3 Ocak son adet tarihimdi. 31 ocakta kahverengi lekenlenmem oldu ve ben de regl olacağımı düşünüp ped koydum. Akşama kadar artması gerekirken artırmadı ve bende şüphelenip test yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Kan verdim (gece 11-12 gibi) beta 125 çıktı. Ayın 2 sinde kadın doğuma gittim tekrar kan alındı (11:00-12:00) gibi. Beta 226 çıktı. 36 saatte artmıştı. Doktor 9una randevu verdi.bu süreçte lekenlenme olduğu için Progestan başladı. 4ünde lekelenmem bitti. Ancak bu sabah karın ağrısı yaşadım ve lekelenme gördüm. Acile gittik. Beta bakıldı. 07.02.2026=>2020 çıktı. Kadın doğum çağırdı gittim ve alttan baktı. Kese yok dedi. Bu değerde görmem lazımdı fakülteye git dedi. Gittik doktor inceledi. Rahimde bir oluşum var ama kese mi bilmem dedi. Sonra sağ yumurtalığımda kistimsi bir şey olduğunu muhtemelen bebek olduğunu söyledi. Kendi doktorum herşey yolunda demişti. Şöyle ki bende polikistik vardı. Acaba kisti kese mi sandı? Kanamam şuan yok karın ağrısı orta düzeyde. Regl olacak gibi bir hissiyat var. Öyle bir ağrı. Eşim sakin olmamı belirtti ama saatlerce kendimi yıprattım. Ağladım. Ama sadece şunu demek istiyorum inşallah kese görünür ve dış gebelik değildir
aynı durum yaşayanlar da yardımcı olabilir mi?