Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

sanırım gerek yok canım.hadi geçmiş olsun...

dahada 11 gün var.her geçen gün insana daha uzun geliyor ne yazıkki.allah yardımcın olsun.sen daha iyi bilirsin ama bu daha iyi günlerin.bebek doğunca nanay:))

ooo bak benim 2 gr uykusu olmayan kızım varken bile düşünüyorum sen daha şimdiden pes etmişsin.canım o mide bulantıları çok fenadır bilirim ama geçer yakında hamileliğin zaman zaman böyle sıkıntıları oluyor ama insan sonra unutuyor.bak ben daha 3 ay oldu hamileliğide doğumuda unuttum.şimdi tek sıkıntım bebek bakımı:)

evet şimdiden pes ettim ama senin gibi bebişini kucağına alan herkes onun kokusunu duyunca bütün sıkıntıların unutulduğunu söylüyo allah bize o günleri göstersinde fikrimiz değişir inşallah

yok cnm doğumdan snra regli zamanı herkse göre değişiyormuş arkdaşım emzirme suresınce hiç regli olmadı.
ama sen git istersen onumuzdeki ayda olmassan. yoksa nehire kardeş mi geliyor :))))))

cnm bence gerek yok.
ayy allah korusun:53::53::53:
kızlar ben 2-3 gündür kendimi yorgun hissediyorum ve oğluşumu hissetmiyorum küçükken daha çok hissediyordum yaaa niye böyle oldu ki ablam da merak etme birşey yoktur bende çok hissetmiyordum dedi ama içim rahat etmedi size bir sorayım dedim günde 1 yada 2 kere hissediyorum normal mi?
canım ben ilk hareketi 20. haftada hissetmiştim siz erken bile hissetmeye başladınız.26-28 haftalarda en çok hissedersin.korkma bişey olmaz.çikolata ye sola yat sessiz bir odada dinle bakalım.
evet şimdiden pes ettim ama senin gibi bebişini kucağına alan herkes onun kokusunu duyunca bütün sıkıntıların unutulduğunu söylüyo allah bize o günleri göstersinde fikrimiz değişir inşallah

değişir değişir merak etme.

Kizlar dun sonucum 4.28 cikti.cuma tekrar kanda baktir dediler.hafif kanama var gerci.dun benimle birlikte asilama yaptiran arkadasinda pazartesi kanamasi baslamis tutmadi diye hastaneye gelmis ama hamile oldugunu ogrendi.igne verdiler dysuk riski var diye kiza.onunki asilama gunu tutmus sanirim demi kizlar dollenip rahime ulasmasi bebisin benim bildigim 6 gun duruyo demi..hesabima gore yanilmazsam benimkide bir yada iki gunluk anca galiba...bebek olmasa beta 4.28 cikarmiydi.sizce devami gelirmi artar mi kizlar.dua edin banada yarin yukselmis olsun.

Canım inşallah hamilesindir. Değerin çok umut verici gerçekten. Senin için hepimiz dua edicez:))

yok canım yok.ne kadar zamanında doğurursan o kadar iyi bebek için.çünkü dışarda büyüme hızı anne karnında büyüme hızının yarısı kadar.senin için son haftalar zor tabi.artık çok zorlanıyorsundur birde bebeğini koklamak için can atıyosundur ama son günlerinin tadını çıkar.2-3 hafta içinde bütün hayatını zaptetmiş bir canavarla karşılaşacaksın nitekim:)))dur bakalım bir doğur ardından ikinciyi hemen istiyormusun göricizzz:)))

Annem yanımdayken günler daha çabuk geçiyor allahtan. Ama tabi hayat daha zor bu kiloyla bu karınla. Aslında içimi bir korku sardı desem yeridir. Çünkü bebek doğduktan sonra hayatım nasıl değişecek kestiremiyorum. Kendi bebeğine bakmak elin bebesine bakmaya benzemez malum. Birkaç haftaya görcez bakalım... Ama ikincide de arayı çok uzatmak istemiyorum malum şu pkos belası yumurtlama problemi gene aynı sıkıntılarla uğraşıcam; allah uğraştırmaz inşallah...

kızlar ...ben salı günü kendim beta yaptırdım doktor 24.7 den sonra artık gerek yok demişti ama ben 1 hafta sonra tekrar yaptırdım

7.19 çıktı artık yaptırmayayım dimi sonuçta iyce düşmüş kanama da leke tarzı artık günlük pedle idare ediyorum
Bence hiç gerek yok. Geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın diyelim artık. Senin de sağlıklı hamilelik haberini almak nasip olsun inşallah canım...

