- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
2 yumurtalığı büyük kist sandı herhaldeBenim de basima buna benzer bir durum geldi ama sizinki çok daha ciddi
Kesinlikle peşini bırakmayın
İki gün önce kasiklarimda aşırı sancıyla acile gittim.
Çok küçük bir ilcedeyiz ve maalesef hastane imkanları çok yeterli değil
Daha önce kist ameliyatı olduğum için korktum yine aynı durum mu diye
Nöbetçi doktora da söyledim
Kadın doğum doktoru geldi ultrasonda baktı
İki tane büyük kistin var, bir kist de çatlamış içeriye sıvı dağılması var, hayati durum söz konusu dedi ve ameliyat olacaksın dedi
Bizim bulunduğumuz ilcede ameliyathane olmadığı için merkeze sevk ediyorlar
Dün sabah kalktm diğer ilçeye gittim
Tomografi, kan tahlili, ultrason hepsi temiz cikti
Doktora, iki tane büyük kistim olduğunu söylediler dedim
Hayır yumurtalıkların gayet temiz ve çok güzel çalışıyor dedi
Düşünebiliyor musunuz
Eğer bulunduğumuz ilcede ameliyathane olsaydı geceden beni ameliyata alacaklardi
Ama diğer doktorda hepsi temiz çıktı sonuçların
Siz cok strese girmeyin ama esiniz o hastaneyi ayaga kaldirirsa alir evrak imzanizin oldugu belgeyi sizden saklayamazlar.Güncelleme
Bugün ilk gittiğim hastaneye gittim bana dış gebelik ile ilgili reddi hasta yatış kağıdı imzamin olduğu kağıdın fotokopisi için herhangi elimde belge olması için yalnız vermediler hukuki olarak işlem baslatamiyorum fakat 184 u arayip mevzuyu anlattim size geri dönüş yapılacaktır dedi sadece uyarı verilir olan bizim maddi ve manevi kaybımız olur umarım dikkate alırlar başkalarının başına gelmemesi için daha dikkat li olurlar
değerler çok çok üstüne çıkar canımDis gebelik de kese görünmez ve kan değerlerinde artış olmaz.
Alo 184 hattını arayip şikayet edebilirsiniz.
Hayır o normal gebelikte gün aşırı iki katına çıkar ortalama. dış gebelikte değer artmaz.değerler çok çok üstüne çıkar canım
canım ben geçirdim dış gebelik 9-10 haftalıkken aldılar ilk öğrendiğimde hamile olduğumu rutin kan testleri artış değerleri düzgün gitmiyordu bi yükseliyor bi düşüyordu artık dış gebeliğe doğru gidiyorsun dediler bu arada 5000lerde seviyem iğne vurdular o akşam acile kaldırdılar ve kan seviyem 10000 lerde idiHayır o normal gebelikte gün aşırı iki katına çıkar ortalama. dış gebelikte değer artmaz.
Benim çok yakın arkadaşım geçirdi yanında ben vardım. Komşumuz un gelini oldu aynı şekilde ve bir arkadaşım daha geçenlerde oldu hepsinde kan degerleri takip edildi ve yükselmedi kesede görünmedi.canım ben geçirdim dış gebelik 9-10 haftalıkken aldılar ilk öğrendiğimde hamile olduğumu rutin kan testleri artış değerleri düzgün gitmiyordu bi yükseliyor bi düşüyordu artık dış gebeliğe doğru gidiyorsun dediler bu arada 5000lerde seviyem iğne vurdular o akşam acile kaldırdılar ve kan seviyem 10000 lerde idi
İki katı artış göstermiş canım benim 5 bin iğne vurdukları zaman ki degerim acile akşamı gittim diyorum 10bin di neyse herkes te farklılık gösterebilir ve benim çok geç kalinmisti tupumun bir tanesini aldılar size de gecmis olsunBenim çok yakın arkadaşım geçirdi yanında ben vardım. Komşumuz un gelini oldu aynı şekilde ve bir arkadaşım daha geçenlerde oldu hepsinde kan degerleri takip edildi ve yükselmedi kesede görünmedi.
Dış gebeliğin tanısı zaten beta hcg değerinin takibi ile oluyor.İnternetten de bakabilirsin.
Senin ki de düşmüş,çıkmış sürekli bir artış göstermemis.
Yapılan bazı ilaçlar hcgni artirmis olabilir.
Benim şahit olduklarım ve okuduklarıMDA bu şekilde.
Geçmiş olsun sanada canım.
Arkadaşımında tüpünun biri hasar gördü onunki çok geç farkedildi.ameliyat oldu. ozaman çok arastirmistik o yüzden. Herkes farklı yaşayabilir tabi.İki katı artış göstermiş canım benim 5 bin iğne vurdukları zaman ki degerim acile akşamı gittim diyorum 10bin di neyse herkes te farklılık gösterebilir ve benim çok geç kalinmisti tupumun bir tanesini aldılar size de gecmis olsun
benim de geç kalındı iğneler fayda etmedi 1 tüpüm geçen sene hasarlandı 1 tüpüm bu sene alındı artık hamile kalırsam yine dış gebelik olacak normal yolla hamile kalamıcamİki katı artış göstermiş canım benim 5 bin iğne vurdukları zaman ki degerim acile akşamı gittim diyorum 10bin di neyse herkes te farklılık gösterebilir ve benim çok geç kalinmisti tupumun bir tanesini aldılar size de gecmis olsun
Aynı ultrason la alttan muayenede bir Dr görebiliyor kese yi diger dr göremiyor ya alette sıkıntı ya doktorda o gün kabus gibiydialla alla ne saçma iş?
hayır doktor mu acemi acaba ultrasonda göremiyor
ama bikaç kişiye aynı şeyi söyleyince kıllandım açıkçası
amaç ne anlamadım bi şikayet edin araştırsın bakalım gelen hastaların yüzde kaçı dış gebelik diye sonlandırılmış oranlara bakılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?