- 8 Haziran 2016
- 129
- 196
- 23
- 50
Rica ederim bence beta hcg değerlerleriniz normal gidiyorCok saolun cok teşekkürler . Bugunde yaptırdım beta hcg 6928 cıktı. Doktor iyi bir sonuc dedi. Perşembe bir kez daha gidicem daha sonra bayram ne yazıkkı bir 10 gün beklicem. Ama Aynen dediğiniz gibi bayram sonrası baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Hatta medilife gitmeyi düşünüyorum. Baska bir doktorunda fikrini almak gerekli. İyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim.
Bence beta hcg değerleriniz normal ilerliyor bu biraz geç döllenen bi bebek olacak bence normal bi gebelikCok saolun cok teşekkürler . Bugunde yaptırdım beta hcg 6928 cıktı. Doktor iyi bir sonuc dedi. Perşembe bir kez daha gidicem daha sonra bayram ne yazıkkı bir 10 gün beklicem. Ama Aynen dediğiniz gibi bayram sonrası baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Hatta medilife gitmeyi düşünüyorum. Baska bir doktorunda fikrini almak gerekli. İyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim.
Cok saolun cok teşekkürler . Bugunde yaptırdım beta hcg 6928 cıktı. Doktor iyi bir sonuc dedi. Perşembe bir kez daha gidicem daha sonra bayram ne yazıkkı bir 10 gün beklicem. Ama Aynen dediğiniz gibi bayram sonrası baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Hatta medilife gitmeyi düşünüyorum. Baska bir doktorunda fikrini almak gerekli. İyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim.
İşte bu ben size diyordum hep sizin değerleriniz normal dış gebelik belirtileri sizde yok diyordum başka bi doktora daha kontrol olun demiştim iyi yapmışsınızKızlar 6 haftalık oldum. dün artık dayanamadık medilife gittik. Artık hiç durmadan korku yasamaktan bıkmıştım. Rodyolağa gittik birde o ultrasonla baksın diye. Kadın direk öadem gözükmüyor alttan bakalım endişe etmeyin hiçbirşey olmaz dedi. İyiki bakmış. En sonunda 2.4 mm embiriyo gözüktü hatta hafif bir kalp ayışı bile duyulduumarım bu sekilde devam eder. Sağlıkla sıhhatle alırız kucapımıza ama tabi daha atlatmamız gereken birçok aşama var. Kızlar peki ara ara kasık agrınız oluyormuydu tek taraflı yada adet görüyomuş gibi. Arasıra sızı gibi aprı yaşıyor muydunuz?
Evet gerçekten teşekkürler neray hanıö copu kez içimi rahatlattınız, cidden haklıymışsınız . Hepinizin dilekleri duaları sayesinde. İnşallah kucagımızada sağlıkla sıhhatle alırız hepimiz.İşte bu ben size diyordum hep sizin değerleriniz normal dış gebelik belirtileri sizde yok diyordum başka bi doktora daha kontrol olun demiştim iyi yapmışsınız
Çok sevindimmmmmm iyiki gitmissiniz iyi ki ❤ allahim elinize almayi da nasip etsin insallahEvet gerçekten teşekkürler neray hanıö copu kez içimi rahatlattınız, cidden haklıymışsınız . Hepinizin dilekleri duaları sayesinde. İnşallah kucagımızada sağlıkla sıhhatle alırız hepimiz.
Amin inşallahEvet gerçekten teşekkürler neray hanıö copu kez içimi rahatlattınız, cidden haklıymışsınız . Hepinizin dilekleri duaları sayesinde. İnşallah kucagımızada sağlıkla sıhhatle alırız hepimiz.