Kızlar dün yazamadım size ama ben doktora gidemedim. Cenazesi varmış doktorumun memlekete gitmiş. Bayram tatili bitene kadar devlet hastanesinin yolları taştan bana. Pazartesi ya da salı gidicez haftaya kontrole. Ama ben bu bebeğin bayramı da geçireceğini düşünüyorum çünkü bizde tık yok...

Canım inşallah hamilesindir. Değerin çok umut verici gerçekten. Senin için hepimiz dua edicez:))

Annem yanımdayken günler daha çabuk geçiyor allahtan. Ama tabi hayat daha zor bu kiloyla bu karınla. Aslında içimi bir korku sardı desem yeridir. Çünkü bebek doğduktan sonra hayatım nasıl değişecek kestiremiyorum. Kendi bebeğine bakmak elin bebesine bakmaya benzemez malum. Birkaç haftaya görcez bakalım... Ama ikincide de arayı çok uzatmak istemiyorum malum şu pkos belası yumurtlama problemi gene aynı sıkıntılarla uğraşıcam; allah uğraştırmaz inşallah...

Bence hiç gerek yok. Geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın diyelim artık. Senin de sağlıklı hamilelik haberini almak nasip olsun inşallah canım...

Kızlar dün yazamadım size ama ben doktora gidemedim. Cenazesi varmış doktorumun memlekete gitmiş. Bayram tatili bitene kadar devlet hastanesinin yolları taştan bana. Pazartesi ya da salı gidicez haftaya kontrole. Ama ben bu bebeğin bayramı da geçireceğini düşünüyorum çünkü bizde tık yok...

amin canım çok sağol senin de inşallah doğumun sağlıkla kolayca geçer Rabbim yardımcın olsun

Kontrolden geldim kızlar,
Doktorun odasına girdim kalbim yerinden fırlıycaktı hemen hazırlan dedi,hazırlandım doktora ellerimi gösterdim o kadar titriyodu kii...
Vajinal ultrason yaptı,ultrason aletini koyar koymaz gördüm dedim :)
Kesemizi gördük kızlar,yolk kesemizde oluşmuş çok güzel yere yerleşmiş bayrama kadar yat dinlen dedi
Satıma göre biraz geriyiz ama %90 geç döllenme zaten 12 ve 17.günden sonra olmuştu
2 hafta sonrada pıtpıtları duymaya gidicez inşallah

Kızlar merhaba,, yazamadım telefondan okuyup okuyup çıkıyorum ordan tek tek tuşlara basmak çok sıkıcı geliyor. Ama takipteyim sizleri.:)) Klavyeyi bulmuşken hepinize yazayım dedim.:)

Uconnn,, biz birinciyi yapmadan sen ikinciyi yapmaya kalkma sonra:)) Tamam bende hemen arkasına düşünürüm inşallah diyorum ama en az 1,5 yaş bence. Daha erkeni diğer bebeğe de haksızlık..

Temsilci, canım son günlerin yorma öyle kendini rahat bırak biraz. Doğum öncesi zorlama. inşallah sağ salim kurtulursun Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın..

Marla,, çok güldüm ya, cerolla doğum felan yapmaya kalkma olur mu..:) Ama bence seninki artık zamanını bekliyor önce korkuttu ama demekki yorulmuş bebişin izne ihtiyacı varmış:) izne çıkman için yapmış bunu. Ama inşallah vaktinde gelecektir. Sağ salim gelsinn, sağlıkla gelsin inşallah.. Geçen gittim yatağa baktım çilek mobilyadan, dream modeliydi dimi seninkide. Bana 615 dediler sallanana.. Dedim arkadaşım sallanmayanı 475 e almış yok mümkün değil onun satış fiyatıda 575 ve pazarlık diye bişi yok çilekte dediler.. :(

Karam, canım ilk zamanlar ben çok az hissediyordum. Hatta onun bebek mi olduğunu anlamıyordum bile. Şimdide öyle sürekli tepindiği yok içerde endişelenme. Ama oturduğum an, uzandığım an, hatta en çok da yorulup da biraz dinlenmek için oturduğumda hemen hissettiriyor kendini. Benim bak 23. e girdi şükürler olsun ve daha iki haftadır felan net hareketler alıyorum içerden ama öyle sık sık değil zaten. Bebek büyüdükçe hareket alanı daralıyor ve daha güçlü tekmeler savuruyor sanırım. Hatta son zamanlarda bunlardan şikayet ediyor biliyorsun hamişler, canımı acıtıyor diye.. Herşey zamanla,endişelenme. Günde 1-2 kez hissediyorsan zaten bebişin iyidir annesi sen meraklanma..

