Merhaba benim elimdedir aynı problem çoktı ne kadar süre kullandı takviyeleri biz bir haftadır kullanıyoruzBen varımm
Şu an kızım yanımda 5 aylık
Dış gebelik bozuk sperm kaynaklı olabiliyor, eşiniz sperm testi yaptırsın.
Benim eşim yaptırmıştı kaliteli sperm sayısı düşüktü. İkimiz de takviye kullandık sonraki ilk denemede hamile kaldım ve sağlıklıydı şükür.
Ne kadar süre kullandı takviyeyiBen varımm
Şu an kızım yanımda 5 aylık
Dış gebelik bozuk sperm kaynaklı olabiliyor, eşiniz sperm testi yaptırsın.
Benim eşim yaptırmıştı kaliteli sperm sayısı düşüktü. İkimiz de takviye kullandık sonraki ilk denemede hamile kaldım ve sağlıklıydı şükür.
Benimde beta değerim cok yüksektşi yaklaşık 1 ay kanamam oldu iğneden sonra işte toplam 5 ay geçti üstünden bende şimdi yaşım geciyor diye tekrar istiyorum bi yandan korkuyorum dr aynı tüpte tekrarlama olasığı da var dedi bi ihtimal bitki vs kullanmadım ama soğan kürü öneren varBeta sıfırlandiktan sonra herhangi bitkisel sey veya kür kullandınız mı Arkadaşlar. Herkes bi sey söylüyor ama ben korkuyorum kullanmaya açıkçası
Malesef cok dikkat etmemiz gerekecek bundan sonraki süreçte, Rabbım bunu verdiyse bi bildiği vardır inşallah daha güzel şeylere vesile olur. Sizin doktorunuz ne kadar korunma önerdi. Bana da soğan suyu ,nar suyu... bi cok sey söylediler ancak onları içmeye dahi korkuyorum o kadar acı agridan sonraBenimde beta değerim cok yüksektşi yaklaşık 1 ay kanamam oldu iğneden sonra işte toplam 5 ay geçti üstünden bende şimdi yaşım geciyor diye tekrar istiyorum bi yandan korkuyorum dr aynı tüpte tekrarlama olasığı da var dedi bi ihtimal bitki vs kullanmadım ama soğan kürü öneren var
Benimde 3. Ayım.yasum geçiyor ve daha hoc çocuğum yokMalesef cok dikkat etmemiz gerekecek bundan sonraki süreçte, Rabbım bunu verdiyse bi bildiği vardır inşallah daha güzel şeylere vesile olur. Sizin doktorunuz ne kadar korunma önerdi. Bana da soğan suyu ,nar suyu... bi cok sey söylediler ancak onları içmeye dahi korkuyorum o kadar acı agridan sonra
Rabbım geciktiriyorsa guzellestiriyordur bi hikmeti vardır diye düşünüyorum, başka türlüsünü düşünmek insanı daha çok yıpratıyorBenimde 3. Ayım.yasum geçiyor ve daha hoc çocuğum yok
İnşallah tez zamanda sağlıklı imanlı bir evladım olurRabbım geciktiriyorsa guzellestiriyordur bi hikmeti vardır diye düşünüyorum, başka türlüsünü düşünmek insanı daha çok yıpratıyor
Bana açıkçası tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğundan dolayı dr psikolojik olarak yıpratıcı olduğundan 1 sene bekle dedi ben yaşım geciyor deyince 6 ay dedi allahım sağlıklı evlat nasip etsin hepimizeNe kadar süre kullandı takviyeyi
Yaşınız kaç peki hiç çocuğunuz var miBana açıkçası tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğundan dolayı dr psikolojik olarak yıpratıcı olduğundan 1 sene bekle dedi ben yaşım geciyor deyince 6 ay dedi allahım sağlıklı evlat nasip etsin hepimize
30 haziranda 31 olacak ve ilk bebeğin kalbi durdu 2. düştü bu 3. dış gebelik oldu 5 senelik evliyimYaşınız kaç peki hiç çocuğunuz var mi
30 malesef yok 3 bebek kaybım varYaşınız kaç peki hiç çocuğunuz var mi
34 yaşındayım hiç bebeğim olmadı 9 ay tedavi gördüm tam oldu dış gebelik geçirdim ve benim daha amh rezer v hepsi sıkıntılı30 haziranda 31 olacak ve ilk bebeğin kalbi durdu 2. düştü bu 3. dış gebelik oldu 5 senelik evliyim
34 yaşındayım benimde hiç yok30 malesef yok 3 bebek kaybım var
3 ay korunun demişti doktor o 3 ay boyunca kullandıNe kadar süre kullandı takviyeyi
merhaba bende olaydan 3 .adetimi görüyorken gittim görünüşte sıkıntı yok dedi kistim varmış yumurtlama vs. güzel dedi bi skntı yok 6 ay korunmam gerektgni tekrr söyledi bu sıvı birkimini nasıl gördüler bana sadece alttan muayene ile söyledi bunlarıArkadaşlar dış gebelik sonraki kontrolünüzde doktorunuz neler söyledi acaba,benim dış gebelik geçirdiğim tüp arkasında ve rahmin de arkasına doğru sivi birikimi varmis , benim gibi bi durum yaşayan var mi scaba
Benim de alttan muayene ile bakıldı. Benim tupum de yırtılma oldu ,iç kanama geçirdim ancak ameliyat edilmedi ,kanama durunca doktorum beklemek istedi ancak bu sefer de bu kanama rahim ve tüp arkasında birikmis malesef vücudun onu emmesini bekliyorum 2 bucuk aydır ancak henüz emmemis. Bu şekilde devam ederse malesef ameliyat olma durumum vsrmis temizlenmesi için.merhaba bende olaydan 3 .adetimi görüyorken gittim görünüşte sıkıntı yok dedi kistim varmış yumurtlama vs. güzel dedi bi skntı yok 6 ay korunmam gerektgni tekrr söyledi bu sıvı birkimini nasıl gördüler bana sadece alttan muayene ile söyledi bunları
rabbim yardımcınız olsun inşALLAH bende de sıkıntı olsaydı ösylerdi değil mi çok geçmş olsunBenim de alttan muayene ile bakıldı. Benim tupum de yırtılma oldu ,iç kanama geçirdim ancak ameliyat edilmedi ,kanama durunca doktorum beklemek istedi ancak bu sefer de bu kanama rahim ve tüp arkasında birikmis malesef vücudun onu emmesini bekliyorum 2 bucuk aydır ancak henüz emmemis. Bu şekilde devam ederse malesef ameliyat olma durumum vsrmis temizlenmesi için.
Allah razı olsun hepimizin de inşallah. Evet olsa görünürdu muhakkak. Peki hsg cektirdiniz mi veya doktorunuz önerdi mirabbim yardımcınız olsun inşALLAH bende de sıkıntı olsaydı ösylerdi değil mi çok geçmş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?