Dış gebelik sonrası hamilelik

benibisal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
5
2
1
Merhaba kızlar, dış gebeliğim metotreksatla sonlandı. Doktorum birkaç ay beklememi söyledi ama kafam çok karışık. Siz ne kadar beklediniz, aranızda metotreksattan sonra sağlıklı hamilelik geçiren var mı?

Metotreksatın vücuttan atılması 3-6 ay sürüyor kaç doz yapıldıgna baglı olarak ben 8 ay kadar beklemiştim tabikide hamile kalıcaksınz sadexe vücudunu yenilensin kendinize zaman tanıyn ben şuan hamileyim

Metotreksatın vücuttan atılması 3-6 ay sürüyor kaç doz yapıldıgna baglı olarak ben 8 ay kadar beklemiştim tabikide hamile kalıcaksınz sadexe vücudunu yenilensin kendinize zaman tanıyn ben şuan hamileyim
Hayırlı olsun kaç doz vuruldu size?

Merhaba bende 6 ay korundum, bazı testler vs yapildı bi problem cikmadi ama 6 aydirda deniyoruz olmadi gebelik

Ben bir buçuk doz vurundum. 4 ay bekledik ama 3 ayda olmadı yani 7 ay sonra gebe kaldım. Öncesinde rahim filmin çekindim. Çünkü zaten 2 tane daha kaybim vardı. Şimdi 22 haftalık gebeyim inşallah hersey normal devam eder Rabbim sağlık versin amin.

2 kayıp dış gebelik mi ?
Rahim filmi sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…