Cerol, hadi bakalım babası yeni görecek oğlunu yani.. Allahım hiç ayırmasın bizleri ya, Onların yanımızda olması bile farklı..

Pınar canım ilk aylar gerçekten zorlu geçiyor.. Benimde sürekli kasık ve karın ağrılarım vardı hem psikolojisi mahvetti, hem ağrıları. Şimdide el uyuşmalarım uyutmuyor beni. Her dönemin kendi zorluğu var inan. Önemli olan sağlıkla alalım kucağımıza dimi..

Benim hala umudum var... Senin kadar heyecanlıyım şu an. 4,28 iyi bir sonuç aslında. Birde erkende bakılmış. Hadi bakalım inşallah olacak bu sefer ya.. iyi haberlerle gel inşallah.

Burhecan, canım seni uzun zamandır göremiyorduk ve güzel haberlerle dönmüşsün.. inşallah keseyide göreceksin ve kalp atışlarının o güzelliğinide duyacaksın. Rabbim sıkıntılarımızın sonunda güzel günleri gösterecektir inşallah sanada canım. İyi haberlerini yaz.

Cbdefne, canım sen nasılsın,, bak çocuklarla birlikte dışarlarda koşturma ha.:) Bırak onlar koşsun üşütmede havalar dengesiz. Sen ne zaman çıkacaksın doğum iznine. Benim ki Aralık 19 gibi başlıyor Allahım kısmet ederse inşallah. Ama ben yıllık iznim var Aralığı onu alarak evde geçirmeyi düşünüyorum. Ocakta başlatayım diyorum bakalımda. Rabbim bu güzel günleri gösterdi, sağlıkla da kucağımıza aldırsın bebişlerimizi inşallah. Hayırlı güzel ömürlü olsunlar...

ayy ne çok yazmışım klavye başına geçince durduramıyorum kendimi sanırım.:)) Toptan benimki..

kızlar ben 2-3 gündür kendimi yorgun hissediyorum ve oğluşumu hissetmiyorum küçükken daha çok hissediyordum yaaa niye böyle oldu ki ablam da merak etme birşey yoktur bende çok hissetmiyordum dedi ama içim rahat etmedi size bir sorayım dedim günde 1 yada 2 kere hissediyorum normal mi?

anım çok normal duşun ben 19.haftada hissettim ve günde 2-3 kere hissediyordum.süt iç yada tatlı ye yat 1 saat sol tarafına .ayaktaysan yorulduysan hıc hissetmediğin bile olur.

Kızlar merhaba,, yazamadım telefondan okuyup okuyup çıkıyorum ordan tek tek tuşlara basmak çok sıkıcı geliyor. Ama takipteyim sizleri.:)) Klavyeyi bulmuşken hepinize yazayım dedim.:)

Uconnn,, biz birinciyi yapmadan sen ikinciyi yapmaya kalkma sonra:)) Tamam bende hemen arkasına düşünürüm inşallah diyorum ama en az 1,5 yaş bence. Daha erkeni diğer bebeğe de haksızlık..

Temsilci, canım son günlerin yorma öyle kendini rahat bırak biraz. Doğum öncesi zorlama. inşallah sağ salim kurtulursun Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın..

