Dış gebelik sonrası

Ben mayısta Dış gebelik yaşadım ilaçla sonlandı uzun bir süre korundum şimdi 7 aydayım hala gebelik olmadı maalesef

Acaba tupte dış gebelik sonrasi zarar geldigi için mi sıvı birikmesi yasaniyor
Hayır sonradan zarar geldiği için değil zaten oluşmuş olan bir sıvı kaynaklı embriyo rahime ulaşamıyor ve tüpte takılıyor bu sebeple dış gebelik oluyor. Benimki bu şekilde oldu. Başka sebeplerden de dış gebelik oluşabiliyor

Dediğiniz gibi farklı bir doktora gözüktüm. Devlette beni çok korkutmuşlardı yok beta 2000 alttan gözükmüyor 2 3 gün sonra gel dış gebelik olabilir gibi saçma sapan şeyler söylemişlerdi.

Dün gittim takk kese gözüktü ama daha bebek yok doktorum haftaya tekrar gel bakalım dedi dış gebelik değil korkmana gerek yok dedi çok rahatladım.

Cok şükür insallah haftaya bebekte görunür tüm stres biter umarım

Dıs gebelik sonrası sağlıklı gebelik geçiren var mi
Geçmiş olsun, sağlıkla inşallah rabbim size de nasip etsin. Dış gebelik geçirip sonrasında normal yollarla çevremizde bebiş sahibi olan insanlar oldu fakat süreç nasıl ilerledi detaylı bir bilgim yok

Hoca değilim evet sıfırlandı gittim çok bişey de demedi zaten enfeksiyon mantar için muayene etti sadece
Cok şükür gözünüz aydın, peki içerideki kese görünümü kaybolmuş mu ,onunla ilgili bi sey söyledi mi ,bende dün muayeneye gittim ama malesef kistlesmis, iç.kanama dan dolayı olan pıhtılaşma da rahim içinde kistlesmis. Adet sonrası yine görmek istedi, ama olumsuz bi tabloymus gibi baktı, moralim bozuldu malesef

Yok canım bana birşey demedi ama sana adetten sonra bakalım dediyse belki adetle yok olacak boşuna stres yapıyorsundur belki. Seninki iğne ile mi sonlanmıştı

Yok canım bana birşey demedi ama sana adetten sonra bakalım dediyse belki adetle yok olacak boşuna stres yapıyorsundur belki. Seninki iğne ile mi sonlanmıştı
Insallah oyle olur Allah razı olsun. Evet iğne ile bitti ,tupum yırtıldı iç kanama geçirdim ama durum stabillestigi için ameliyata alinmadim

Insallah oyle olur Allah razı olsun. Evet iğne ile bitti ,tupum yırtıldı iç kanama geçirdim ama durum stabillestigi için ameliyata alinmadim
Tüpün yırtılıp içi kanama olduğunu nasıl anladılar çünkü bana sadece bir kere ultrasonla bakıldı dış gebelik dendi iğne vuruldu akşama çıktım sonra beta takibi yapıldı

Tüpün yırtılıp içi kanama olduğunu nasıl anladılar çünkü bana sadece bir kere ultrasonla bakıldı dış gebelik dendi iğne vuruldu akşama çıktım sonra beta takibi yapıldı
Ben iğneden önce kuretaj oldum, beta dusmeyince iğne yaptılar, süreçte hep hastanede yatistaydim zaten. Yine yatistayken bir gün inanılmaz şiddetli ağrım oldu ,dayanamiyordum ayılıp geri bayılıyordum sürekli, hemen ultrasona aldılar orda anlaşıldı, o gece sürekli kan değerlerime ve ultrasona baktılar stabillesince ameliyat etmek istemedi doktor çocukta olmadığı için öncesinde. Kanama olduysa rahim içi tamamen kan pihtisi doluyor ve ultrasinda hemen kanama alanları anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…