• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik şüphesi ve süreç

prm_4560

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
71
Puanlar
8
3 Ocak son adet tarihimdi. 31 ocakta kahverengi lekenlenmem oldu ve ben de regl olacağımı düşünüp ped koydum. Akşama kadar artması gerekirken artırmadı ve bende şüphelenip test yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Kan verdim (gece 11-12 gibi) beta 125 çıktı. Ayın 2 sinde kadın doğuma gittim tekrar kan alındı (11:00-12:00) gibi. Beta 226 çıktı. 36 saatte artmıştı. Doktor 9una randevu verdi.bu süreçte lekenlenme olduğu için Progestan başladı. 4ünde lekelenmem bitti. Ancak bu sabah karın ağrısı yaşadım ve lekelenme gördüm. Acile gittik. Beta bakıldı. 07.02.2026=>2020 çıktı. Kadın doğum çağırdı gittim ve alttan baktı. Kese yok dedi. Bu değerde görmem lazımdı fakülteye git dedi. Gittik doktor inceledi. Rahimde bir oluşum var ama kese mi bilmem dedi. Sonra sağ yumurtalığımda kistimsi bir şey olduğunu muhtemelen bebek olduğunu söyledi. Kendi doktorum herşey yolunda demişti. Şöyle ki bende polikistik vardı. Acaba kisti kese mi sandı? Kanamam şuan yok karın ağrısı orta düzeyde. Regl olacak gibi bir hissiyat var. Öyle bir ağrı. Eşim sakin olmamı belirtti ama saatlerce kendimi yıprattım. Ağladım. Ama sadece şunu demek istiyorum inşallah kese görünür ve dış gebelik değildir 🙏 aynı durum yaşayanlar da yardımcı olabilir mi?

Bu düzenli artış oranları, dış gebelik ve kimyasal gebelik olmadığı ihtimalini arttırıyor. Kendini ve bebeğini üzme stres yapma güzel annem 💜 herşey gönlünüzce olsun🙏

Bu düzenli artış oranları, dış gebelik ve kimyasal gebelik olmadığı ihtimalini arttırıyor. Kendini ve bebeğini üzme stres yapma güzel annem 💜 herşey gönlünüzce olsun🙏
Umarım iyi olacak her şey 🙏 üzülmemek çok elde olmasa da yine de hayata devam etmeye çalışıyorum. Kuşlarım var onlar baya alıyor stresimi. Eşim de ne olursa olsun yanındayım diyor. Bu yüzden daha da iyi toparlamaya başladım

Umarım iyi olacak her şey 🙏 üzülmemek çok elde olmasa da yine de hayata devam etmeye çalışıyorum. Kuşlarım var onlar baya alıyor stresimi. Eşim de ne olursa olsun yanındayım diyor. Bu yüzden daha da iyi toparlamaya başladım
Hayvanlar bayağı iyi geliyor bu dönemlerde . İnsandan iyi bir tercih olacağı kesin . Saçma sapan pozisyon öneren dahi vardı. Onları dinleyeceğine git çiçek sev hayvan bak inan daha iyi. Sana iyi gelmeyen herşeyi ve herkesi çıkar hayatından. İlk bebeğimi cinsiyet öğrenmeye gittiğimde kaybettiğimi öğrendim . Ve cahil filozofun birisi (eşimin kuzeni) kabızdın ya b*klar çocuğu sıkmıştır o yüzden ölmüştür çocuk demişti herkesin içinde . Daha unutamıyorum anlatabiliyor muyum? Kan ilaçları kabızlık yapmıştı.

Hayvanlar bayağı iyi geliyor bu dönemlerde . İnsandan iyi bir tercih olacağı kesin . Saçma sapan pozisyon öneren dahi vardı. Onları dinleyeceğine git çiçek sev hayvan bak inan daha iyi. Sana iyi gelmeyen herşeyi ve herkesi çıkar hayatından. İlk bebeğimi cinsiyet öğrenmeye gittiğimde kaybettiğimi öğrendim . Ve cahil filozofun birisi (eşimin kuzeni) kabızdın ya b*klar çocuğu sıkmıştır o yüzden ölmüştür çocuk demişti herkesin içinde . Daha unutamıyorum anlatabiliyor muyum? Kan ilaçları kabızlık yapmıştı.
Herbokolog sanırım. Bilgisi yok fikri çok 😢 yani saçma sapan konuşmuş. Kuşlarım iyi geliyor gerçekten. Eşim de destek oluyor sıkma canını ben göreceğimize inanıyorum fln diyor. Yakın çevremde hemen aldır diyen yok forumda diyenler oldu ama daha küçük . 6 haftayı beklerim gerekirse

Herbokolog sanırım. Bilgisi yok fikri çok 😢 yani saçma sapan konuşmuş. Kuşlarım iyi geliyor gerçekten. Eşim de destek oluyor sıkma canını ben göreceğimize inanıyorum fln diyor. Yakın çevremde hemen aldır diyen yok forumda diyenler oldu ama daha küçük . 6 haftayı beklerim gerekirse
8. Haftaya kadar bekleyebilirsiniz. İlk gebeliğimde sürekli hareket vardı kalp atışı yok diye almaya kalktılar. Bekletmiştim sonuna kadar. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız 🙏

Dün doktora gittim karın üstü ultrasonda var gibi dedi olumlu konuştu. Bu dönemde sadece kendisi ile iteşimde kalacağım. Alttan baktığında keseyi gördü. İlk sorduğum soru hocam kese nerede? Kese rahimde dedi 🥹 o kadar mutlu oldum ki. Ama kesenin şeklinde sorun varmış. Düzelebilir ama ikiz gebeliklerde de böyle bir kese yapısı olabilir dedi. Annem iki kez ikiz düşük yapmış. Kese Allahın izniyle düzelecek 🙏❤️ ben inanıyorum. İkiz de olabilir bu da bizim için çok güzel bir haber 🥰 lekelenmelerim için bol bol dinlen yemek yapabilirsin ama temizlik yapma dedi. Çarşamba gel dedi. Bu arada yumurtalıklarımda da bir şey yokmuş ❤️

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah🌹☺️

Dün doktora gittim karın üstü ultrasonda var gibi dedi olumlu konuştu. Bu dönemde sadece kendisi ile iteşimde kalacağım. Alttan baktığında keseyi gördü. İlk sorduğum soru hocam kese nerede? Kese rahimde dedi 🥹 o kadar mutlu oldum ki. Ama kesenin şeklinde sorun varmış. Düzelebilir ama ikiz gebeliklerde de böyle bir kese yapısı olabilir dedi. Annem iki kez ikiz düşük yapmış. Kese Allahın izniyle düzelecek 🙏❤️ ben inanıyorum. İkiz de olabilir bu da bizim için çok güzel bir haber 🥰 lekelenmelerim için bol bol dinlen yemek yapabilirsin ama temizlik yapma dedi. Çarşamba gel dedi. Bu arada yumurtalıklarımda da bir şey yokmuş ❤️
Merhabalar gelişmeler nasıl 🤍 umarım iyisinizdir

İyiyim çok şükür. 🙏 Perşembe kalp atışını duymaya gittik ancak maalesef kalp atışı alınamadı. Ancak bir embriyonun daha olduğu söylendi ve onun kalp atışını duyduk ❤️🙏 tekrar perşembe günü kontrolüm var
Maşallah o kadar sevindim ki sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inşallah

Back
X