Marla,, çok güldüm ya, cerolla doğum felan yapmaya kalkma olur mu..:) Ama bence seninki artık zamanını bekliyor önce korkuttu ama demekki yorulmuş bebişin izne ihtiyacı varmış:) izne çıkman için yapmış bunu. Ama inşallah vaktinde gelecektir. Sağ salim gelsinn, sağlıkla gelsin inşallah.. Geçen gittim yatağa baktım çilek mobilyadan, dream modeliydi dimi seninkide. Bana 615 dediler sallanana.. Dedim arkadaşım sallanmayanı 475 e almış yok mümkün değil onun satış fiyatıda 575 ve pazarlık diye bişi yok çilekte dediler.. :(

Karam, canım ilk zamanlar ben çok az hissediyordum. Hatta onun bebek mi olduğunu anlamıyordum bile. Şimdide öyle sürekli tepindiği yok içerde endişelenme. Ama oturduğum an, uzandığım an, hatta en çok da yorulup da biraz dinlenmek için oturduğumda hemen hissettiriyor kendini. Benim bak 23. e girdi şükürler olsun ve daha iki haftadır felan net hareketler alıyorum içerden ama öyle sık sık değil zaten. Bebek büyüdükçe hareket alanı daralıyor ve daha güçlü tekmeler savuruyor sanırım. Hatta son zamanlarda bunlardan şikayet ediyor biliyorsun hamişler, canımı acıtıyor diye.. Herşey zamanla,endişelenme. Günde 1-2 kez hissediyorsan zaten bebişin iyidir annesi sen meraklanma..

Cerol, hadi bakalım babası yeni görecek oğlunu yani.. Allahım hiç ayırmasın bizleri ya, Onların yanımızda olması bile farklı..

Pınar canım ilk aylar gerçekten zorlu geçiyor.. Benimde sürekli kasık ve karın ağrılarım vardı hem psikolojisi mahvetti, hem ağrıları. Şimdide el uyuşmalarım uyutmuyor beni. Her dönemin kendi zorluğu var inan. Önemli olan sağlıkla alalım kucağımıza dimi..

Benim hala umudum var... Senin kadar heyecanlıyım şu an. 4,28 iyi bir sonuç aslında. Birde erkende bakılmış. Hadi bakalım inşallah olacak bu sefer ya.. iyi haberlerle gel inşallah.

Burhecan, canım seni uzun zamandır göremiyorduk ve güzel haberlerle dönmüşsün.. inşallah keseyide göreceksin ve kalp atışlarının o güzelliğinide duyacaksın. Rabbim sıkıntılarımızın sonunda güzel günleri gösterecektir inşallah sanada canım. İyi haberlerini yaz.

Cbdefne, canım sen nasılsın,, bak çocuklarla birlikte dışarlarda koşturma ha.:) Bırak onlar koşsun üşütmede havalar dengesiz. Sen ne zaman çıkacaksın doğum iznine. Benim ki Aralık 19 gibi başlıyor Allahım kısmet ederse inşallah. Ama ben yıllık iznim var Aralığı onu alarak evde geçirmeyi düşünüyorum. Ocakta başlatayım diyorum bakalımda. Rabbim bu güzel günleri gösterdi, sağlıkla da kucağımıza aldırsın bebişlerimizi inşallah. Hayırlı güzel ömürlü olsunlar...

ayy ne çok yazmışım klavye başına geçince durduramıyorum kendimi sanırım.:)) Toptan benimki..

canım bence başka mağaaya git o zaman çünkü bizde indirim yaptırdık çilekte.hemde indirimdeyken indirim yapıldı.

benimhalaumudumvar nerelerdesin seni çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gel arkadaşım inşallah değerin yükselmiştir.

cerol cnm gözün aydın eşin gelmiş çok şükür allah bir daha ayırmasın inşallah.

karam gün içerisinde hissediyorsan sorun yoktur cnm tüm gün boyunca hiç hissetmezsen o zaman endişelen ve böyle durumlarda kızlarda söylemiş zaten tatlı bişeyler ye sol tarafına uzan yrm saat içinde hissedersin zaten..

serap cnm iyim bende saolsun diğer beden eğitimci arkadaşım çok yardımcı oluyo bana okulda o olunca çok yorulmuyorum hava soğuk olduğunda sen içerde otur diyo üşütme diyo allah razı olsun ondan, izne cnm kasımın 3. haftası 32. haftam doluyo ama ben çalışabilir raporu alıp 1 hafta çalışıcam kasımın sonuna kadar aralık ayında da 5+5 4 kez rapor alıcam zaten ocakta yenileniyo rapor haklarımız 37. haftaya kadar öyle götürmeyi planlıyorum 5 haftayı sonraya aktarabilmek için şimdilik düşüncem böyle inşallah uygulama aşamasında sorun çıkmaz, sende iyi düşünmüşsün yıllık izni al en azından sonraya aktarırız sonrasında bebişimizin bize daha çok ihtiyacı olacak.

