• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

selam arkadaşlar ben sizler kadar sık giremiyorum foruma.herkesler burada bakıyorum da :) bu arada arkadaşlar benim günüm geçti.son adetin 18 temmuzdu.olmadım adet.20sinde beta hcg 8.92 çıktı.çok düşük dediler beklemekten başka yapacak bişey yokmuş.dün yaptırdım 1000 civarında çıktı akşamüstü randevum var doktora gidicem görünmüyorsa yine başa sarcam:( aynı sıkıntılar :( neyse allah herşeyin hayırlısını versin.sizce nasıl değerler?

umarım umarım sağlıklı ve normal bir hamilelik yaşarsın, dua edeceğim senin için.. 1000de normalde zaten gözükmüyor diye biliyorum , 1500e kadar beklemek gerekiyor.. o yüzden görünmezse sakın moralini bozma, gösterir inşallah kendini :) tabii doktorun daha iyisini bilir..

sağolasın cnm benim.günlerdir düşünmekten heder oldum.dış gebelik olma ihtimali beynimi yiyor.beklemekten başka yapacak bişey yok.ii bak sen de kendine cnm...

selam arkadaşlar ben sizler kadar sık giremiyorum foruma.herkesler burada bakıyorum da :) bu arada arkadaşlar benim günüm geçti.son adetin 18 temmuzdu.olmadım adet.20sinde beta hcg 8.92 çıktı.çok düşük dediler beklemekten başka yapacak bişey yokmuş.dün yaptırdım 1000 civarında çıktı akşamüstü randevum var doktora gidicem görünmüyorsa yine başa sarcam:( aynı sıkıntılar :( neyse allah herşeyin hayırlısını versin.sizce nasıl değerler?

Arkadaşım geç döllenme olabilir.benim görümceninde benzerdi.şimdi 4 aylık hamile çok şükür.ama 2 güne belli olur artık senin durumun.aklına kötüyü getirme hemen.hesabıma göre 1000 güzel ( 2 güne 2 ye katlama hesabı) yarın hatta belli oluyor.yarın 2000 gibi.kesede görünmeli.haberdar et içini ferah tut.bu şekilde hamile olan çok bayan var.

teşekkür ediyorum arkadaşım, inşallah bu ev uğurlu gelir. biz şerifali taraflarından ev aldık ataşehir karşısı diye geçiyo, 2 hafta oldu taşındık ama hala eksik bitmiyo her gün yeni bişey çıkıyo çok yoruldum artık.

Himmmm Demet ben beylikduzun'deyim (belki sen de buralardasindir
diye sordum) ben istnin bir tarafında sen ohooo diğer tarafindasin.
Evin eksiği ne zaman bitiyor ki... Gecen gün iki tencere aldım. Misafir
yoğunluğunda eksiklik hiç çekilmiyor. Hele iftar... Hele benim yemekleri
abartmam soz konusuysa... Tekrar hayirli olsun..
Ayşeeeee (akimera) ya ne diyorsun sen... Gecen gün konuşuyorduk
ya hamile kalırsan diye... Hehhe ne güzel oldu. Seyit'in süt mevzusu
sıkıntı tabi ama olsun Rabbim hepsinin hesabını yapmıştır, şüphesiz.
Şimdi sen niye dış gebelik diyorsun?!!! Dur bakalım. Bir de beta degerlerini
yazmamissin, kaçlarda??
Avukat01 hamilesin çığlık atmıyorsun askolsun... Ya niye hamile kalınca
dış mı diye sikintilaniyorsunuz? İnsaellah güzel olacak. Beta degerin 8lerdeydi
simdi 1000 lerde bu donem senin 18temmuzda regl beklerkenki donem mı?
Bir de iki kez mı beta baktirdin? Aralarda baktirdiysan hangi günlerde ne kadardır?
Biliyorsun bea deger/zamanları az-çok herseyi gosterir.
Allah'im hadi bakalım.... Bu mübarek günde insaellah rahatlarız seviniriz...

yok cnm lekelenme falan yok çok şükür dün vajinal ultrasonda kese göründü:) darısı sizlere olsun arkadaşlar.ama şoktayım sevinemedim bile.geç döllenme olabilir dedi doktor.3 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.

tunemi cnm son adetim 18 temmuzdu.olmadım 20sinde 8.9 çıktı.aralarda bir kez daha yaptırdım 240 çıktı.en sonda işte 1000 di.çok şükür cnm benim kese göründü tabi yalancı kese değilse :) herşey 3 hafta sonra netleşecek.allahım hepimize hayırlı evlatlar nasipetsin kucağımıza alalım bebişlerimizi.öptüm cnm sizleri...

