dıs gebelik sonrası hamile kalamayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ktg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıskanmak değil de canım başka bi duygu bi özlem bi hasret işte insan tutamıyo kendini hemen niye ben demeye başlıyosun eli kolu boş kalan yine ben oluyorum çok isitiyorum bi evladım olsun bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama yine olmadı resmen hüsrana uğradık eşimle çok yıpranıyoruz allaha çok şükür herşeyimiz var bi tek o EKSİK onun yerini hiçbişey doldurmuyo malesef

canım ben tekirdağdayım sizin oraya yakınım yani

evet biri jinekolg takibini yapıyo biriide embriyolog döllenme ve transferi yapıyo
canım olur mu öyle şey hepimiz geçtik bu yollardan ben her bulduğuma milyonlarca soru soruyordum
bizi bizden daha iyi kim anlar
aslında bedenen diilde psikolojik olarak zorluyo insanı
iğne oluyosun karnından her gün kendinde yapabilirsin acıtan bişey değil ama ben eşime yaptırıyordum
ardından anesteziyle yumurtaların toplanıyo 15 dakikalık bir işlem
son olarakta döllenen yumurta transfer ediliyo bu arada eşinin sperm sayısına baktır tedaviden önce umarım yoktur ama belki ondada problem olabilir
gerçi benim gittiğim merkez de tedaviden önce bütün testleri yapmışlardı her ihtimale karşı
dış gebelik geçirdim deyince eşte sorun yok diye düşünülüyo çünkü ama zamanla sperm sayısı azalabiliyo

sağol canım allah razı olsun senden rabbim bebeğini korusun sana bağışlasın inşş

hergün iğne olmak için has. mi gitmek gerek canım çünkü benin ist hiç tanıdığım yok

canım eşimin spermine bakıldı 86 milyon çıkmıştı onda çok şükür bi sorun yok zaten öyle olsa hamile kalamazmışım

hepimizden razı olsun
çok kolay aslında iğne olmak şeker iğnesi gibi dedimya eşim yapıyordu benim hemşire anlatıyo nasıl yapılacağını kendin bile yapabilirsin
eğer şifada tedaviye başlarsan onlarda ücretsiz yapıyo
yada sağlık ocaklarında yaptırabilirsin

hımmm anladım arkadaşım ben biraz daha bekleyim bakalm normal yolla olsun istiyorum
senin tüplerinin ikisi de mi tıkalı??
dış gebelik mi yaşadın
rahim filmi çektirdin mi?
inşallah daha fazla beklemeyiz

canim selam,

ben 2 defa ayni sol tupten dış gebelik yaşadım. 3 ay once sol tupum alındı. simdi enfeksiyon cıktı. tedavi goruyorum. iyilesince rahim filmi cekilecek. daha onumde uzun bir yolk var anlayacagın. sag tup acık mı kapalı mı hic bilmiyorum... sen ne yasadın?

canim masallah sanaa bebisine:)

bir sey soracagim, senin tuplerini almadan mi tup bebek yaptilar peki?

slm arkadaşm
geçmiş olsun bende uğraşyorum enfeksiyonla
benimde sağ tarafmda oldy dş gebelik 2 sene olcak hala hamile kalamadm
iç kanama yapmştı benim açık ameliyat oldum ama tüpümü almadılar ikisi de duruyo
rahim filmi çektirdim açıık çıktı tüplerim şükür
ama hala bebiş yok
bekliyorum bakalım inşallah daha çok beklemeyiz

Canım enfeksiyon mu var sendede e o zaman antibiyotik alıyor musun? yani korunuyor olmanız lazım degil mi enfeksiyon varken. bana bırak bebek denemeyi film bile cekmiyorlar bu ay gıcık bi durum. biliyosun bir de film den sonra 1 ay yasak. zaman gecmiyor durdu sanki :)

canm benimki idrar yolu enfeksiyonu engel değil gebeliğe dedi doktorum
antibiyotik kullandım geçti gibi sanki

