Senden zaten o kadar çok deneyim kazanıyoruz ki,, bende 0-3 aylık çok almayı düşünmüyorum. Eğer eksik kalırsa çıkar çıkar alırım o arada diyorum. Çünkü 3 ayı doldurana kadar Allah kısmet ederse kış bitmiş bahar girmiş olacak ona göre kıyafet bakacağız biraz daha büyüyecek, getirenler olacak,, annenneler, teyzeler şimdiden almaya başlamış benden hızlılar.. Ben daha geçen hafta ilk kez bebişime bişi aldım.. İki tulum, 4 tane üst kollu zıbın, 4 tane ayaklı alt vee 6 tane çorap..:) artık bir çorabı bile yok yavrumun demiycem..:) Rabbim güzel ve sağlıklı günlerde giydirsin inşallahda kıyafet alınır.. Çok fazla stok yapmaya gerek yok bence. Ama elimiz durmayacak bence, ben o gün herşeyi almak istedim ne kadar güzel şeyler yapmışlar ya bebekler için. Kundaklar, alt açmalar çok modern olmuş. bayıldım hepsine.. birde oyun halısımı var ya bu çocukların ne kadar çok şeyi değişmiş öyle:)
Ahh hayatım aynı şey bizdede var. özele gidiyoruz doğum orda olacak Allahım kısmet ederse ve biz daha tek kuruş atmadık köşeye onun için... Araba sorun çıkardı tamirci şimdi böyle yapalım ama yine sorun çıkarabilir dedi. Arabayı satıp yenilesek üstüne para tekrar nerde.. Hepimizin ortak derdi sanırım

Bu arada lohusa pijaması bende istiyorum ama sabahlıklı olanlardan dimi onlar.. Tam istediğim gibi bişi göremedim.. Bu arada karam anlattıklarını okudum da güldürdün beni valla. Sizde mevlütte öyle geceleği giyip süzülüyorsunuz demek.. bak hiç görmemiştim ha merak ettim.. Videoya çeksinler söyle bizde seyredelim:)
Canım çok geçmiş olsun.. Aman bişi çıkmasın ya, sorunsuz geçirelim. Aslında seni okuyunca kendimde korkmuştum hani sende diyordun ya çamaşırım ıslanıyor diye aynı sorun bendede başladı. Sürekli bir akıntı var ve kokusu felanda yok. böyle su gibi, doktoruma sordum, sıvı normal dedi ultrasonda baktı ve senin dediğin gibi sürekli akıntı olsa şu an bebeğin sıvısı hiç kalmamış olmalıydı çünkü şu an daha az bu su o kadar akıp da hala orda kalacak kadar değil dedi.. inşallah öyledir. Benimde sanırım akıntı başladı.. Allahım sağlık versin bizlerede bebişlerimizede canım benim.. Çıkınca konuşuruz. Haberdar et..