tunemi cnm son adetim 18 temmuzdu.olmadım 20sinde 8.9 çıktı.aralarda bir kez daha yaptırdım 240 çıktı.en sonda işte 1000 di.çok şükür cnm benim kese göründü tabi yalancı kese değilse :) herşey 3 hafta sonra netleşecek.allahım hepimize hayırlı evlatlar nasipetsin kucağımıza alalım bebişlerimizi.öptüm cnm sizleri...

hadi gözü aydın.darısı bizlere.

cnm tunemi ayın 20sinde 8.9, 24ünde 242 ve eylülün 1inde de 1000 çıktı.çok sık idrara çıkıyorum vücut ısım yüksek akıntı var falan.dört haftalıkmış zaten çok yeni.ay cnm ya ne bilim şoktayım heralde.yalancı kese değil dimi diyorum doktora da :) allahım hepimize sağlıklı bebişler nasipetsin kucaklarımıza alalım.son adetim de ayrıca 18 temmuzdu.ama düzenli değil aslında adetlerim benim.sadece dış gebelikten sonra 3 aydır düzenli 28 günde oluyordum.yine şaştı düzeni galiba:) geç döllenme ya.neyse cnm öpüyorum sizleri...

Avukat01!!!!!!
Rabbim saglikla kolaylıkla guzelliklerle tamamına erdirsin..
Suan aklıma gelmeyen, senin hep aklında olan tüm güzel
dileklerin-duaların kabul olsun insaellah...
Boş mos birak bunları keyfine bak...
Bu arada birsey daha demek ilk deger 8ler gibi düşük de olsa,
olacak olan oluyor...
Tekrar tebrikler canım....

zaman gecip gidiyor kızlar .. ay su kpss işide sinirimi bozuyo bi ne olacagı belli olsaydı
da..

merhaba kızlar ayşe innamıyorum spirallalmı gebe kladın bence doğur nasılsa biz doğuramıyoruz topik boş kalmasın ben kabulendim artık tuğba olmasa olmasın gelene kadar bekleyecez yüce rabibm nasıl istiyorsa öyle olur bend ebayram temizliğini yapıyorum malum kaynnamalr hepsi bayrama bana gelecekler gelin pasaklı demesinler zaten bahane arıyorlar

Tuğba hakikaten KPSS i'sini duydukca aklıma geliyorsun.
Seni nasıl etkiliyor? Sonucunu beğenmemiştin, ne yapacaksın?!
"bence doğur" demişsiniz ayşe'ye de, ayse dogurup-doğurmama
arasında kaldığını söylemedi ki!! Elbet doguracak. Aaaa cocuk
aldıracak insanlar miyiz biz!!!
Ayse (ferhatt) bahane aramiyorlardir, merak etme! Ama yine de
ağızlara dusme:)) tertemiz ol... Dun iftarda 23 kisi agirladim.
Bulaşık yeni bitti diyebilirim. Masama iki masa daha ekledim.
Ama bir güzel oldu sormayın... Çok mutlu oldum. Ne yazık ki
herzaman olduğu gibi Ramazan yine hemen bitti. İnsaellah
birdahaki ramazana da kavuşuruz; saglikla-bebeklerle...
İnsaellahhhh

kızlar en son hamileyim msjını yazdıktan snr aksi gibi klavyem bozuldu bidaha yazamadım halbuki size şaka sölediğimide yazacaktım ama kısmet olmadı.yalnız hamilelik kısmına kadar herşey doğru.doktorum çok büyük bi hata yapmış ve heran hamile kalabilirmişim.o yüzden eşimde korunmaya başladı.adetimde 1 gün geçti ve test yaptım allaha şükür sonuç negatif hemde süper bi değerle.0,12.yani kesinlikle hamile deilim.ama aklım çıktı bikaç gün içinde.bu arada bugun adette oldum bi ohh çektim doğrusu.allah beni korusun sizlere çifter çifter versin inşallah.avukatcım senide tebrik ederim artkadaşım.umarım hamileliğini sağlıklı bi şekilde tamamlayıp bebeğini zamanında sağsalim kucağına alırsın.darısı öbür kızların başına.ben sıramı saldım arkadaşlar siz doğurmadan bitane daha (hatta mümkünse bidaha olmasın) düşünmüyorum

Ayşe canın çıkmasın kız.böyle şaka mı olur.zaten olmada sav şu sırayı artık.bize de el ver de bizde kucaklıyalım artık şu bebişlerimizi.

Back
X