bende senin gibiydim hamile haberi aldığımda oturup ağlıyordum
sonrada kendime kızıyordum en yakınlarını mı kıskanıyorsun diye elinde olmuyor malesef insanın
Benim ilk denemem de tuttu zaten tüp bebekte en yüksek tutunma şansını bizim gruba veriyorlar tüple bi işleri yok çünkü yumurtaları toplayıp dışarda döleleyip rahme transfer ediyorlar ben istanbul da kadıköy şifada yaptırdım sen nerdesin
bende senin gibiyim canım çok iyi biyer olsun isityorum verdiğim paraya değsin emeklerim boşa çıkamsın
peki canım bu bahsettiğin isimler bi tüp bebek merkezinde mi :26:
herkez tüp bebek çok zorlu bi süreç diyolar öyle mi canımçok şey soruyorum canım ne olur kusura bakma bi çare arıyorum işte sende biliyosun ne kadar çaresiz durumda olduğumu
evet biri jinekolg takibini yapıyo biriide embriyolog döllenme ve transferi yapıyo
canım olur mu öyle şey hepimiz geçtik bu yollardan ben her bulduğuma milyonlarca soru soruyordum
bizi bizden daha iyi kim anlar
aslında bedenen diilde psikolojik olarak zorluyo insanı
iğne oluyosun karnından her gün kendinde yapabilirsin acıtan bişey değil ama ben eşime yaptırıyordum
ardından anesteziyle yumurtaların toplanıyo 15 dakikalık bir işlem
son olarakta döllenen yumurta transfer ediliyo bu arada eşinin sperm sayısına baktır tedaviden önce umarım yoktur ama belki ondada problem olabilir
gerçi benim gittiğim merkez de tedaviden önce bütün testleri yapmışlardı her ihtimale karşı
dış gebelik geçirdim deyince eşte sorun yok diye düşünülüyo çünkü ama zamanla sperm sayısı azalabiliyo
sağol canım allah razı olsun senden rabbim bebeğini korusun sana bağışlasın inşş
hergün iğne olmak için has. mi gitmek gerek canım çünkü benin ist hiç tanıdığım yok
canım eşimin spermine bakıldı 86 milyon çıkmıştı onda çok şükür bi sorun yok zaten öyle olsa hamile kalamazmışım
hımmm anladım arkadaşım ben biraz daha bekleyim bakalm normal yolla olsun istiyorum
senin tüplerinin ikisi de mi tıkalı??
dış gebelik mi yaşadın
rahim filmi çektirdin mi?
inşallah daha fazla beklemeyiz
Kızlar bende bi dış gebelik geçirdim
tüpümü almadılar ama tıkandı
hsg de sağ tüpümde yapışıklık görünmüyordu ama laparaskopi yaptırdığımda iki tüpümde de yapışıklık olduğu ortaya çıktı
tüp bebek dışında şansımın çok düşük olduğunu söylediler 1 sene normal yolla denedik olmadı
tüp bebek tedavisi oldum ilk denemmde pozitif sonuç aldım şimdi 6 aylık hamileyim
şuan düşününce keşke o 1 seneyide beklemeseydim hemen tüp bebek yaptırsaydım diyorum
sizede tavsiiyem çok fazla ertelemeyim tek tüple 6 ayın 3 ayında hamile kalma şansınız oluyo zaten
umarım isteyen herkes kavuşur bebişine:79:
Kızlar bende bi dış gebelik geçirdim
tüpümü almadılar ama tıkandı
hsg de sağ tüpümde yapışıklık görünmüyordu ama laparaskopi yaptırdığımda iki tüpümde de yapışıklık olduğu ortaya çıktı
tüp bebek dışında şansımın çok düşük olduğunu söylediler 1 sene normal yolla denedik olmadı
tüp bebek tedavisi oldum ilk denemmde pozitif sonuç aldım şimdi 6 aylık hamileyim
şuan düşününce keşke o 1 seneyide beklemeseydim hemen tüp bebek yaptırsaydım diyorum
sizede tavsiiyem çok fazla ertelemeyim tek tüple 6 ayın 3 ayında hamile kalma şansınız oluyo zaten
umarım isteyen herkes kavuşur bebişine:79:
canim selam,
ben 2 defa ayni sol tupten dış gebelik yaşadım. 3 ay once sol tupum alındı. simdi enfeksiyon cıktı. tedavi goruyorum. iyilesince rahim filmi cekilecek. daha onumde uzun bir yolk var anlayacagın. sag tup acık mı kapalı mı hic bilmiyorum... sen ne yasadın?
