap, cimcimesultan,ada, selamet,bahar daha sayamadığım ama isteyen herkese nasip eylesin rabbim sağlıklı bir şekilde inşallah...
cerol cnm güzel haberle gel inşallah... kızlar bende cuma günü akşam gidicem bana dua edin lütfen hayırlısıyla kesemizi görürüz inşallah sonrasında da inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder rabbim inşallah....
aaa anneyi niye almıyorlar asıl onu almaları lazım :)) ya o zmn ben yanlız normal nasıl yaparım bak bana bir bahane daha :)))
onu ben bir araştırıyım.
senın 4 kilo olursa sezeryan yolu gözükür.
ya maşallah bebişe.nehir hanım kıskanır tabikide benı almadan baska bebeği nasıl alırsın diye kıskandı prenses :))
canım sordun mu peki epituralı önerirmiymış.gerçi 2 saatte doğurmuş önerir tabi :))) allahım hepimize böyle kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
canım benım güzel kalpli arkadaşım naslsın.nasıl gidiyor .
allahım en kısa zamanda sanada bu güzel mutlulugu yaşamayı nasip edecek inşallah.
canım inşallah güzel haberlerle gelicem .ama gene bir endişe gene bir heyecan var .napıyor acaba minnakım buyudu mu bakalım.
ben sana dedim cuma git diye .cuma keseyi görürsin canım.ben 5+0 da görmüştüm karından.10 gun snrada kalp atışlarını duyarsın ınsallah.
Oo maşallah senin doktorun iyi olmuş ya, hem bu şekilde görüşünce hiçbir şeyi atlamadan bakmaya çalışacaktır oda. Hadi bakalım inşallah herşey sorunsuz ve sıkıntısız gider inşallah. İğne olayı benimde başımda olacak canım yanlız değilsin sağlıklı bir şekilde doğsunlarda yaparız ne yapalım. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Serap bu ay Allahın izniyle hamileee kalacaaaakkk.. (kendi kendimede söyleyesim geldi sizde okuyunca heveslendim)
İnanmıyorumm yaaa süper bir haber verdin var ya.. Canım bak ne kadar ümitsiz ve üzüntülüydün tedavi için. Ama bak Rabbim herşeye kadir olandır. O, OL dediğinde ne engel olabilir ki, Rabbim hepimize nasip eylesin inşallah. Değerin yüksek çıkar canım inşallah.
Canımm hoşbuldukkk.. İyiyim hayatım şükürler olsun.. Yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bu ay ama korkuyorum ya yine sağdan olmaz inşallah. Sol olsun diye bu aya bekledim, bakalım adetim bugün yarın bekliyorum artık. Olayımda tekrar gideceğim. İnşallah bu ay seninde güzel haberini alırız canım ya. Önümüzdeki ayda ben veririm güzel haberi. Karamm bu ay hamilesinnnnnn..:)
Canımm aminn inşallah.. Rabbim hepimize hemencecik, sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsinnn. Sen nasıl oldun daha iyimisin? Tatil gibi değildi aslında ablamları ve çocukları görmeye gittim ama izmir olunca tabii bol bol gezdim. Şükür güzel geçti iyi de geldi. İnşalah bundan sonra hiçbir sıkıntı göstermez Rabbim böyle bir şekilde. Sağlıklı bir şekilde hamilelikler nasip eder.
