dıs gebelik sonrası hamile kalamayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ktg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
42
Diğer
haziranda dıs gebelik yasadım ve hala hamile kalamadım umutların gittikce azalmaya basladı cevremdeki herkez yaza tüp bebek yap olmuyo artık diyolar resmn dıs gebelik sonrası hep gecmi hamile kalınıyor rahim flimi cektirdim hersey yolunda ama olmuyo bi akıllllllllllllll

merhab tuğbacım olacak işalalh aam dış gbelik sonrası umutla bakanlar daha iiiydi

valla canm artık umutla bakamadıgım için bunu daha uygun buldum malesefff

canım geçmiş olsun bu konuda bilgim yok inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın.Ümitsizliğe kapılma vakti zamanı var daha demekki

oylede cnm bn evlendigim ilk günden beri istiyorum 1.5 seneyi gecti evliligim bnden sonra evlenenler kucagına aldı bile bebeklerini bnm kollarım bos hala

2 senedir cocuk istiyorum. hasretle yaniyorum.
2 defa dis gebelik gecirdim. hic umudum kalmadi..

bende sizdenim kzlar
2 sene olcak yok hala
neden hamile kalamıyorum bilmiyorum sorun da yok diyolar
rahim filmi bile çektirdim

bende sizdenim kzlar
2 sene olcak yok hala
neden hamile kalamıyorum bilmiyorum sorun da yok diyolar
rahim filmi bile çektirdim

canım mikroenjeksiyon denedinmi? belki onla tutar? bende tup bebek istiyorum ama imkanlar iste.. hem maddi hem fiziki zorluklar..

bende 2 defa gecirdim 1,5 sene icinde. gecmis olsun canım seni cok iyi anlıyorum inan..bundan sonra iyi haberlerle insallah...

canm o dediğin neki mikroenjeksiyon ilk defa duydum ne işe yarııyor??

Canım aslında bende cok bilmiyorum tuplerim tıkalı olduıgu icin bana uygulanamıyor. tup bebekten once tupleri acık olan insanların denedigi bir yontem. asilama diye geciyor sanırım.

Canım aslında bende cok bilmiyorum tuplerim tıkalı olduıgu icin bana uygulanamıyor. tup bebekten once tupleri acık olan insanların denedigi bir yontem. asilama diye geciyor sanırım.

hımmm anladım arkadaşım ben biraz daha bekleyim bakalm normal yolla olsun istiyorum
senin tüplerinin ikisi de mi tıkalı??
dış gebelik mi yaşadın
rahim filmi çektirdin mi?
inşallah daha fazla beklemeyiz

bende sizin gibiyim kızlarr malesef dış gebelikten sonra hamile kalamadım ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sağ tüpümü kaybttim 6 ay korunma sürem bitti şubat ayın da hsg çektirdim çok şükür sol tüpüm açık çıktı 3 aydır da tedavi görüyorum ama tık yok ne yapacağımı şaşşırmış durumdayım çok çaresizim çok yoruldum artık bıktım beklemekten ağlamaktan üzülmekten her ay olmamasından

rabbim bizlere sabır versin dayanma gücü versin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın allahım

Kızlar bende bi dış gebelik geçirdim
tüpümü almadılar ama tıkandı
hsg de sağ tüpümde yapışıklık görünmüyordu ama laparaskopi yaptırdığımda iki tüpümde de yapışıklık olduğu ortaya çıktı
tüp bebek dışında şansımın çok düşük olduğunu söylediler 1 sene normal yolla denedik olmadı
tüp bebek tedavisi oldum ilk denemmde pozitif sonuç aldım şimdi 6 aylık hamileyim
şuan düşününce keşke o 1 seneyide beklemeseydim hemen tüp bebek yaptırsaydım diyorum
sizede tavsiiyem çok fazla ertelemeyim tek tüple 6 ayın 3 ayında hamile kalma şansınız oluyo zaten
umarım isteyen herkes kavuşur bebişine:79:

canım çok geçmiş olsun .bebeğine kavuşmuşsun rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inşş sağlıklı doğumlar yaşatsın rabbiminşş en yakın zamanda da bizlere göstersin yanıp tutuşuyorum bende evlat için

canım bi sakıncası yoksa ne kadara yaptırdın:26: bende artık istiyorum ya aşılama ya da tüp bebek beklemekten artık yoruldum ağlamaktan bıktım lütfen bilgi veriirsen çok sevinirim

canım bende istanbul da yaptırmak istiyorum sen memnun kaldıysan benbe oraya gideyim bi yol göster

Son düzenleme:

canım aşılama için boşuna para harcama normal ilşkide şansın neyse aşılamdada o kadar hiç bi farkı yok
aşılama yerine eczaneden ovulasyon testi al sana yumurtlama gününü gösteriyor bu yöntemle hamile kalan arkadaşlarım var yumurtlama gününde eşinle birlikte oluyorsun
tüp bebek için benim uzun protokol olduğu için ilaç masrafım fazlaca oldu biraz 5000 liraya yakın tuttu
normalde 3.200 artı ilaçlar

Canım ben çok doktor gezdim en ünlü doktorlardan en duyulmamış yerlere kadar fazla pimpirikliyim ben
çogu para tuzağı senle ilgilenmiyo bile
en son kadıköy şifa engin enginsuda karar verdim daha doğrusu bir tek engin beye güvenebildim,
oda sağolsun güvenimi boşa çıkarmadı engin bey emriyolog işin labaratuvar çok iyi son teknoloji kullanıyorlar
çok ilgililer en ufak bir şeyde telefon açıp bilgi veriyorlar herşeyi a dan z ye sorabiliyorsun
birgül hanım jinekolog yumurta toplama ve takibini o yapıyor ücretsiz ilk görüşme gir bi görüş bence

çok haklısın canım zaten aşılamada da dr yaptığı spermi biraz daha ayrıştırıp canlı hale getirerek enjektörle rahim içine bırakması

artık gözüm ne para ne de başka bişe görüyo canım miktar da çok iyimiş 1 sene oldu gözümün yaşı dinmedi en güzel günlerim günlerim ağlayarak üzülerek geçiyo bebk hamile görmeye tahammül edemiyorum çok zoruma gidiyo niye bende olamıyorum diye herşey nasip kısmet meselesi

senin tek seferde mi tuttu canım miniğin

ist nerde yaptırdın canım :26: ben pek bilmiyorum oraları ama iş başa gelince bulurum

bende senin gibiydim hamile haberi aldığımda oturup ağlıyordum
sonrada kendime kızıyordum en yakınlarını mı kıskanıyorsun diye elinde olmuyor malesef insanın
Benim ilk denemem de tuttu zaten tüp bebekte en yüksek tutunma şansını bizim gruba veriyorlar tüple bi işleri yok çünkü yumurtaları toplayıp dışarda döleleyip rahme transfer ediyorlar ben istanbul da kadıköy şifada yaptırdım sen nerdesin

bende senin gibiyim canım çok iyi biyer olsun isityorum verdiğim paraya değsin emeklerim boşa çıkamsın

peki canım bu bahsettiğin isimler bi tüp bebek merkezinde mi :26:

herkez tüp bebek çok zorlu bi süreç diyolar öyle mi canım çok şey soruyorum canım ne olur kusura bakma bi çare arıyorum işte sende biliyosun ne kadar çaresiz durumda olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…