Dış gebelik sorunsali

Aynı ultrason la alttan muayenede bir Dr görebiliyor kese yi diger dr göremiyor ya alette sıkıntı ya doktorda o gün kabus gibiydi

art niyet yoksa acemi diye düşündüm ben

ultrason ustalık isteyen bi tetkik yapanın tecrübesine bağlı

umarım art niyet yoktur ya sağlık sektöründe dalavere yapılınca şok oluyorum sinirim bozuluyor sağlıklar dilerim size ve bebişe

Dış gebelik geçiren arkadaşlarımız yazmış post ta umarım birdaha yaşamazsınız Rabbim evlat kokusuyla içi yananlara Rabbim nasip etsin inşallah ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim bir kız evladım var çok şükür ikincisi bu Allahını izniyle sağ salim kucağıma alacagim o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Dis gebelikte beta hcg yukselmez.degerler ayni kalir.
Kese gorunmez.
Kesinlikle.ugrasin.ya inanip gebeliginizi sonladirsaydiniz.
Ya yillarca gebelik icin ugrasip ayni seyi ayni drla yasayanlar varsa.
Hakkinizi alin.bimere yazin
Saglik bakanligina ayrica yazin.
Bashekimlige cikin.

Sağlık bakanlığına şikayette bulundum canm her detayı yazdılar ilgileneceklerini ve geri dönüş saglicagini söylediler

Kızlar bende suan diş gebelik dedi Dr 4 mayıs da halsizlik le ve adet kanamam 14 gün boyunca şikayet üzerine gittim 04 mayisbhgc 1350 06 mayıs 40 saat sonta1875 çıktı 08 mayıs bugün 2924 çıktı Altan ultrasonla gözükmedi dış gebelik dedi ne normal kesiyi gördü ne de dış gebeliktedeki keseyi gördü igne yazdı git al acil den yaptır sonrakanaman falan okursa acil gel dedi büyük ihtimalle ameliyatsin dedi yarın başka bir Dr gideceğim çok korkuyorum

H hadisse G Gokce38
Kızlar tekrsr sorup canınızı sıkmış olmak istemem ama bende bugün iğne oldum 3gundur hastanedeydim
Degerlerim cok yuksek degil cok artisli ilerlemedi ama son degerlerde bi dusup bi yukselme oldu.Igneyi sabah vuruldum cikisim yapildi.Cuma ilk kontrole gidecegim beta icin.
Sonrasında rutin kontroller acisindan ne onerdiler?
Kendi doktorumun garipligi cabuk anlamasi sebebiyle kanim dusuk oldugu icin once kan takviyesi aldim buarada 5 unite.Mudahale gerekirse şoka girmemek icin.
Okumamis bile olmayi dusunmusseniz ve anlatmak istemezseniz anlayisla karsilarim.Allah kimseye yaşatmasın

Amin allah kimsenin başına vermesin. Çok çok geçmiş olsun . Kusura bakma ben girmemiştim siteye yeni gördüm etiketini.
benimki çok yükseliyordu kalp atışını bile duydular ben 1 ay hastanede yattım iğne yapıp göndermeyi bırak beni acile bile indirmiyorlardı.1 ay sonunda değer 2. İğne de bile yine yükselişe geçince ameliyata aldılar . Ameliyattan sonra yine kan takibi yapıldı 2 hafta haftada 1.
Senin değerin çok yükselmiyorsa farklı ilerler orada tek 1 ay yatan bendim ve doktorlar bile şaşırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…