ohh anneler olmasa halimiz harap.beniki gideli 3 hafta oldu.nehir ağzıma tükürdü:))
canım ilk doğumdan sonra yumurtlama falan daha düzene giriyormuş.belki 2. uğraştırmaz ne dersin.
Doktorun odasına girdim kalbim yerinden fırlıycaktı hemen hazırlan dedi,hazırlandım doktora ellerimi gösterdim o kadar titriyodu kii...
Kesemizi gördük kızlar,yolk kesemizde oluşmuş çok güzel yere yerleşmiş bayrama kadar yat dinlen dedi
Satıma göre biraz geriyiz ama %90 geç döllenme zaten 12 ve 17.günden sonra olmuştu
ooooo hadi gözün aydın.değerlerinden belliydi.darısı kalp atışlarına inşallah...

yok yok o işin şakası.kafayımı yedim ben.hayatta yapmam ikinciyi kısa bir srede belki hiç yapmam:)bugün nehir hiç durmuyorda:)bir kere sütten kesiceksin sonra bünyen bir süre kendine gelecek ondan sonra yenisi.süre biçemeyiz buna.benimki bu gidişle 2 yıl emicek gibi:)

eşin bebeği gördümü neler hissetti ağladı mı kı?merak ettim benimki ağlamıştı ilk kalp atışını duyunca.

Kizlar nasilsiniz? Bugun 10. günümüzü tamamladık:))) agzi, burnu findik gibi tatli mi tatli bi oglum var:))) hep derlerdi iyi uyu uykusuz geceler seni bekliyor diye hep icimden belki benimki oyle olmaz dıyordum ama ne mümkün gece uykusu bize haram oldu gazı oldu mü bı basliyo amansız bir ağlamaya naparsan yap gözünden uyku akiyo ama sana muhtaç bı insan var.annem yanımda kaliyo o aliyo ama emzirmek icin hep ayaktayim emzirirken gözlerim kapaniyo annem sesleniyo artık psikolojik olarak uyuduğumda korkuyla uyanıyorum yavrum kucağımda diye bı bakıyorum beşiğinde rahatlıyorum.goguslerimde hal kalmadı uçları nasil aciyo o kadar krem sürmeme ragmen siz de sakin ihmal etmeyin.sabaha karsı biraz uykuya geciyorum gun içerisinde Cinar uyurken uyuyim diyorum ama gelen giden oluyor bı turlu düzene oturtmadık.ayrica uconn sanırım sen söylemiştin alt üst pijama takımları cok kullanisli diye hakikaten oyle altını çıkarman yetiyo ama öbür turlu uğraş dur.ama sevgisi bı bambaskaymis hamileyken ayrı bı heyecan tabiki ama kucağına almak apayrı bir güzellik Rabbimin bizlere hediyesi..saglikli,huzurlu,mutlu,hayirli evlat olsunlar insallah..Rabbim isteyen herkese saglikli gebelikler saglikli bebekler nasip etsin.Siz siz olun gercekten bol bol uyuyun zor günler sizi bekliyor:)))