selam kızlar bende 5 ay önce dış gebelik yaşadım 3 senelik evliyim kürtajdan sonra filimde çekindim doktorum hiçbir sorun olmadığını söyledi tüplerim açıkmış ve allaha şükür dış gebelik bana bi zarar vermedi ama hala hamile kalamadım aslında aklımdan aşılama yada tüp bebek yaptırmak geçiyo ama ben canıma çok düşkünüm ya hep canım yanacak diye korkuyorum ne manyağım ya kızlar bu tüp bebek da nasıl oluyo insan bişey hissediyomu işlemler yapılırken ya öyle istiyorumki artık bebeğimin olmasını hamile görmeye bebek görmeye dayanamıyorum allahım ne olur tez zamanda isteyen herkeze hayırlısından ver ya rabbim

canim cok gecmis olsun sana da Allah en kisa zamanda bizlere de nasib eder insallah.. mutlu haberlerimizi paylasalim artik..

canim nolur korkma bak tuplerin acikmis, ve daha 5 ay once gecirmissin sunun surasinda kac ay olmus ki bak bende 4 ay once gecirdim dha 2 ay korunmam var hala goruceksin bu aylarda senden guzel haber alicaz :) icini ferah tut insallah.

canım madem tüplerinde bi problem yok tüp bebekten önce yapacağın şey eczaneden ovulasyon testi almak olmalı
bu testle yumurtlama gününü öğreniyosun ve o günlerde eşinle birlikte oluyosun bu yöntem de hamile kalmak için çok etkili.
inşallah gerek kalmaz ama tüp bebek tedavisinde canını yakacak bişey yaşamıyosun sadece göbekten iğne olup yumurtalarını geliştiriyosun sonra yumurtaların toplanıyo 15 dakikalık bir işlem anestezi altında oluyo zaten ardından transfer yapılyo korkulacak hiç bi işlem yok yani
umarım sende kavuşursun bebişine biran önce

teşekkürler canım darısı başına
benim tüplerimin ikiside duruyor sadece tıkalı olduklarından bir işe yaramıyorlar doğumda açılan varmış bakalım belki ikincisi kendiliğinden gelir
tüp bebekte tüplerin alınması gerekmiyor zaten sadece içinde sıvı birikmesi olup olmadığına bakıyorlar bende yoktu

canım çok sağol ya benim problemim istediğim zaman ilişkiye giremiyorum ya bu bebek meselesini kafama takdığımdan beri düzenli ilişkiye giremiyorum olması gereken günde olmuyo yani aslında bu problemi yene bilsem biliyorum kolaylıkla olacak allahın izniyle çünki dış gebelikde hamile olduğumu öğrendiğim ay öyle odu şu kafamda düşünmesem herşey çok güzel olacak ama işte onu yapamıyorum ben onun için tüp bebek düşünüyorum canım allahım tez zamanda hepimize versin

canim nolur korkma bak tuplerin acikmis, ve daha 5 ay once gecirmissin sunun surasinda kac ay olmus ki bak bende 4 ay once gecirdim dha 2 ay korunmam var hala goruceksin bu aylarda senden guzel haber alicaz :) icini ferah tut insallah.

canım ben 3 senelik evliyim artık çok zoruma gidiyor ben kürtajdan sonra hiç korunmadım bana 3 ay korun dedi ben korunmadım 2 ay geçincede gittim filim çekindim

canim cok gecmis olsun sana da Allah en kisa zamanda bizlere de nasib eder insallah.. mutlu haberlerimizi paylasalim artik..

inşAllah canım ya ona öyle ihtiyacım varki evde yanlız bbi başımayım gerçi bu olaydan dolayı kimseyide görmek istemiyorum artık başkasının bebeğini sevmeye korkuyorum nazarım değer yada bişey olurda benden bilirler diye maşallah da diyorum okuyorumda duada ediyorum ama sanki ona bişey olsa benden bileceklermiş gibi geliyo

canım ben 3 senelik evliyim artık çok zoruma gidiyor ben kürtajdan sonra hiç korunmadım bana 3 ay korun dedi ben korunmadım 2 ay geçincede gittim filim çekindim

canım ben 4 senelik evliyim aynı benimde ama tek tupum yok bide sag tup ne alemde acaba:) Allah'tan umut kesilmez. Cocugum oldugunda su yazdıklarimi tek tek okutup "bak sen gelicen diye ben neler cektim" diye gosterecegim. heheheeheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…