Annem 4 tane doğurmuş maşallah. Allahım ömür versin annemede canım benim. Ablam 3,5 diğer ablam 4 abim 4,5 ben 3,5 doğmuşum. Hepside normal doğum canım. :) Yani doğmaya kalkınca hepsi doğuyor çıkarması için de yeterli büyüklük oluşuyor. Yeterki sağlıklı doğsunlar. Ama tabii sen yinede dikkat et kiloya. Bol bol süt olsun inşallah o gögüsler sonrasında. Kilonda bebekle birlikte uçsun gitsinn...:)
Canım inşallah hepimiz için Rabbim en hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin ve en hayırlısıyla bebişlerimizi bize nasip etsin. Gönlümüzde bebişlerimiz var hakkımızda da hayırlı eylesin.. Amin.. Selamet gerçek adını yazda özel mesajdan istersen tabii, adınla dua edelim. dualarıma sizleri ekliyorum ama gerçek adlarıyla ediyorum bildiklerimi bilmediklerimi burdaki isimleriyle. Gerçek isminle dua etmek isterim. Sende istersen.
Eveet eveet eveeet güzel haberler verelim bizdeee.. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip eder. Canım senin durumun bana yakınya sen neler yaptığını banada anlat olur mu. Ben korkuyorum hamilelikte kanamam felan olmasın inşallah bu sefer diye. Sen asprin kullanıyormusun peki canım. Ben şu an 100 lük corasprin folbiol ve elevit kullanıyorum. Hamileliktede corasprine ve cleaxe 0,4 kullanılacak dedi doktor. Sende nasıl sadece iğnemi?
Bayaaa uzun oldu sanırım, topluca..:)))
canım inşallah,canı gönülden diliyorum,rabbim sana o keseyi görmeyi,kalp atışlarını duymayı nasip edecek inşallah.
epidural sezeryan mı yaptırdı ben mi yanlış anladım.yanlız ben dış gebelikte kürtaj olmaya girdiğimde gözümde sadece rimel vardı.sildirdiler.aaa dedim ama filmlerde gayet fönlü ve makyajlılar dedim.hemşire biz işte o filmlere çok gülüyoruz demişti.bende makyajla girmek istiyorum o zaman...valla ablamda epidural yaptırdı duşunu aldı kuaföre gidip fön çektirdi manikür pedikür makyaj sanki düğüne gidiyor güle güle el sallayarak girdi ve 15 dk sonra bebek geldi yarım saattede ablam gülerek çıktı hiç acım yok ve bebeğimi yanağımda hissetmek süperdi dedi, hiç yatmadı desem yeridir sezeryan olunca illa yardım lazım derler ya normal de yapsan illa yardım lazım canım yaa ben çok imrendim kesin bende böyle yapacağım dedim fotolar falan çok güzel duruyor.Allah hayırlısını nasip etsin canım hayırlarla bebeğini al kucağına.
ahhh canım benim etmezmiyim aklıma her geldikçe ediyorum.doğuma girerkende hamile kalan henüz kalamayan herkese bol bol dua edicem inşallah.benim bir arkadaşım doğuma girerken anestezi yapılmadan hemen bana dua etmiş.1 ay sonrasında ben hamileydim:)bunu duyunca çok duygulanmıştım.ama hep inanıyorum sendende bu güzel haberi alıcaz inşallah en kısa sürede...cbdefne canım senin adınada çok sevindim.ne kadar güzel haberler böyle arka arkaya.rabbime hamdolsun dualarımızı kabul etti.inşallah sende kesesini görüp,aklp atışlarını duyarsın,sağlıcakla doğum yapıp kucağına alırsın.inşallah bebeğin hayırlı bir evlat olur güzel kardeşim.
uconn ben senin dualarının tesirine inanıyorum gerçekten.çünkü içten dua ediyorsun.diğer arkadaşlarımda öyle ama içimden geçebnler kalbimden geçenler öyle söylüyor.birde hamilesin . benim içinde dua edermisin güzel kardeşim.inşallah sırada karam(esen),serap,ada ve inşallah ben olurum.
hepinizi çok seviyorum.rabbim inşallah hamile kardeşlerimin sağlıcakla doğum yapıp bebeklerini kucaklarına almayı ,benim gibi hayırlı evlat isteyen bütün kardeşlerimede hayırlı bebişler nasip eder.amin
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta29.htmlaaa anneyi niye almıyorlar asıl onu almaları lazım :)) ya o zmn ben yanlız normal nasıl yaparım bak bana bir bahane daha :)))
onu ben bir araştırıyım.