kizlar nasilsiniz? Bugun 10. Günümüzü tamamladık:))) agzi, burnu findik gibi tatli mi tatli bi oglum var:))) hep derlerdi iyi uyu uykusuz geceler seni bekliyor diye hep icimden belki benimki oyle olmaz dıyordum ama ne mümkün gece uykusu bize haram oldu gazı oldu mü bı basliyo amansız bir ağlamaya naparsan yap gözünden uyku akiyo ama sana muhtaç bı insan var.annem yanımda kaliyo o aliyo ama emzirmek icin hep ayaktayim emzirirken gözlerim kapaniyo annem sesleniyo artık psikolojik olarak uyuduğumda korkuyla uyanıyorum yavrum kucağımda diye bı bakıyorum beşiğinde rahatlıyorum.goguslerimde hal kalmadı uçları nasil aciyo o kadar krem sürmeme ragmen siz de sakin ihmal etmeyin.sabaha karsı biraz uykuya geciyorum gun içerisinde cinar uyurken uyuyim diyorum ama gelen giden oluyor bı turlu düzene oturtmadık.ayrica uconn sanırım sen söylemiştin alt üst pijama takımları cok kullanisli diye hakikaten oyle altını çıkarman yetiyo ama öbür turlu uğraş dur.ama sevgisi bı bambaskaymis hamileyken ayrı bı heyecan tabiki ama kucağına almak apayrı bir güzellik rabbimin bizlere hediyesi..saglikli,huzurlu,mutlu,hayirli evlat olsunlar insallah..rabbim isteyen herkese saglikli gebelikler saglikli bebekler nasip etsin.siz siz olun gercekten bol bol uyuyun zor günler sizi bekliyor:)))
senin o fındık burunlu oğlunun burnundan ısırırım ben.10 gün olmuş ha zaman nee kadar çabuk ilerliyor...zor günler ama keyifli ve bir daha geriye dönemeyeceğin günler...
Oyyy ben yatakta yorganları kaldırıp altında çocuk mu aramadım emzirirken rüyalara mı dalmadım neler neler:1:bir ara kafayı yiyorum sandım ama normalmiş lohusalıkta oluyormuş böyle şeyler.ama insanların bir bildiği var gerçekten bebeğin kırkı çıkınca sende kendine geliyorsun baya baya.

gözün aydın canım sıra pıtpıtlarda onları da duyacaksın hayırlısıyla

Hadi hayırlı olsun canım. Arkadaşlarımızın teker teker hamilelik haberini almak ne kadar güzel ve ne kadar umut verici. Allah sonuna kadar böyle sağlıklı gitmesini nasip etsin inşallah :))

Canım bence sen o çileği müşteri temsilcisini arayıp şikayet edebilirsin bu konuda ilgililer. Ben eminim ağustos ayında yeni kataloğu bile gördüm fiyatı 510 ya da 515 benimkinin dedikleri fiyat değil kesinlikle. 30 ağustosta gitmiştim eylül ayının daha doğrusu yeni sezonun kataloğuydu bu bahsettiğim. Önceki fiyatı da 500 sallanan da 600 dü. Ben peşin deyince 470e bıraktılar direk. Ağustosun son günü hala eski katalog geçerli olduğundan verdikleri fiyattan da dönememişlerdi pazarlığımı bir ay önceden yapmıştım çünkü. Ama burda bir tane çilek var ve pazarlık etme şansım ancak bu kadar. Cerolun dediği gibi mutlaka başka çileklere de git indirim yaparlar eminim. Benimki baby dream sallanmayan ve büyümeyen beşik.

ohh anneler olmasa halimiz harap.beniki gideli 3 hafta oldu.nehir ağzıma tükürdü:))
canım ilk doğumdan sonra yumurtlama falan daha düzene giriyormuş.belki 2. uğraştırmaz ne dersin.

ooooo hadi gözün aydın.değerlerinden belliydi.darısı kalp atışlarına inşallah...

yok yok o işin şakası.kafayımı yedim ben.hayatta yapmam ikinciyi kısa bir srede belki hiç yapmam:)bugün nehir hiç durmuyorda:)bir kere sütten kesiceksin sonra bünyen bir süre kendine gelecek ondan sonra yenisi.süre biçemeyiz buna.benimki bu gidişle 2 yıl emicek gibi:)

Kız güldürdün beni valla, nehir hanıma bak sen. Bakalım bizim sıpa neler edecek :)) Bende açıkcası merak içindeyim bu adet düzensizliğiyle nasıl koruncam tekrar nasıl hamilelik düşünücem. Hayır birşey değil bir de ilaç kullanmadan adet olamıyorum malum emzirirken nasıl ilaç kullanıcam??? Yaşayıp görücez bakalım. İnşallah düzene girer de en azından bebek memeden kesilene kadar bir de adet olma derdiyle uğraşmam...

kızlar bugün öğleden sonra doktora gidicem.kontrolümüz iyi geçerse 21ekime sezeryan randevusu alıcam.olurda bugün tekrar yazamazsam anlayınki doğum yaptım.inşallah bir sorun olmazda bayramı geçiririz..

