Dış gebelik sonrası ilişki ve hamilelik

muhendisceanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
54
12
3
29
Kızlar merhaba , 15 martta betam 5400 iken mtx iğne ile dış gebeliğim sonlandırmaya çalışıldı 4 gün sonrasında beta 4600 e düşmüştü. Sonrasında 5. Gün aşırı ağrı ile hastaneye gittim laporoskopik ameliyat ile sol tüpüm hasar görmediği için temizlendi. Ama doktoruma ne zaman ilişkiye girebileceğimizi ve ne zamana kadar çocuk düşünmemiz gerektiğini sormamıştım. Sizler nasıl yol izlediniz merak ettim.

Yapılan iğneden dolayı 3 ila 6 ay korunmayı öneriyorlar sanırım. Siz yine bi doktorunuza danışın. Kesin bilgi alana kadar korunursunuz.

Merhaba geçmiş olsun bende dış gebelik geçirdim fakat betam 2400ken fark edildi iğnesiz ilaçsız bekledik düşük geçirdim buna rağmen doktorum en az 3 ay korun dedi ilaçlıyken de 6 ay korunmakta fayda var çünkü alınan ilaç kemoterapi ilacı kanser tedavisinde kullanılıyor, yani bebeğe cok zararı oluyor
Hem kendiniz için de vücudunuz için de en az 6 ay bekleyin acele etmeyin benim 4 ayım oldu ama düzenli adetim 3 kez oldu inanın yeni toparlandım vücut olarak doğum yapmaktan daha zor toparlanıyor
İnşallah zaman hemen geçer ve çalışmalara başlarsınız, biz başlayacagıx bu ay fakat bu günler gelmeyecek sanmıştım çok zor geçiyordu zaman çok şükür artık geldi cok da duygusalım bu süreçte Allah yardımcımız olsun sağlıklı hamilelik yaşarız inşallah

Doktorum 3 ay yeterli olacağını söyledi adetim düzenli olarak devam ediyor bakalım. Teşekkür ediyorum cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…