Dış gebelik sorunsali

2 yumurtalığı büyük kist sandı herhalde

Güncelleme
Bugün ilk gittiğim hastaneye gittim bana dış gebelik ile ilgili reddi hasta yatış kağıdı imzamin olduğu kağıdın fotokopisi için herhangi elimde belge olması için yalnız vermediler hukuki olarak işlem baslatamiyorum fakat 184 u arayip mevzuyu anlattim size geri dönüş yapılacaktır dedi sadece uyarı verilir olan bizim maddi ve manevi kaybımız olur umarım dikkate alırlar başkalarının başına gelmemesi için daha dikkat li olurlar

Abbovvv resmen tüylerim diken diken oldu. Ben olsam hastaneye yat dediler mi yatardım kesin, seni tebrik ederim kararından ötürü. Ucuz atlatmışsın. Sağlıkla kucağına alırsın umarım.

Teşekkür ederm canım tek istediğim bebeğimin sağlıklı bisekilde kucağıma almak

Siz cok strese girmeyin ama esiniz o hastaneyi ayaga kaldirirsa alir evrak imzanizin oldugu belgeyi sizden saklayamazlar.

Ben dış gebelik yaşadım 2 defa .
Eğer seni hastaneye yatırsaydı direk ilaçla sonlandırmazlardı. Öncelikle gebeliğin nerde olduğu tespit edilirdi bunun için de dopler den bakılırdı. O dr sana dış gebelik riskinden dolayı kendi Rıza'nla çıktığına dair kağıt imzalatmıştır. Eğer imzalatmasa ve dış gebelik yaşayıp (Allah korusun ) sana bişey olsa o sorumlu olacaktı.
Eğer ki doktoru dinleyip hastaneye yatsaydın önce bebeğin yeri tespit edilirdi bunu da dopler de görüyorlar. Dış gebelikle ilgili çok bilgim var artık. Bence pek bir şey çıkmaz . 2. Dış gebeliğimde 1 ay hastanede yattım takip edildim öyle kolayca basitçe sonlandırmıyorlar .çünkü bunun için ciddi bir iğne kullanmaları gerekiyor ( ki çoğu Zaman yeterli olmuyor) ya da ameliyat olman gerekiyor.
Gerçekten dış gebelik yaşarsan ve bu tespit edilmeyip gönderilsen ölüm riskin oluyor
inşallah sağlıklı bir şekilde gebeliğin devam eder ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini .

Hayır o normal gebelikte gün aşırı iki katına çıkar ortalama. dış gebelikte değer artmaz.
canım ben geçirdim dış gebelik 9-10 haftalıkken aldılar ilk öğrendiğimde hamile olduğumu rutin kan testleri artış değerleri düzgün gitmiyordu bi yükseliyor bi düşüyordu artık dış gebeliğe doğru gidiyorsun dediler bu arada 5000lerde seviyem iğne vurdular o akşam acile kaldırdılar ve kan seviyem 10000 lerde idi

Benim çok yakın arkadaşım geçirdi yanında ben vardım. Komşumuz un gelini oldu aynı şekilde ve bir arkadaşım daha geçenlerde oldu hepsinde kan degerleri takip edildi ve yükselmedi kesede görünmedi.
Dış gebeliğin tanısı zaten beta hcg değerinin takibi ile oluyor.İnternetten de bakabilirsin.
Senin ki de düşmüş,çıkmış sürekli bir artış göstermemis.
Yapılan bazı ilaçlar hcgni artirmis olabilir.
Benim şahit olduklarım ve okuduklarıMDA bu şekilde.
Geçmiş olsun sanada canım.

Değerler herkeste değişir arkadaşlar 18000 İ gördük ilk gebeliğimde 2. De 9 000 de iğne yapıldı yine de artış devam Etti

TabiKi öyle herkesde farklı gelişebilir.
Ben sadece şahit olduklarımı ve okuduklarımı yazdım.
Allah kimseye yaşatmasin.

İki katı artış göstermiş canım benim 5 bin iğne vurdukları zaman ki degerim acile akşamı gittim diyorum 10bin di neyse herkes te farklılık gösterebilir ve benim çok geç kalinmisti tupumun bir tanesini aldılar size de gecmis olsun

Arkadaşımında tüpünun biri hasar gördü onunki çok geç farkedildi.ameliyat oldu. ozaman çok arastirmistik o yüzden. Herkes farklı yaşayabilir tabi.

alla alla ne saçma iş?

hayır doktor mu acemi acaba ultrasonda göremiyor

ama bikaç kişiye aynı şeyi söyleyince kıllandım açıkçası

amaç ne anlamadım bi şikayet edin araştırsın bakalım gelen hastaların yüzde kaçı dış gebelik diye sonlandırılmış oranlara bakılsın.

benim de geç kalındı iğneler fayda etmedi 1 tüpüm geçen sene hasarlandı 1 tüpüm bu sene alındı artık hamile kalırsam yine dış gebelik olacak normal yolla hamile kalamıcam ve benim değerlerim çok güzel katlıyordu herşey çok normaldi.hiç düşüş yaşanmadı. Her iki gebelikteyse kalp atışı oluştu .
Allah kimsenin başına vermesin konu sahibi inşallah güzel bir şekilde devam eder hamileliğin ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağını alırsın.

Beta HCG katlanarak artmış bariz
Nasıl dış gebelik teşhisi koydular ki hemen
Hakkınızı arayın lütfen, başkalarının canı yanmasın
Sağlıklı doğumlar dilerim

bende şikayet ettim ama sonuç yok ve bana vurulan iğneyi ben dışarda vurdurdum normal de yatış yapılması gerekiyormuş iğneyi vuran erkek hemşireydi emin misin diye de sormuştu bana evet dedim herhangi bi sağlık kuruluşunda vuralabileceğimi dediler dedim ve iç kanamam başlamıştı taki eşime kağıt imzalatana kadar sağlam tüpümü de alıcaklardı neredeyse sonra eşim imzalamadı ve benim çıkışımı yaptırdı üniversiteye gittik dediler ki bu kocaman şeyi görmediler mi bunlar acil hemen ameliyata aldılar öyle yani 6 yıl geçti

Aynı ultrason la alttan muayenede bir Dr görebiliyor kese yi diger dr göremiyor ya alette sıkıntı ya doktorda o gün kabus gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…