Dış gebelik sonrası

Ben nisanda geçirdim tek doz igneyle sonlandı 5 aydır hamile kalamıyorum. Siz nezaman geçirdiniz
Ben subatta gecirdim canim 2 doz igneyle sonlandi ama doktor 6 ay korunma verdi mecburi cunku vuruldugunuz igneler kemeterapi igneleri 6 ayin sonunda da rahim filimmi cekildim oda mecburi sonra da korunmayi birak dedi doktorum ama ben piskolojik olarak hazir degildim diye kasimda biraktim sana doktorun korun demedimi yani hemen o ignelerden sonra cocuk yapmaz cok tehlikeliiiii

Ben 3 ay korundum doktorum korunmana gerek yok dedi 5 aydırda istiyoruz yani 8 ay oldu benim

Ben 3 ay korundum doktorum korunmana gerek yok dedi 5 aydırda istiyoruz yani 8 ay oldu benim
3 ay mi bilemedim canim 6 ay diyorlar da rahim filimi cektirdin mi cunku dis gebeliktwn sonra tupler tikana biliyor ufak ufak yumurtalarda yapismalar oluyor rahim filimi gebelik sansini arttiriyor kesinlikle gecil adet ol bitsin ondan sonra hemen git ayni ay bile gebw kalan milyonlarca insan var

Bu hafta doktora gidicem bakalım ne diyecek benim birde rahim ağzında yara sorunum var malesef ama rahim filminide sorucam doktora.

Bu hafta doktora gidicem bakalım ne diyecek benim birde rahim ağzında yara sorunum var malesef ama rahim filminide sorucam doktora.
Yara gebe kalamana engel degil canim benim kardesimin karisinda yara vardi hamile.kaldi 40 gun oncede dogum yapti doktoro gidince canim kesinlikle rahim filimi iste yani sen istemeden doktorunun cekmesi lazimdi cunku dis gebelik tuplerde gelismis bi olay ve kanallarini tikaya bilir eger doktorun cekil demezse kesinlikle baska doktora git en sagliklisi canim

Sagol canım inşallah bende hamile kalırım sorucam doktora.

Merhaba dış gebelik geçiren hanımlar yardımcı olur musunuz? Sata göre 6 haftalık hamileyim hcg değerim düzenli artmıyor iki defa bakıldı 2800den 3400 e çıktı iki günde. Dr keseyi gördü ama dış gebelik veya değil diyemem dedi. Çok ağrın olursa acile git dedi. Sağ Bacağımda bi kaç gündür ağrı var ama çok şiddetli değil sinir sıkışması gibi kalçadan ayağıma kadar. Bazende sağ kalçamın ğstü ağrıyor belim değil ama orada bi yer anlamsız bi ağrı Çok korkuyorum dış gebelikten. Sizde ağrı var mıydı nasıldı durumunuz? Bu arada kanamam yok gebeliği öğrenmeden önce adetim 3 4 gün geçtikten sonra bi gün süren bi lekelenmem olmuştu bir daha da hiç kanamam olmadı. Lütfen deneyimli olanlar dönüş yaparsa sevinirim

Merhaba dış gebelik geçiren hanımlar yardımcı olur musunuz? Sata göre 6 haftalık hamileyim hcg değerim düzenli artmıyor iki defa bakıldı 2800den 3400 e çıktı iki günde. Dr keseyi gördü ama dış gebelik veya değil diyemem dedi. Çok ağrın olursa acile git dedi. Sağ Bacağımda bi kaç gündür ağrı var ama çok şiddetli değil sinir sıkışması gibi kalçadan ayağıma kadar. Bazende sağ kalçamın ğstü ağrıyor belim değil ama orada bi yer anlamsız bi ağrı Çok korkuyorum dış gebelikten. Sizde ağrı var mıydı nasıldı durumunuz? Bu arada kanamam yok gebeliği öğrenmeden önce adetim 3 4 gün gecikmişti ve bi gün süren çok az lekelenmem oldu sonra gelmedi hiç. Deneyimli olanlar dönüş yaparsa sevinirim

Merhaba dış gebelikte kese görünmez çünkü bebek yanlış yere yerleşiyor tüplere veya rahim dışinda bir yere siz başka bir doktora muayene olun bence

Merhaba dış gebelikte kese görünmez çünkü bebek yanlış yere yerleşiyor tüplere veya rahim dışinda bir yere siz başka bir doktora muayene olun bence
Peki ultrasonda kesin olarak gözükmez mi kese karnımdan baktı ısrarla sürekli dış gebelik olabilir mi diye sordum olamaz diyemem ama değerin yüksek bu değerlerde çok ağrın olurdu dedi. Çok ağrım yok ama hafif ağrılarım var hatta şu an biraz sırt ağrım da var belkide psikolojik bilmiyorum ve korkuyorum

Doktor eğer rahimde yani olması gereken yerde bebeği görüyorsa dış gebelik olamaz ama tüpte veya rahim dışı gibi olmaması gereken bir yerde gördüyse o kesin dış gebeliktir. Size kese ve bebek varmı dedi

Sadece keseyi gösterdi 4 haftalık gözüküyor dedi. Sağ overde de kist var dedi dış gebelik mi diye sordum değil veya dış gebelik diyemem dedi ama bu kadar yüksek değerde dış gebelik için ağrı ve kanama olurdu dedi. Sanırım dr dış gebeliğe dair hiç bir şey bilmiyor off rahimin içinde veya olması gereken yerde gibi bişey söylemedi

doktorun dış gebelikle ilgili bilgisi yok gibi. Yerinizde olsam yarın başka bir doktora giderim çünkü sizin dış gebelik gibi durmuyor. Ayrıca dış gebelik geçiren bir arkadaşın değeri 4000 olmuştu ağrı veya kanaması yoktu. Gayet iyiydi. Neye istinaden size böyle birşey dedi anlamadım kanamaya gelince bebek rahime yerlesince kanama olabiliyor. Stres yapmayın lütfen belkide hersey yolunda ama bu stres yüzünden olumsuzluk yasayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…