- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi elisamaysem
inşallah en yakın zamanda anne olursun canım bende dış gebelik yaşıyorum şuan ve bu duyguları sadece dış gebelik yaşayanlar anlar biliyorum ve hep bu sitede yaşadıklarımı paylaşıyorum çok zor bir süreç duygusal olarak bir bayananın yaşayacağı en zor anlardan biri Rabbim herkesi farklı sınıyor bende 1 yıldır evliyim eşim başlarda çok çocuk istemiş bense hep karşı çıkmıştım sert bir şekilde hatta bir gün bana bu kadar çocuk yapmaya karşısın çocuğunun olmamasına korkmuyor musun demişti bende hayır demiştim istediğim zaman olur acaba Rabbimin zoruna mı gittide beni cezalandırdı diye düşünüyorum geçen ay bir düşük ve bu ayda dış gebelik yaşıyorum doktor bekleyelim dedi sürekli kanamam var ağrılarım var parçaları düşürdüm offf çok ağrımıştı canım şimdi sadece beklemekteyim kürtajdan korktum yaptırmadım kendimi teselli ediyorum belki sakat doğacaktı hayırlısı böyleymiş diyorum Rabbim ekmeğini suyunu verseydi bebişlerimizin ne olursa olsun dünyaya geleceklerdi doktorumun dediği gibi doğacak çocuğu düşürmeye düşücek bebegide içerde zorla tutamazsın Rabbim hayırlı ve sağlılklı hamilelikler ve bebişler nasip etsin moralini bozma diycem ama pek etkisi olmayacak biliyorum yaşayan birisi olarak sen yinedde umudunu kaybetme Rabbim ol derse olur topraktan insan yaratmış elbet bize de sağlıklı evlatlar nasip eder :)