senın 4 kilo olursa sezeryan yolu gözükür.
ya maşallah bebişe.nehir hanım kıskanır tabikide benı almadan baska bebeği nasıl alırsın diye kıskandı prenses :))
canım sordun mu peki epituralı önerirmiymış.gerçi 2 saatte doğurmuş önerir tabi :))) allahım hepimize böyle kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
canım benım güzel kalpli arkadaşım naslsın.nasıl gidiyor .
allahım en kısa zamanda sanada bu güzel mutlulugu yaşamayı nasip edecek inşallah.
canım inşallah güzel haberlerle gelicem .ama gene bir endişe gene bir heyecan var .napıyor acaba minnakım buyudu mu bakalım.
ben sana dedim cuma git diye .cuma keseyi görürsin canım.ben 5+0 da görmüştüm karından.10 gun snrada kalp atışlarını duyarsın ınsallah.
4,5 kilo hey maşallah...anneni tebrik ettiğimi söyle canım:)bu arada biz cerol için sayarken kendiside sayıyordu daha çabuk bitmişti.sende kendin için sayabilirsin.ama kime sayıyoruz ve sayısını unuttum artık biz diyelim sen sayısını say canım.serap bu ay hamile kalacak.....Oo maşallah senin doktorun iyi olmuş ya, hem bu şekilde görüşünce hiçbir şeyi atlamadan bakmaya çalışacaktır oda. Hadi bakalım inşallah herşey sorunsuz ve sıkıntısız gider inşallah. İğne olayı benimde başımda olacak canım yanlız değilsin sağlıklı bir şekilde doğsunlarda yaparız ne yapalım. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Serap bu ay Allahın izniyle hamileee kalacaaaakkk.. (kendi kendimede söyleyesim geldi sizde okuyunca heveslendim)
İnanmıyorumm yaaa süper bir haber verdin var ya.. Canım bak ne kadar ümitsiz ve üzüntülüydün tedavi için. Ama bak Rabbim herşeye kadir olandır. O, OL dediğinde ne engel olabilir ki, Rabbim hepimize nasip eylesin inşallah. Değerin yüksek çıkar canım inşallah.
Canımm hoşbuldukkk.. İyiyim hayatım şükürler olsun.. Yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bu ay ama korkuyorum ya yine sağdan olmaz inşallah. Sol olsun diye bu aya bekledim, bakalım adetim bugün yarın bekliyorum artık. Olayımda tekrar gideceğim. İnşallah bu ay seninde güzel haberini alırız canım ya. Önümüzdeki ayda ben veririm güzel haberi. Karamm bu ay hamilesinnnnnn..:)
Canımm aminn inşallah.. Rabbim hepimize hemencecik, sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsinnn. Sen nasıl oldun daha iyimisin? Tatil gibi değildi aslında ablamları ve çocukları görmeye gittim ama izmir olunca tabii bol bol gezdim. Şükür güzel geçti iyi de geldi. İnşalah bundan sonra hiçbir sıkıntı göstermez Rabbim böyle bir şekilde. Sağlıklı bir şekilde hamilelikler nasip eder.
Annem 4 tane doğurmuş maşallah. Allahım ömür versin annemede canım benim. Ablam 3,5 diğer ablam 4 abim 4,5 ben 3,5 doğmuşum. Hepside normal doğum canım. :) Yani doğmaya kalkınca hepsi doğuyor çıkarması için de yeterli büyüklük oluşuyor. Yeterki sağlıklı doğsunlar. Ama tabii sen yinede dikkat et kiloya. Bol bol süt olsun inşallah o gögüsler sonrasında. Kilonda bebekle birlikte uçsun gitsinn...:)
Canım inşallah hepimiz için Rabbim en hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin ve en hayırlısıyla bebişlerimizi bize nasip etsin. Gönlümüzde bebişlerimiz var hakkımızda da hayırlı eylesin.. Amin.. Selamet gerçek adını yazda özel mesajdan istersen tabii, adınla dua edelim. dualarıma sizleri ekliyorum ama gerçek adlarıyla ediyorum bildiklerimi bilmediklerimi burdaki isimleriyle. Gerçek isminle dua etmek isterim. Sende istersen.
