Ne sıvısı bilmiyorum ama ilaç tedavisi yok maalesef. Kendiliğinden boşalmıyor cerrahi olarak tüp alınıyorPeki ne sıvısı nasil dolmuş bosalmiyor mi o su kendisi
Hayır sonradan zarar geldiği için değil zaten oluşmuş olan bir sıvı kaynaklı embriyo rahime ulaşamıyor ve tüpte takılıyor bu sebeple dış gebelik oluyor. Benimki bu şekilde oldu. Başka sebeplerden de dış gebelik oluşabiliyorAcaba tupte dış gebelik sonrasi zarar geldigi için mi sıvı birikmesi yasaniyor
Hadi ya offfNe sıvısı bilmiyorum ama ilaç tedavisi yok maalesef. Kendiliğinden boşalmıyor cerrahi olarak tüp alınıyor
Hsg filmi cektirdiniz mi peki süreç sonundaBen mayısta Dış gebelik yaşadım ilaçla sonlandı uzun bir süre korundum şimdi 7 aydayım hala gebelik olmadı maalesef
Sorun tek tüpteyse diğeri sağlıklıysa tek tüpHadi ya offf
HaNe sıvısı bilmiyorum ama ilaç tedavisi yok maalesef. Kendiliğinden boşalmıyor cerrahi olarak tüp alınıyor
Ee nerden bilecem bu sefer diğer tupten gectiginiSorun tek tüpteyse diğeri sağlıklıysa tek tüp
ile de gebe kalınabiliyor
Hayır benım degerım 1050 iken tek doz iğneyle düştü çok küçüktü Doktor da söylemedi çektirmedikHsg filmi cektirdiniz mi peki süreç sonunda
Ama çektirmek lazimHayır benım degerım 1050 iken tek doz iğneyle düştü çok küçüktü Doktor da söylemedi çektirmedik
Hsg çektirince belli olurHa
Ee nerden bilecem bu sefer diğer tupten gectigini
Zorunluluk yok diye biliyorum ancak gözlem altında tutulması adına bende 15 gün yattım, hastanede yatarken ic kanama geçirdim. Beta 1500 lerin üzerinde ve kese görünmüyorsa başka bi doktora daha gorunmenizi tavsiye ederim hemen. Çünkü beklemek dış gebelikte malesef iyi olmuyor. Doktorum beni de yaklaşık 1 hafta kadar.bekletti ve sonuç olarak betam cok yuksekken tedaviye başlandı, Her konuda sıkıntı yaşadım
Cok şükür insallah haftaya bebekte görunür tüm stres biter umarımDediğiniz gibi farklı bir doktora gözüktüm. Devlette beni çok korkutmuşlardı yok beta 2000 alttan gözükmüyor 2 3 gün sonra gel dış gebelik olabilir gibi saçma sapan şeyler söylemişlerdi.
Dün gittim takk kese gözüktü ama daha bebek yok doktorum haftaya tekrar gel bakalım dedi dış gebelik değil korkmana gerek yok dedi çok rahatladım.
Geçmiş olsun, sağlıkla inşallah rabbim size de nasip etsin. Dış gebelik geçirip sonrasında normal yollarla çevremizde bebiş sahibi olan insanlar oldu fakat süreç nasıl ilerledi detaylı bir bilgim yokDıs gebelik sonrası sağlıklı gebelik geçiren var mi
Hocam sizin betaniz sifirlamis miydi ,kontrole gittiniz miBen de bu soruyla alakalı çok araştırma yaptım ama uygulama da çok açıklayıcı paylaşım bulamadım
Cok şükür gözünüz aydın, peki içerideki kese görünümü kaybolmuş mu ,onunla ilgili bi sey söyledi mi ,bende dün muayeneye gittim ama malesef kistlesmis, iç.kanama dan dolayı olan pıhtılaşma da rahim içinde kistlesmis. Adet sonrası yine görmek istedi, ama olumsuz bi tabloymus gibi baktı, moralim bozuldu malesefHoca değilimevet sıfırlandı gittim çok bişey de demedi zaten enfeksiyon mantar için muayene etti sadece
Yok canım bana birşey demedi ama sana adetten sonra bakalım dediyse belki adetle yok olacak boşuna stres yapıyorsundur belki. Seninki iğne ile mi sonlanmıştıCok şükür gözünüz aydın, peki içerideki kese görünümü kaybolmuş mu ,onunla ilgili bi sey söyledi mi ,bende dün muayeneye gittim ama malesef kistlesmis, iç.kanama dan dolayı olan pıhtılaşma da rahim içinde kistlesmis. Adet sonrası yine görmek istedi, ama olumsuz bi tabloymus gibi baktı, moralim bozuldu malesef
Insallah oyle olur Allah razı olsun. Evet iğne ile bitti ,tupum yırtıldı iç kanama geçirdim ama durum stabillestigi için ameliyata alinmadimYok canım bana birşey demedi ama sana adetten sonra bakalım dediyse belki adetle yok olacak boşuna stres yapıyorsundur belki. Seninki iğne ile mi sonlanmıştı
Tüpün yırtılıp içi kanama olduğunu nasıl anladılar çünkü bana sadece bir kere ultrasonla bakıldı dış gebelik dendi iğne vuruldu akşama çıktım sonra beta takibi yapıldıInsallah oyle olur Allah razı olsun. Evet iğne ile bitti ,tupum yırtıldı iç kanama geçirdim ama durum stabillestigi için ameliyata alinmadim
Ben iğneden önce kuretaj oldum, beta dusmeyince iğne yaptılar, süreçte hep hastanede yatistaydim zaten. Yine yatistayken bir gün inanılmaz şiddetli ağrım oldu ,dayanamiyordum ayılıp geri bayılıyordum sürekli, hemen ultrasona aldılar orda anlaşıldı, o gece sürekli kan değerlerime ve ultrasona baktılar stabillesince ameliyat etmek istemedi doktor çocukta olmadığı için öncesinde. Kanama olduysa rahim içi tamamen kan pihtisi doluyor ve ultrasinda hemen kanama alanları anlaşılıyorTüpün yırtılıp içi kanama olduğunu nasıl anladılar çünkü bana sadece bir kere ultrasonla bakıldı dış gebelik dendi iğne vuruldu akşama çıktım sonra beta takibi yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?