Kızlar merhaba,, yazamadım telefondan okuyup okuyup çıkıyorum ordan tek tek tuşlara basmak çok sıkıcı geliyor. Ama takipteyim sizleri.:)) Klavyeyi bulmuşken hepinize yazayım dedim.:)
Uconnn,, biz birinciyi yapmadan sen ikinciyi yapmaya kalkma sonra:)) Tamam bende hemen arkasına düşünürüm inşallah diyorum ama en az 1,5 yaş bence. Daha erkeni diğer bebeğe de haksızlık..
Temsilci, canım son günlerin yorma öyle kendini rahat bırak biraz. Doğum öncesi zorlama. inşallah sağ salim kurtulursun Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın..
Marla,, çok güldüm ya, cerolla doğum felan yapmaya kalkma olur mu..:) Ama bence seninki artık zamanını bekliyor önce korkuttu ama demekki yorulmuş bebişin izne ihtiyacı varmış:) izne çıkman için yapmış bunu. Ama inşallah vaktinde gelecektir. Sağ salim gelsinn, sağlıkla gelsin inşallah.. Geçen gittim yatağa baktım çilek mobilyadan, dream modeliydi dimi seninkide. Bana 615 dediler sallanana.. Dedim arkadaşım sallanmayanı 475 e almış yok mümkün değil onun satış fiyatıda 575 ve pazarlık diye bişi yok çilekte dediler..
Karam, canım ilk zamanlar ben çok az hissediyordum. Hatta onun bebek mi olduğunu anlamıyordum bile. Şimdide öyle sürekli tepindiği yok içerde endişelenme. Ama oturduğum an, uzandığım an, hatta en çok da yorulup da biraz dinlenmek için oturduğumda hemen hissettiriyor kendini. Benim bak 23. e girdi şükürler olsun ve daha iki haftadır felan net hareketler alıyorum içerden ama öyle sık sık değil zaten. Bebek büyüdükçe hareket alanı daralıyor ve daha güçlü tekmeler savuruyor sanırım. Hatta son zamanlarda bunlardan şikayet ediyor biliyorsun hamişler, canımı acıtıyor diye.. Herşey zamanla,endişelenme. Günde 1-2 kez hissediyorsan zaten bebişin iyidir annesi sen meraklanma..
Cerol, hadi bakalım babası yeni görecek oğlunu yani.. Allahım hiç ayırmasın bizleri ya, Onların yanımızda olması bile farklı..
Pınar canım ilk aylar gerçekten zorlu geçiyor.. Benimde sürekli kasık ve karın ağrılarım vardı hem psikolojisi mahvetti, hem ağrıları. Şimdide el uyuşmalarım uyutmuyor beni. Her dönemin kendi zorluğu var inan. Önemli olan sağlıkla alalım kucağımıza dimi..
Benim hala umudum var... Senin kadar heyecanlıyım şu an. 4,28 iyi bir sonuç aslında. Birde erkende bakılmış. Hadi bakalım inşallah olacak bu sefer ya.. iyi haberlerle gel inşallah.
Burhecan, canım seni uzun zamandır göremiyorduk ve güzel haberlerle dönmüşsün.. inşallah keseyide göreceksin ve kalp atışlarının o güzelliğinide duyacaksın. Rabbim sıkıntılarımızın sonunda güzel günleri gösterecektir inşallah sanada canım. İyi haberlerini yaz.
Cbdefne, canım sen nasılsın,, bak çocuklarla birlikte dışarlarda koşturma ha.:) Bırak onlar koşsun üşütmede havalar dengesiz. Sen ne zaman çıkacaksın doğum iznine. Benim ki Aralık 19 gibi başlıyor Allahım kısmet ederse inşallah. Ama ben yıllık iznim var Aralığı onu alarak evde geçirmeyi düşünüyorum. Ocakta başlatayım diyorum bakalımda. Rabbim bu güzel günleri gösterdi, sağlıkla da kucağımıza aldırsın bebişlerimizi inşallah. Hayırlı güzel ömürlü olsunlar...
ayy ne çok yazmışım klavye başına geçince durduramıyorum kendimi sanırım.:)) Toptan benimki..