En son durumun ne oldu canim nasil sonlandi gebeliginben de size hikayemi anlatayım; ben 2 yıllık evliyim. Bebek isteyip çalışmalara başlayalı 7 ay oldu. geçen hafta cuma günü evde yaptığım idrar testinde çift çizgiyi görünce mutluluktan gözyaşlarımı durduramadım ve canım kocamı arayıp hamile olduğumu söyledim...o da çoooook sevindi ve kanda görünceye kadar emin olmak istemiyorum diye sevincini bastırmaya çalıştı. araya haftasonu girdi ve pazartesiye kadar biz mutluluktan bulutların üzerinde bi haftasonu geçirdik, ardından pazartesi verdiğimiz kan tahlilinde de beta hcg'nin 266 olduğunu gördük ve hamileliğim kesinleşmiş oldu. Yani DIŞ GEBELİKLE tanışana kadar biz hamilelik kesin diye biliyoduk... sevincimiz uzun sürmedi ve ertesi gün bende tarif edilemez bi sancı ve kanama, üşüme terleme başladı. soluğu hastanede aldık ve doktordan duyduğumuz sözcükler dünyamızı başımıza yıktı... bize ya düşük oluyor ya da dış gebelik dedi ve kan testi istedi. kan verdik ve beta hcg'nin 246 ya düştüğünü gördük. tabiiki bir kez daha yıkıldık. doktor şimdilik kesin dış gebelik diyemem, progestan yazıcam ve 3 gün sonra yeniden kan değerine bakıcaz diyerek bizi gönderdi... neyse 3 gün sonra daha iyi olduğunu düşündüğümüz başka bi hastaneye gittik ve doktora durumu anlattık. o da kan testi istedi ve değerin 333 e çıktığını görüp bi kez daha yıkım.... çünkü bu artış olması gerekenin çok çok ok altında ve kesin dış gebelik anlamına geliyordu...
eşim mi daha çok üzüldü ben mi bilemiyorum... bitmedi bunca yıkıma bi de doktorun terbiyesizliği eklendi. kan verdiğimizde saat akşam 9 olduğu için nöbetçi doktorla muhattaptık ve dış gebelik haberini bize telefonla söylediklerinde evdeydik, doktor acilen hastaneye gelmemiz gerektiğini ve vakit kaybetmeden kürtaj olmam gerektiğini söylediğinde başımdan kaynar sular döküldü.. biz de tamam diyerek telefonu kapattık. evde tam bir panik havası, tanıdığım ve tecrübesi olan insanlarla, doktor akrabalarıyla konuştuk ve kürtajın ilk müdahale olarak uygulanmasının yanlış olduğunu, bu değerlerde iğne ile düşürülebileceğini öğrendik. ardından kürtaj diyen doktor arayıp küstahça hemen gelmemiz gerektiğini, geç kalmamız durumunda gece yarısı kürtaj yapmanın hoşuna gitmeyeceğini söyledi. ben canımla uğraşıyorum doktorun hadsizliğine bakarmısınız...
neyse tabiiki o doktora gitmedik sabahı bekleyip sabah koşa koşa zeynep kamile gittik. orda da beta hcg takibi ve sonrasında iğne yapılabileceğini söylediler ama muamele çok çok kötü, yerlerde... bi kan da zeynep kamilde verdik ama size tavsiye etmem, biz çok farklı hastanelerde kan verdik ve hepsinde de çok farklı değerler çıkınca kafamız çok karıştı çünkü laboratuvarlar arasında farklar olması normalmiş.
neyse en son tavsiye üzerine özel göztepe hastanesine gittik ve doktor test sonuçlarına bakıp ultrason muayenesinden sonra hemen 2 doz metatraksat iğnesi yaptı. şimdi bekleyişteyiz 5 gün sonra bu değerin %15 düşmesi gerekiyormuş. inşallah daha kötü şeyler yaşamadan son bulur bu gebelik... ALLAH dış gebelik yaşayan herkesin yardımcısı olsun, çok zor, yaşamayan bilemez...
Sonrasında noldu peki. Benimde adetim 5 gün geçtikten sora hafif lekelenmelerim oldu beta hcg 116 çıktı iki gün sonrasında 252 4 gün sonrasında 364 tekrar 4 gün sonrasında 596 drum yrn için yani yüne 4 gün geçmiş olcak tekrar kan vermemi istedi ama şüpheleri duş gebelik olduğu yönünde çok endişeliyim hayatımda hiç bukadar çaresiz olmamıştım sürekli kendimi dinliyorum drum ilaç yada cerrahimmüdahale diyor. Neye üzülceğimi şaşırdım kendime mi başıma ne gelceğini bilemememi 😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?