bende sizdenim kzlar
2 sene olcak yok hala
neden hamile kalamıyorum bilmiyorum sorun da yok diyolar
rahim filmi bile çektirdim
haziranda dıs gebelik yasadım ve hala hamile kalamadım umutların gittikce azalmaya basladı cevremdeki herkez yaza tüp bebek yap olmuyo artık diyolar resmn dıs gebelik sonrası hep gecmi hamile kalınıyor rahim flimi cektirdim hersey yolunda ama olmuyo bi akıllllllllllllll
canım mikroenjeksiyon denedinmi? belki onla tutar? bende tup bebek istiyorum ama imkanlar iste.. hem maddi hem fiziki zorluklar..
canm o dediğin neki mikroenjeksiyon ilk defa duydum ne işe yarııyor??
Canım aslında bende cok bilmiyorum tuplerim tıkalı olduıgu icin bana uygulanamıyor. tup bebekten once tupleri acık olan insanların denedigi bir yontem. asilama diye geciyor sanırım.
Kızlar bende bi dış gebelik geçirdim
tüpümü almadılar ama tıkandı
hsg de sağ tüpümde yapışıklık görünmüyordu ama laparaskopi yaptırdığımda iki tüpümde de yapışıklık olduğu ortaya çıktı
tüp bebek dışında şansımın çok düşük olduğunu söylediler 1 sene normal yolla denedik olmadı
tüp bebek tedavisi oldum ilk denemmde pozitif sonuç aldım şimdi 6 aylık hamileyim
şuan düşününce keşke o 1 seneyide beklemeseydim hemen tüp bebek yaptırsaydım diyorum
sizede tavsiiyem çok fazla ertelemeyim tek tüple 6 ayın 3 ayında hamile kalma şansınız oluyo zaten
umarım isteyen herkes kavuşur bebişine:79:
canım çok geçmiş olsun .bebeğine kavuşmuşsun rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inşş sağlıklı doğumlar yaşatsın rabbiminşş en yakın zamanda da bizlere göstersin yanıp tutuşuyorum bende evlat için
Canım bi sakıncası yoksa ne kadara yaptırdın:26: Bende artık istiyorum ya aşılama ya da tüp bebek beklemekten artık yoruldum ağlamaktan bıktım lütfen bilgi veriirsen çok sevinirim
canım aşılama için boşuna para harcama normal ilşkide şansın neyse aşılamdada o kadar hiç bi farkı yok
aşılama yerine eczaneden ovulasyon testi al sana yumurtlama gününü gösteriyor bu yöntemle hamile kalan arkadaşlarım var yumurtlama gününde eşinle birlikte oluyorsun
tüp bebek için benim uzun protokol olduğu için ilaç masrafım fazlaca oldu biraz 5000 liraya yakın tuttu
normalde 3.200 artı ilaçlar
çok haklısın canım zaten aşılamada da dr yaptığı spermi biraz daha ayrıştırıp canlı hale getirerek enjektörle rahim içine bırakması
Artık gözüm ne para ne de başka bişe görüyo canım miktar da çok iyimiş 1 sene oldu gözümün yaşı dinmedi en güzel günlerim günlerim ağlayarak üzülerek geçiyo bebk hamile görmeye tahammül edemiyorum çok zoruma gidiyo niye bende olamıyorum diye herşey nasip kısmet meselesi
senin tek seferde mi tuttu canım miniğin
Ist nerde yaptırdın canım :26: Ben pek bilmiyorum oraları ama iş başa gelince bulurum
Canım ben çok doktor gezdim en ünlü doktorlardan en duyulmamış yerlere kadar fazla pimpirikliyim ben
çogu para tuzağı senle ilgilenmiyo bile
en son kadıköy şifa engin enginsuda karar verdim daha doğrusu bir tek engin beye güvenebildim,
oda sağolsun güvenimi boşa çıkarmadı engin bey emriyolog işin labaratuvar çok iyi son teknoloji kullanıyorlar
çok ilgililer en ufak bir şeyde telefon açıp bilgi veriyorlar herşeyi a dan z ye sorabiliyorsun
birgül hanım jinekolog yumurta toplama ve takibini o yapıyor ücretsiz ilk görüşme gir bi görüş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?