Çok teşekkür ederim kızlarr Rabbime çok şükür bugünleri de görmeyi nasip etti,sonunda kucağımıza almakta kısmet olur inşallah
Normalde 6 haftalık olmamız lazımdı ama sanırım benim miniş geç döllenme oldu çünkü zaten 17-20 günler arası oldu ne olduysa gerisi enfeksiyon yüzünden cezalıydık :1: doktora sol tüp kıvrımlıydı sağdanmı geçmiş dedim büyük ihtimal şansını iyi değerlendirmişsin dedi minişte sağda şimdi korkuyorum ya kalp atışları oluşmazsa ya boş keseyse diye ama yolk sac oluşmuş inşallah o da bebeğimi oluşturcak dimi

Kizlar dun degerim 5.67 cikti.9 ekimde 4.28 cikmisti.korkuyorum bayrqmdan sonra tekrar test yaptir dediler.ayin 10 unda adetim basladi az az.ilac etkisi olabilir mi ki.ama hazirandaki asilamamda da ayni ilaclari kullandim o zaman niye boyle olmadi.sizce ne olabilir bu.dis gebelikten korkuyorum.

Çok teşekkür ederim kızlarr Rabbime çok şükür bugünleri de görmeyi nasip etti,sonunda kucağımıza almakta kısmet olur inşallah
Normalde 6 haftalık olmamız lazımdı ama sanırım benim miniş geç döllenme oldu çünkü zaten 17-20 günler arası oldu ne olduysa gerisi enfeksiyon yüzünden cezalıydık :1: doktora sol tüp kıvrımlıydı sağdanmı geçmiş dedim büyük ihtimal şansını iyi değerlendirmişsin dedi minişte sağda şimdi korkuyorum ya kalp atışları oluşmazsa ya boş keseyse diye ama yolk sac oluşmuş inşallah o da bebeğimi oluşturcak dimi

canım doktorlar yolk saç oluşmuşsa normal gebelik diyorlar hiç korkma bebeğin oluşacak

Kız güldürdün beni valla, nehir hanıma bak sen. Bakalım bizim sıpa neler edecek :)) Bende açıkcası merak içindeyim bu adet düzensizliğiyle nasıl koruncam tekrar nasıl hamilelik düşünücem. Hayır birşey değil bir de ilaç kullanmadan adet olamıyorum malum emzirirken nasıl ilaç kullanıcam??? Yaşayıp görücez bakalım. İnşallah düzene girer de en azından bebek memeden kesilene kadar bir de adet olma derdiyle uğraşmam...
ben daha adet olmadımki 1 yıl bile olmayabiliyorsun.yani ilaç falan kullanmana gerek yok canım.
kızlar bugün öğleden sonra doktora gidicem.kontrolümüz iyi geçerse 21ekime sezeryan randevusu alıcam.olurda bugün tekrar yazamazsam anlayınki doğum yaptım.inşallah bir sorun olmazda bayramı geçiririz..
bu saate kadar yazmadığına göre doğurdun herhalde canım:)))hadi hayırlısı...
Kizlar dun degerim 5.67 cikti.9 ekimde 4.28 cikmisti.korkuyorum bayrqmdan sonra tekrar test yaptir dediler.ayin 10 unda adetim basladi az az.ilac etkisi olabilir mi ki.ama hazirandaki asilamamda da ayni ilaclari kullandim o zaman niye boyle olmadi.sizce ne olabilir bu.dis gebelikten korkuyorum.
ah canım ya 5 gibi bir değerle dış gebelik olmaz herhalde.dua edelim...

ben daha adet olmadımki 1 yıl bile olmayabiliyorsun.yani ilaç falan kullanmana gerek yok canım.

bu saate kadar yazmadığına göre doğurdun herhalde canım:)))hadi hayırlısı...

ah canım ya 5 gibi bir değerle dış gebelik olmaz herhalde.dua edelim...

yok canım doğum yapmadım.bayram sonu inşallah.dün yazamadım internete bağlanamadım.kontrole gittim.nst de sancı çıktı.artık ağrıların başlamış dedi doktor.bayramda acil bişey olabilir yani.şu 1haftayıda dinlenerek atlatabilirsem bayramdan sonraki pazartesi inşallah sezeryan olucam.bu arada bebek hala aynı,2450gr.:((sadece 100gr almış.ben 1 haftada 1,5 kilo almışım.yediklerim hep bana kilo olmuş sanırım.dokotr 2500gr doğacak daha fazla bekleme dedi.oysa ilk kızım 3300gr dı.bu bebişim niye kilo almıyo anlamadım.inşallah doğduktan sonra çabuk kapatır farkını.

Back
X