Eveet eveet eveeet güzel haberler verelim bizdeee.. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip eder. Canım senin durumun bana yakınya sen neler yaptığını banada anlat olur mu. Ben korkuyorum hamilelikte kanamam felan olmasın inşallah bu sefer diye. Sen asprin kullanıyormusun peki canım. Ben şu an 100 lük corasprin folbiol ve elevit kullanıyorum. Hamileliktede corasprine ve cleaxe 0,4 kullanılacak dedi doktor. Sende nasıl sadece iğnemi?
Bayaaa uzun oldu sanırım, topluca..:)))
canım ben hızlı kilo aldığım için karnımın yanları 3. aydan sonra kızarmaya ve pul pul dökülmeye başlamıştı.3 aydan sonra lierac jel kullanmaya başladım.o aralar sabah akşam kullandım o kırmızılık ve pullanma geçtikten sonra sadece akşamları sürmeye başladım karnıma ve göğüslerime.ama uçlarına deydirmiyorum.100 ml tüplerden kullanıyorum önce eczaneden aldım 55 liraya.sonra webdenal da indirimde yakaladım 3 kutu aldım 125 liraya sonra baktım zam gelmiş webdenala tekrar eczaneden aldım.bazı sitelerde 45 tl falan ama güvenemiyorum her siteden kredi kartıyla alışveriş yapmaya.sende bir an önce baaşlamalısın.henüz çatlağım yok.haaa birde banyodan çıkarken ıslak vücuduma jonsen bayb yağı sürüyordum.bir kutuda onu bitirdim.şimdide bacaklarıma başladım.nivea sürüyorum.arap yağı bol bulmuş misali çatlamamak için zeytinyağı olsa sürerim valla.doğumdan sonrada bir süre devam etmeyi düşünüyorum...Ucon canim sen krem kullanmaya ne zaman başlamıştın? Ben yavaş yavaş başlasam mı acaba? Karnımdan cok goguslerim kasiniyo( acaba göğüslere birsey sürülür mü sut oluşumu oldugu icin tehlikeli olabilir diye duydum.bir de sen lierac i hangi siteden alıyordun kac tane oluyor icinde ve jel mı krem mı? Bu konuda beni bilgilendirir misin?
Bu arada bir arkadasım normal dogum yapmıştı suan bebegi 8 aylık az once konuştum yine hamilemiymis:) normal doğumun da avantajı bu herhalde:) Rabbim hepimize çifter çifter nasip etsin insallah..:)
maşallah canım sanada bebeğinede.inşallah doğumunda kolaycacık olur.vee inşallah sezaryen değil normal doğum yaparsın.adı üstünde normal:))epidural yaptırırsın sende arkadaşımda öyle yaptırdı çok kolay olmuş...günaydın kızlar.doktordan geldik şimdi.çalışamaz raporumu aldım şonundacuma iş yerindekilerle vedalaşmıştım zaten raporu bile bugün eşimle yolladım.artık bol bol popo kebabı yapıcam valla.
bu arada cerol vallaha iyi beslemişim kızımı ben 1 kg 800 gr falan olur derken benim kızım tosuncuk çıktı.3 hafta öndeymiş gelişimi.2 kilo 200 gr olmuş.doktor artık dikkat et yediklerine dedi.sezeryana doğru gidiyor yoksa dedi.45 cm olmuş boyuda.boş yere zangırdatmıyormuş karnımıkayınvalidemin dediği çıktı.doğum haziran 17 de görünüyor şimdilik ama doktor belli olmaz dedi.
