Dış gebelik sonrası

Merhaba benim elimdedir aynı problem çoktı ne kadar süre kullandı takviyeleri biz bir haftadır kullanıyoruz

Ne kadar süre kullandı takviyeyi

Beta sıfırlandiktan sonra herhangi bitkisel sey veya kür kullandınız mı Arkadaşlar. Herkes bi sey söylüyor ama ben korkuyorum kullanmaya açıkçası

Beta sıfırlandiktan sonra herhangi bitkisel sey veya kür kullandınız mı Arkadaşlar. Herkes bi sey söylüyor ama ben korkuyorum kullanmaya açıkçası
Benimde beta değerim cok yüksektşi yaklaşık 1 ay kanamam oldu iğneden sonra işte toplam 5 ay geçti üstünden bende şimdi yaşım geciyor diye tekrar istiyorum bi yandan korkuyorum dr aynı tüpte tekrarlama olasığı da var dedi bi ihtimal bitki vs kullanmadım ama soğan kürü öneren var

Malesef cok dikkat etmemiz gerekecek bundan sonraki süreçte, Rabbım bunu verdiyse bi bildiği vardır inşallah daha güzel şeylere vesile olur. Sizin doktorunuz ne kadar korunma önerdi. Bana da soğan suyu ,nar suyu... bi cok sey söylediler ancak onları içmeye dahi korkuyorum o kadar acı agridan sonra

Benimde 3. Ayım.yasum geçiyor ve daha hoc çocuğum yok

Yaşınız kaç peki hiç çocuğunuz var mi

Arkadaşlar dış gebelik sonraki kontrolünüzde doktorunuz neler söyledi acaba,benim dış gebelik geçirdiğim tüp arkasında ve rahmin de arkasına doğru sivi birikimi varmis , benim gibi bi durum yaşayan var mi scaba

merhaba bende olaydan 3 .adetimi görüyorken gittim görünüşte sıkıntı yok dedi kistim varmış yumurtlama vs. güzel dedi bi skntı yok 6 ay korunmam gerektgni tekrr söyledi bu sıvı birkimini nasıl gördüler bana sadece alttan muayene ile söyledi bunları

Benim de alttan muayene ile bakıldı. Benim tupum de yırtılma oldu ,iç kanama geçirdim ancak ameliyat edilmedi ,kanama durunca doktorum beklemek istedi ancak bu sefer de bu kanama rahim ve tüp arkasında birikmis malesef vücudun onu emmesini bekliyorum 2 bucuk aydır ancak henüz emmemis. Bu şekilde devam ederse malesef ameliyat olma durumum vsrmis temizlenmesi için.

rabbim yardımcınız olsun inşALLAH bende de sıkıntı olsaydı ösylerdi değil mi çok geçmş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…