- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
hayırlı olsun canım banada ikili test haftası büyük ihtimal kız demişti 16. haftada kız olduğu kesinleşmişti.kız çocuk candır:)dermişim topikteki erkek anneleri taaarruza geçermiş:)şaka bir yana kız erkek farketmez allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah.Büyük ihtimal kız canım,16.haftadan önce söylemiyorum diyen doktora zorla söylettim bi çıkıntı görmedim bacakarasında ama değişebilirde daha erken dedi ama bence de kızz :) amin canım hepimizi inşallah.Evet gaviscon naneli tadı çok kötü bende içemiyorum
Kızlar benimde geçen hafta annem babam kardeşim ablam herkes yanımdaydı. Annem iki buçuk ay yanımdaydı tabi. Ona o kadar çok alışmışım ki. Pazar günü uğurladım hepsini istanbula. Ama annemden ayrılmak hayatımda ilk defa bu kadar çok koydu bana. Senelerce ayrı kaldım ondan hiç ağlamadım. Ama dün hep ağladım resmen annem gidiyor diye. Bu annelik bana bile çok farklı duygular yaşattı. Duygusal biri olsam neler yaşardım düşünemiyorum. Bebeği kucağına alışı sevişini bile özlüyorum şuan. Bebeğimi benden ve eşimden sonra kimse onun gibi sevemez. Şimdi kv yanımda ama tabi annenin yeri çok başka. Anne gibi olmuyor kimse. Kendimi öksüz gibi hissediyorum(
ah bebeğim ben seni çok iyi anlıyorum.zaten duygusaldım ben doğumdan sonra hepten fena oldum.gurbetin ilk defa bu kadar zor olduğunu anladım.5 ay oldu annemin hala her geliş gidişinde 2 gün ağlamaktan içim çıkıyor.