pink bende yaz sıcağını hamile nasıl geçireceğimi düşünüyorum senin gibi.Allah yardımcımız olsun.takviminde hayırlı olsun.benim doktorunda beslenme tavsiyesi şöyle oldu:hergün 1 yumurta 1 kase yoğurt 1 bardak süt 2 öğünde et yanında mutlaka yeşillik et olmazsa proteinden zengin gıdalar.haftada 2gün baklagil,2gün balık.hergün 2 ceviz 5-6 fındık badem 1 avuç kuru kayısı 1 avuç kuru üzüm.elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ama et tavuk ve balık yiyemiyorum.Ohh maşallah canim ya ne guzel az kaldi okullar kapanacak ve Nehir hanim saglikla dünyaya gelecek Allah'ın izniyle.. Darısı basımıza sanki zaman hic geçmeyecekmiş gıbi geliyor insana ben de yazın butun sıcağını o halde nasil geciricem bilmiyorum Allahım kolaylığını verir insallah..gelişimine de maşallah kızımızın..ne guzel bakmış annesi :)) ben de malesef peynir hic yemiyorum kendimi bildim bileli.. O yuzden en basından beri hergun iki bardak süt bir kase yoğurt yiyorum.hergün 3 ceviz 6-7 tane badem ve fındık yiyorum insallah bizimki de iyidir en son gittiğimde 1 hafta onde demişti doktorumuz grami da normale gore fazlaydı:)) hep boyle gider insallah:) dun ilk cicilerini aldık 0-3 ay zibinlar ayy cok tatli ya:)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
Cerol canim bu arada takvimi ben de oluşturdum bakalım :)) bizler de son haftaları görelim insallah ..heyecanlı oluyor okuması..:)
amin canım.inşallah sende hepimizde kolay hamilelik geçiririz.Ayy canım benim saymayı başlatmışsın. Hadi bakalım ilk sayı hayırlı uğurlu olur inşallah diğerleri gibi.. Sorunsuz, sıkıntısız olsun kızlar bende birde kan pıhtılaşması olunca korkuyorum dış gebelikte tuzu biberi oldu üstüne. Rabbim inşallah bir daha sıkıntı yaşamadan hamilelik nasip eder, Kolay bir şekilde hoplaya zıplaya geçireyim inşallahhhhhhhhhhhh..:) Amin.
bende cuma günü kontrole gidicem canım.inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz.keseni görürsün inş.cerol cnm güzel haberle gel inşallah... kızlar bende cuma günü akşam gidicem bana dua edin lütfen hayırlısıyla kesemizi görürüz inşallah sonrasında da inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder rabbim inşallah....
çok geçmiş olsun.sakın umutsuz olma.hepimiz bu süreçten geçtik.ama atlattık çok şükür.şu günlerin zor geçecek ama sende atlatacaksın inş.bende geçen sene geçirdim. 9nisanda ameliyatla sonlandı.tek tüpüm yok ve şu an 4 aylık hamileyim.iğneyle atlatan arkadaşlar sana tedavi sürecini anlatır.değerlerin 2 ayda sıfırlanacak.yapılan iğne kemoterapi iğnesi o nedenle yan etkileri ağır.ilacın vucuttan tamamen atılması içinde dktorlar 3-4 ay korunma süresi veriyolar.için rahat olsun.Merhaba
Herşey 17 Mart 2013 son adet tarihimle başladı bu hamileliğimi planlamıştım ama kul sadece kurarmış bunu anladım. oğlumu doğurduktan sonra 7 yıl spiral kullandım ve şimdi bebek sahibi olmak istedim ne yazık ki dış gebelik 2.iğnemi geçen cuma oldum. İğne etkilerini söylemek bile istemiyorum hatırlatıkça midem bulanıyor şu an 2.iğneden sonra adet kanaması gibi parçalı kanamalarım ve ağrım oluyor cuma günü değerlerime bakmaya gideceğim değerlerim aşağıda. doktor 4 ay korun dedi ve şu an sebebini söylemiyor önce bunu sıfırlayalım diyor tecrübeliler sizce ne kadar zamanda sonuçlanır ve nasıl bir tedavi yapacaklar yoksa napıyoruz gelecek içni çok umutsuzum ve çok korkuyorum yine yaşarım diye endişeliyim.
