- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- 103
Yırtılmış tüp neden alınmamış ne saçma bir şey. Benimde iç kanama başlamıştı. Tüp alındı direk. Bana dış gebelik geçirenlerin tekrar geçirme ihtimali daha fazladır. (diğer insanlara göre). Tüp problemliyse tekrar oradan hamile kalırsan dış gebelik olur. Bunu engellemek gerekiyor. Almamız lazım dediler.Ben de aralık ayında ameliyat oldum iç kanamayla gittim doktora. Tüpüm alınmadı temizlendi 2 ay sonra hsg cektirdim ama maalesef o tüpte sıvı birikmesi olmuş tekrar ameliyat olucam o tüpü alıcaklar
Yok ya neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun yasin kac hiç çocuğun var mi pekiBanada doğum kontrol hapı kullan dedi ama ben de onu kullanmayı pek sevmiyorum. Doza göre 3 6 ay oluyor demekki
Kullanmıyorum zaten sevmiyorum . 26 yaşındayım çocuğum yok. SenYok ya neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun yasin kac hiç çocuğun var mi peki
Rabbım hakkınızda hayırlar nasip etsin insallah, insallah en sorunsuz şekilde atlatirsiniz. Bende 2.adet sonra gideyim o zaman çektirmek için, korkuyorum ama elden gelen bi sey de yokTeşekkür ederim. Evet 2. Adet bitimi cektirdim direk sağ tüp filmde anlaşılmıyor ya tıkalı ya da spazmdan kaynaklı tıkalı gözüküyormuş bakalım onun akibeti de belli değil kesinlikle cok yıpratıcı bi sürec. Benim de sol tarafımda ağrı oluyor özellikle yorulunca ya da üzülünce hemen ben burdayım diyor.
Evet olabilirBanada doğum kontrol hapı kullan dedi ama ben de onu kullanmayı pek sevmiyorum. Doza göre 3 6 ay oluyor demekki
Benimde almadılar, tüpum 9 cm kadar da yırtıldı, daha sonra iç kanamam durdu diyr almadılar ama alınması mi daha iyiydi bilmiyorum . Sonrasinda yeniden ameliyat gerekirse.bu kadar ağrıyı boşuna çekmiş olucamYırtılmış tüp neden alınmamış ne saçma bir şey. Benimde iç kanama başlamıştı. Tüp alındı direk. Bana dış gebelik geçirenlerin tekrar geçirme ihtimali daha fazladır. (diğer insanlara göre). Tüp problemliyse tekrar oradan hamile kalırsan dış gebelik olur. Bunu engellemek gerekiyor. Almamız lazım dediler.
34 yaşındayım çocuğum yok b3nimKullanmıyorum zaten sevmiyorum . 26 yaşındayım çocuğum yok. Sen
Benim tüpüm yırtık değil dış gebeliği temizledi ama tekrar sıvı birkmesi oluşmuş maalesefYırtılmış tüp neden alınmamış ne saçma bir şey. Benimde iç kanama başlamıştı. Tüp alındı direk. Bana dış gebelik geçirenlerin tekrar geçirme ihtimali daha fazladır. (diğer insanlara göre). Tüp problemliyse tekrar oradan hamile kalırsan dış gebelik olur. Bunu engellemek gerekiyor. Almamız lazım dediler.
Öyle düşünme kurtulma ihtimali olmasa doktor onu garant alırdı bi ihtimalde olsa tekrar iş görebilme umudu var demek ki. Ben hiç tüpüm alınsın istemedim ama işe yaramıyorsa da durmasının bi anlamı yok en azından denedik diyorum şuanBenimde almadılar, tüpum 9 cm kadar da yırtıldı, daha sonra iç kanamam durdu diyr almadılar ama alınması mi daha iyiydi bilmiyorum . Sonrasinda yeniden ameliyat gerekirse.bu kadar ağrıyı boşuna çekmiş olucam
Aynen dogru haklısınız, Rabbım bir daha böylesini göstermesin insallah kimseye de bizlere deÖyle düşünme kurtulma ihtimali olmasa doktor onu garant alırdı bi ihtimalde olsa tekrar iş görebilme umudu var demek ki. Ben hiç tüpüm alınsın istemedim ama işe yaramıyorsa da durmasının bi anlamı yok en azından denedik diyorum şuan
Benim 5 haftalıkken suphelenildi, 6 haftalikken kesin tanı koyuldu. Ben gebe olduğumu bilmeden şiddetli kasik ağrısı ile acile gittim ,beta da bakıldı gebe olduğum tespit edildi . Sonrasinda beta düzgün artmadı. İki günde iki kat artması gerekirken, iki günde yüzde 25 30 civari artiyorduDış gebeliği nasıl anladınız kaçıncı haftasında anlamıştınız. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Umarım gönlünden geçen olur bugünden itibarenBenim 5 haftalıkken suphelenildi, 6 haftalikken kesin tanı koyuldu. Ben gebe olduğumu bilmeden şiddetli kasik ağrısı ile acile gittim ,beta da bakıldı gebe olduğum tespit edildi . Sonrasinda beta düzgün artmadı. İki günde iki kat artması gerekirken, iki günde yüzde 25 30 civari artiyordu
Teşekkür ederim ,kendi takipte olduğum doktor film çektir vs. Gibi bi sey de söylemedi ama gerekirse başka hocaya gidip talep edeceğimİnşallah ben cok araştırdım hsg cekildiğinde sonucunu bana da atabilirsin
Tüpünde yırtık olduğu söylendiyse kesinlikle ihmal etme tekrar aynı şeyleri yaşatmasın allahTeşekkür ederim ,kendi takipte olduğum doktor film çektir vs. Gibi bi sey de söylemedi ama gerekirse başka hocaya gidip talep edeceğim
Evet kesinlikle . Amin amin kimseye de bizlere deTüpünde yırtık olduğu söylendiyse kesinlikle ihmal etme tekrar aynı şeyleri yaşatmasın allah
Bir şey daha sorabilir miyim ,beta sifirlandiktan hemen sonra adet oldunuz mu acaba ,ne kadar zaman sonra olmustunuz, birde cok agrili mi geçtiTüpünde yırtık olduğu söylendiyse kesinlikle ihmal etme tekrar aynı şeyleri yaşatmasın allah
ona net bişey dememişt doktor ama kürtajdan sonra döngümü başlattığımda 1 gün erken gelmişti adetim. Benim her ay ağrılı geçerdi zaten cok bi fark hissetmedim sadece adet günüm 4 günken 5 güne cıktı 2 aydırBir şey daha sorabilir miyim ,beta sifirlandiktan hemen sonra adet oldunuz mu acaba ,ne kadar zaman sonra olmustunuz, birde cok agrili mi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?