Dış gebelik yaşayanlar lütfen yaşadıklarınızı benımle paylaşın

Rica ederim bence beta hcg değerlerleriniz normal gidiyor
Bence beta hcg değerleriniz normal ilerliyor bu biraz geç döllenen bi bebek olacak bence normal bi gebelik

Insallah bugun guzel haberler alir kalp atisini duyarsin

Selam arkadaşlar. Ben yine doktordan döndüm. Dış gebelik tiski azaldı cunku tahimde keseyi görüyo hatta 8mm geçmiş. Tabi sağ yumurtalığı göremediği için risk var diyo. Ama şimdide boş gebelik ortaya atıldı. Yoruldum cidden. Kesenin içi gözükmüyor yada bos kalp ayısıda yok bayramdan sonraya kaldı benim takip. Bayram sonuna kadar huzursuz bekleyişler. Ne zor bir süreçmiş arkadaşlar.

Kızlar 6 haftalık oldum. dün artık dayanamadık medilife gittik. Artık hiç durmadan korku yasamaktan bıkmıştım. Rodyolağa gittik birde o ultrasonla baksın diye. Kadın direk öadem gözükmüyor alttan bakalım endişe etmeyin hiçbirşey olmaz dedi. İyiki bakmış. En sonunda 2.4 mm embiriyo gözüktü hatta hafif bir kalp ayışı bile duyulduumarım bu sekilde devam eder. Sağlıkla sıhhatle alırız kucapımıza ama tabi daha atlatmamız gereken birçok aşama var. Kızlar peki ara ara kasık agrınız oluyormuydu tek taraflı yada adet görüyomuş gibi. Arasıra sızı gibi aprı yaşıyor muydunuz?

İşte bu ben size diyordum hep sizin değerleriniz normal dış gebelik belirtileri sizde yok diyordum başka bi doktora daha kontrol olun demiştim iyi yapmışsınız

İşte bu ben size diyordum hep sizin değerleriniz normal dış gebelik belirtileri sizde yok diyordum başka bi doktora daha kontrol olun demiştim iyi yapmışsınız
Evet gerçekten teşekkürler neray hanıö copu kez içimi rahatlattınız, cidden haklıymışsınız . Hepinizin dilekleri duaları sayesinde. İnşallah kucagımızada sağlıkla sıhhatle alırız hepimiz.

Çok sevindimmmmmm iyiki gitmissiniz iyi ki ❤ allahim elinize almayi da nasip etsin insallah

Merhaba kızlar; 24 ağustosta transfer oldum 5. Gün embriyosuydu. 9. Gün değerim 7.79 çıktı ve aynı günün akşamı kanama başladı kimyasal gebelik diye düşündük. 2 gün sonraki değirim 41.08 e sonra ki 2 günde de 72 ye yükseldi. Doktor ilaçları bırakmamı dğerlerde düşme olmazsa dış gebelik takibi yapılacağını söyledi. Hiç böyle düşük değer alan var mı araminızda? Gerçekten dış gebelik midir bu?

Bende dış gebelik geçirdim malesef benimm değerlerimde küçük 3 haftadır kansere vere bir hal oldum hiç düzenli artmadı pazartesi günü iğne oldum dün çok mide bulantısı baş dönmesi vardı şimdide arada ağrı giriyor çalışıyorum Birsen’den izinliydim yatınca bukadar ağrım olmamıştı ama bugün var sağ tarafımda umarım bir işleme gerek kalmadan düşer beta değerleri

En son durumun ne oldu canim nasil sonlandi gebeligin

Merhabalar ben 2hafta önce kapalı amelyat oldum sancılarim kanamalarınm kesilmiyor evde hatda yatakda bile kat kat giyiniyorum korkuyorum duzelmiyicekmiyim diye bel ağrım sağ bacağıma kadar atan ağrılarım var kanamam durdu şimdi sarı bir akintim var piskolojik olarakda kötüyüm herşeyi düşünüyorum tüpün biri alındı hamile kalmam ileride nasıl mümkün olur izler gidermi yada hep böyle karlar mi giyinmem gerek en ufak bi soğuksa ağrım oluu sonrasında regli sancılarım masil olur tecrubelerinize ve süreci nasıl gecirdiginize dair bilgilere çok ihtiyacım var

Sonrasında noldu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…