26 NİSAN 579 İĞNE VURULDU
30 NİSAN 1779
03 MAYIS 1505 2.İĞNE VURULDU
Merhaba
Herşey 17 Mart 2013 son adet tarihimle başladı bu hamileliğimi planlamıştım ama kul sadece kurarmış bunu anladım. oğlumu doğurduktan sonra 7 yıl spiral kullandım ve şimdi bebek sahibi olmak istedim ne yazık ki dış gebelik 2.iğnemi geçen cuma oldum. İğne etkilerini söylemek bile istemiyorum hatırlatıkça midem bulanıyor şu an 2.iğneden sonra adet kanaması gibi parçalı kanamalarım ve ağrım oluyor cuma günü değerlerime bakmaya gideceğim değerlerim aşağıda. doktor 4 ay korun dedi ve şu an sebebini söylemiyor önce bunu sıfırlayalım diyor tecrübeliler sizce ne kadar zamanda sonuçlanır ve nasıl bir tedavi yapacaklar yoksa napıyoruz gelecek içni çok umutsuzum ve çok korkuyorum yine yaşarım diye endişeliyim.
30 NİSAN 1779
maşallah canım sanada bebeğinede.inşallah doğumunda kolaycacık olur.vee inşallah sezaryen değil normal doğum yaparsın.adı üstünde normal:))epidural yaptırırsın sende arkadaşımda öyle yaptırdı çok kolay olmuş...
pink bende yaz sıcağını hamile nasıl geçireceğimi düşünüyorum senin gibi.Allah yardımcımız olsun.takviminde hayırlı olsun.benim doktorunda beslenme tavsiyesi şöyle oldu:hergün 1 yumurta 1 kase yoğurt 1 bardak süt 2 öğünde et yanında mutlaka yeşillik et olmazsa proteinden zengin gıdalar.haftada 2gün baklagil,2gün balık.hergün 2 ceviz 5-6 fındık badem 1 avuç kuru kayısı 1 avuç kuru üzüm.elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ama et tavuk ve balık yiyemiyorum.( sizin doktorun başka tavsiyeleri varsa ekleyin arkadaşlar
amin canım.inşallah sende hepimizde kolay hamilelik geçiririz.
serap bu ay hamile kalacak inş.:7(ben aradakileride saydım)
ayyy canım maşallah.tebrik ederim.son zamanlarda herkes tedaviye gerek kalmadan hamile kalıyo ne güzel.birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim inş.ben bu ay senden çok umutluydum zaten.
bende cuma günü kontrole gidicem canım.inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz.keseni görürsün inş.
Merhaba
30 NİSAN 1779
Merhaba
30 NİSAN 1779
canım o kadar çok sevindimki anlatmama,rabbime sonsuz kere sonsuz hamdü senalar olsun,bizlere bu mutluluğu yaşattığı için.rabbim inşallah keseyi görmeyi,kalp atışlarını duymayı ve sağlıcakla doğurup kucağına almayı da nasip eder.inşallah hayırlı bir evlat olur güzel kardeşim.
Saol arkadaşım yarın degerlerim güzel olur inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.Waooovvv işte bu süper bir haber. Tebrik ederim canım. İnşallah çarşamba değerlerin çok güzel gelir tez zamanda keseyi ve kalp atımlarını görürsünüz. Hadi bakalım darısı isteyen diğer arakadaşlarımıza olsun inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?