• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik yardım

derin0606

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
91
Puanlar
623
Yer
Şanlıurfa
Hanımlar zorlu bir süreçten geçiriyorum. Son adet tarihim 2 şubat. 2 martta test yaptım pozitif ertesi gün doktora gittim beta 2200 çıktı ama kese görünmedi. İki gün bekleyelim dedi doktor. İki gün sonra 2150 çıktı. Vajinal ultrason yaptı. Sağ tüpte oluşumu tespit etti. O gün 75ml iğne oldum. İlk 2 gün hiç bir şey yoktu taki 8 mart pazar günü inanılmaz bir kasık ağrısı ile hastanete gittim. Doktorumumaradılar geldiZ muane etti çok şişmiş tüpün ama patlama yok dedi. Fakat 2 gün hastanede kaldım süreçte düşüşüm güzeldi beta 1400 e düştü. Muane iyi dedi wvw gönderdi ara ara kasık ağrım oluyordu. Dün hiç bir şeyim yoktu. Bugün beta verdim 1000 olmış. Eve geldim yinw başladı sağ kasık ağrım. Daha sınra ishalle birlikte şiddetli bir ağrım oldu madeni para boyutunda 3 parça düştü. Acaba bu iğnenin etkisi
İle düşürüyor muyum? İç kanama mı geçiriyorumZ doktor bugün 2mm olmuş küçülmüş güzel bir düşüş oldu dedi 2. İğneye gerek görmedi. Allah rızası için böyle ağrılı parça parça kanaması olan var mıydu bu süreçte

Back