Ben sizin yerinizde olsam hic hastaneyle muhattap olmadan saglik bakanligina sikayet ederdim arkadasinizda sikayette bulunsun kac kisinin cani yandi kimbilir.Tesekkur ederim canim tek duam saglikli bir sekilde kucagima almak koklamak cok korktum tansiyonum dusuk bi sekilde diger hastaneye kostum rabbim kimsenin basina vermesin cok zor
hastanesi
Arkadaşımın doktoruna hanım mis
Birakma canim pesini. Ne hakla hemen boyle bisey yaparlar. Digerinin normal dedigini bunlar nasil anormal goruyorlar ki degerlerin guzel artmis. Mutlaka sikayet et. Belki de kayitlar arastirilinca bunun gibi kac kisiyi bu teshisle bebeginden mahrum etti. Belki anormal bir rakam cikarsa doktorun bu konuda kasti oldugu da dusunulebilir. O gun bebegini o doktor yuzunden kaybedebilirdin.Merhaba arkadaşlar aranızda avukat varsa onun düşüncesini de almak istiyorum lafı uzatmadan konuya geçiyorum
Cuma günü kadindogum bolumden muayene girdim 3 haftalık gebelik de dış gebelik dendi kan testin alınmasında değerleri sıralıyorum 3 Nisan 48 ,5 Nisan 119 ,14Nisan 1113 değer doktor dış gebelik için bilgi verdi hastanede yatmam gerektiğini söyledi iğne vurulmami söyledi ben kabul etmedim hastane de yatmicagima dair bir belge imzalattirdi doktorda kaldı bu sefer ben ilk kızımı doğum yaptığım hastaneye gittim orda keseyi gördüler herşeyin normal olduğunu söylediler pazartesi kontrolüm var tekrardan şimdi soyle durumda var böyle birşey başına gelen bir arkadaşım da var henüz 6 haftalik ken dış gebelik demişler aynı hastane farklı doktorlar dün doğum yaptı arkadaşım pazartesi sağlık li gebelik olduğuna dair son gittiğim hastaneden rapor alıcam ve ilk gittiğim hastaneye baş hekime şikayette bulunmak istiyorum ayrıca sağlık bakanlığına kim bilir baska kimlerin başına geldi veya sağlıklı gebe leri sonlandırıldı sizce bunun peşine düşeyim mi yok sa uğraşip da sonuç alamazsın boşuna ugrasmami dersiniz sizin fikirlerinizi almak istiyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler
para uğruna yapmadıkları şey kalmadı artık.tabiki şikayetçi olunMerhaba arkadaşlar aranızda avukat varsa onun düşüncesini de almak istiyorum lafı uzatmadan konuya geçiyorum
Cuma günü kadindogum bolumden muayene girdim 3 haftalık gebelik de dış gebelik dendi kan testin alınmasında değerleri sıralıyorum 3 Nisan 48 ,5 Nisan 119 ,14Nisan 1113 değer doktor dış gebelik için bilgi verdi hastanede yatmam gerektiğini söyledi iğne vurulmami söyledi ben kabul etmedim hastane de yatmicagima dair bir belge imzalattirdi doktorda kaldı bu sefer ben ilk kızımı doğum yaptığım hastaneye gittim orda keseyi gördüler herşeyin normal olduğunu söylediler pazartesi kontrolüm var tekrardan şimdi soyle durumda var böyle birşey başına gelen bir arkadaşım da var henüz 6 haftalik ken dış gebelik demişler aynı hastane farklı doktorlar dün doğum yaptı arkadaşım pazartesi sağlık li gebelik olduğuna dair son gittiğim hastaneden rapor alıcam ve ilk gittiğim hastaneye baş hekime şikayette bulunmak istiyorum ayrıca sağlık bakanlığına kim bilir baska kimlerin başına geldi veya sağlıklı gebe leri sonlandırıldı sizce bunun peşine düşeyim mi yok sa uğraşip da sonuç alamazsın boşuna ugrasmami dersiniz sizin fikirlerinizi almak istiyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler
Evet canım gerekli işlemleri pazartesi Allahını izniyle halledicem bebeğimi Rabbim bize bağışladıBirakma canim pesini. Ne hakla hemen boyle bisey yaparlar. Digerinin normal dedigini bunlar nasil anormal goruyorlar ki degerlerin guzel artmis. Mutlaka sikayet et. Belki de kayitlar arastirilinca bunun gibi kac kisiyi bu teshisle bebeginden mahrum etti. Belki anormal bir rakam cikarsa doktorun bu konuda kasti oldugu da dusunulebilir. O gun bebegini o doktor yuzunden kaybedebilirdin.
Gebe kalmak kolay mi yaa bu ne sacmalik.Merhaba arkadaşlar aranızda avukat varsa onun düşüncesini de almak istiyorum lafı uzatmadan konuya geçiyorum
Bence pazartesi ye kalma 184 u ara sağlık Bakanlığı'nın hattı zaten hemen dönüş yapıyorlarEvet canım gerekli işlemleri pazartesi Allahını izniyle halledicem bebeğimi Rabbim bize bağışladı
Merhaba arkadaşlar aranızda avukat varsa onun düşüncesini de almak istiyorum lafı uzatmadan konuya geçiyorum
Teşekkür ederim sağolun.
Amin inşallah sağ salim kucağıma almak tek temennim bir doktorun hatası nelere maal oluyordu umarım bu yazımı okuyanlar böyle birşeyle karşılaştığında direk karar vermesinler allah evlatlarımızla bizi sınamasın
6 martta dış gebelikten kürtaj olmuş 70 olan kan değerime rağmen kemoterapi iğnesi olmuş korunmaya rağmen 7 nisanda hamile olduğunu öğrenmiş biri olarak söylüyorum peşini bırakma. Dış gebelik kelimesini duyunca artk tüylerim diken diken... Rabbim bebeğine sağ salim kavuştursun iyiki ikna olmamışsın, iyiki.
Çok geçmiş olsunBenim de basima buna benzer bir durum geldi ama sizinki çok daha ciddi
Kesinlikle peşini bırakmayın
İki gün önce kasiklarimda aşırı sancıyla acile gittim.
Çok küçük bir ilcedeyiz ve maalesef hastane imkanları çok yeterli değil
Daha önce kist ameliyatı olduğum için korktum yine aynı durum mu diye
Nöbetçi doktora da söyledim
Kadın doğum doktoru geldi ultrasonda baktı
İki tane büyük kistin var, bir kist de çatlamış içeriye sıvı dağılması var, hayati durum söz konusu dedi ve ameliyat olacaksın dedi
Bizim bulunduğumuz ilcede ameliyathane olmadığı için merkeze sevk ediyorlar
Dün sabah kalktm diğer ilçeye gittim
Tomografi, kan tahlili, ultrason hepsi temiz cikti
Doktora, iki tane büyük kistim olduğunu söylediler dedim
Hayır yumurtalıkların gayet temiz ve çok güzel çalışıyor dedi
Düşünebiliyor musunuz
Eğer bulunduğumuz ilcede ameliyathane olsaydı geceden beni ameliyata alacaklardi
Ama diğer doktorda hepsi temiz çıktı sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?