slm arkadaşm
geçmiş olsun bende uğraşyorum enfeksiyonla
benimde sağ tarafmda oldy dş gebelik 2 sene olcak hala hamile kalamadm
iç kanama yapmştı benim açık ameliyat oldum ama tüpümü almadılar ikisi de duruyo
rahim filmi çektirdim açıık çıktı tüplerim şükür
ama hala bebiş yok
bekliyorum bakalım inşallah daha çok beklemeyiz
Canım enfeksiyon mu var sendede e o zaman antibiyotik alıyor musun? yani korunuyor olmanız lazım degil mi enfeksiyon varken. bana bırak bebek denemeyi film bile cekmiyorlar bu aygıcık bi durum. biliyosun bir de film den sonra 1 ay yasak. zaman gecmiyor durdu sanki :)
selam kızlar bende 5 ay önce dış gebelik yaşadım 3 senelik evliyim kürtajdan sonra filimde çekindim doktorum hiçbir sorun olmadığını söyledi tüplerim açıkmış ve allaha şükür dış gebelik bana bi zarar vermedi ama hala hamile kalamadım aslında aklımdan aşılama yada tüp bebek yaptırmak geçiyo ama ben canıma çok düşkünüm ya hep canım yanacak diye korkuyorum ne manyağım ya kızlar bu tüp bebek da nasıl oluyo insan bişey hissediyomu işlemler yapılırken ya öyle istiyorumki artık bebeğimin olmasını hamile görmeye bebek görmeye dayanamıyorum allahım ne olur tez zamanda isteyen herkeze hayırlısından ver ya rabbim
selam kızlar bende 5 ay önce dış gebelik yaşadım 3 senelik evliyim kürtajdan sonra filimde çekindim doktorum hiçbir sorun olmadığını söyledi tüplerim açıkmış ve allaha şükür dış gebelik bana bi zarar vermedi ama hala hamile kalamadım aslında aklımdan aşılama yada tüp bebek yaptırmak geçiyo ama ben canıma çok düşkünüm ya hep canım yanacak diye korkuyorum ne manyağım ya kızlar bu tüp bebek da nasıl oluyo insan bişey hissediyomu işlemler yapılırken ya öyle istiyorumki artık bebeğimin olmasını hamile görmeye bebek görmeye dayanamıyorum allahım ne olur tez zamanda isteyen herkeze hayırlısından ver ya rabbim
canim masallah sanaa bebisine:)
bir sey soracagim, senin tuplerini almadan mi tup bebek yaptilar peki?
canım madem tüplerinde bi problem yok tüp bebekten önce yapacağın şey eczaneden ovulasyon testi almak olmalı
bu testle yumurtlama gününü öğreniyosun ve o günlerde eşinle birlikte oluyosun bu yöntem de hamile kalmak için çok etkili.
inşallah gerek kalmaz ama tüp bebek tedavisinde canını yakacak bişey yaşamıyosun sadece göbekten iğne olup yumurtalarını geliştiriyosun sonra yumurtaların toplanıyo 15 dakikalık bir işlem anestezi altında oluyo zaten ardından transfer yapılyo korkulacak hiç bi işlem yok yani
umarım sende kavuşursun bebişine biran önce
canim nolur korkma bak tuplerin acikmis, ve daha 5 ay once gecirmissin sunun surasinda kac ay olmus ki bak bende 4 ay once gecirdim dha 2 ay korunmam var hala goruceksin bu aylarda senden guzel haber alicaz :) icini ferah tut insallah.
canim cok gecmis olsun sana daAllah en kisa zamanda bizlere de nasib eder insallah.. mutlu haberlerimizi paylasalim artik..
canım ben 3 senelik evliyim artık çok zoruma gidiyor ben kürtajdan sonra hiç korunmadım bana 3 ay korun dedi ben korunmadım 2 ay geçincede gittim filim çekindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?