- 1 Şubat 2012
- 2.023
- 3.794
- 333
Değerleriniz yükselinceye kadar ki süreçte dış gebelik hiç belirti vermedi mi ?Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Benim 4800 civarı iğne vuruldu. Dusmesi beklenirken değer 12.500 çıktı. Kanamam olmadı. İkinci igneden sonra hafif lekelenme ler başladı daha sonrada kanama başladı. Sağlıklı bir gebelik oldugunu sanmam cunku değerlerin hiç ikiye katlanmamis. İgneden sonra değeri yükselmeler azda olsa olabiliyormus. Bana bu söylenmişti. Allah tekrarını hiç birimize yasatmasin.
Canım merhaba ! Bende yeni gebeyim dış gebelik gözümü çok korkuttu doktora gitmedim henüz ama 2 günde bir kan verdim inşallah yarın gidecem değerlerim 111.5 277.6 583.1 çıktı hafif ağrılarım var çok yürüyünce oluyor ama korktum açıkçası nasıl anlarım dış gebelik olduğunuTüp bebek tedavisiyle dış gebelik oldu 7 ay sonrasında tekrar tüp bebek denedik ve şuanda 4.ayı tamamlıyoruz inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına olsun insallah
Canım seninki dış gebelik değil büyük ihtimalle çünkü değerlerin düzenli artmış yürüyünce ağrın olması normal çünkü ilk zamanlar adet agrisina benzer ağrılar oluyor zamanla yine o ağrılar oluyor çünkü rahim genişliyor.inşallah problem yok.Canım merhaba ! Bende yeni gebeyim dış gebelik gözümü çok korkuttu doktora gitmedim henüz ama 2 günde bir kan verdim inşallah yarın gidecem değerlerim 111.5 277.6 583.1 çıktı hafif ağrılarım var çok yürüyünce oluyor ama korktum açıkçası nasıl anlarım dış gebelik olduğunu
Ay nasıl korkuyorum anlatamam yarın gidecem doktora vajinadan kese görülür mü acaba tahminime göre yarın 1300 civarı olacak çünkü ! Vajina kısmından da korkuyorum açıkçası düşük olursa diyeCanım seninki dış gebelik değil büyük ihtimalle çünkü değerlerin düzenli artmış yürüyünce ağrın olması normal çünkü ilk zamanlar adet agrisina benzer ağrılar oluyor zamanla yine o ağrılar oluyor çünkü rahim genişliyor.inşallah problem yok.
Vajinal yoldan görünür korkma bişey olmaz tüp bebek yaptıranların 12.haftaya kadar bebek takibi öyle yapiliyorAy nasıl korkuyorum anlatamam yarın gidecem doktora vajinadan kese görülür mü acaba tahminime göre yarın 1300 civarı olacak çünkü ! Vajina kısmından da korkuyorum açıkçası düşük olursa diye
Sağol canım sağ kasığımda ağrı var da şuan sabah olsa da doktora gitsem diye bakıyorum iyice panik yaptımVajinal yoldan görünür korkma bişey olmaz tüp bebek yaptıranların 12.haftaya kadar bebek takibi öyle yapiliyor
Rahime giden kasların önemli kısmı sağ tarafta canım benim hala hep sağımda ağrı oldu oluyor hamileliğin tadını çıkarSağol canım sağ kasığımda ağrı var da şuan sabah olsa da doktora gitsem diye bakıyorum iyice panik yaptım
Sağol canımRahime giden kasların önemli kısmı sağ tarafta canım benim hala hep sağımda ağrı oldu oluyor hamileliğin tadını çıkar
Merhabalar canım öncelikle geçmiş olsun. 2 defa alınan hcg değeriyle dış gebelik var ya da yok denmesi zor bence. Ultrasonda dış gebeliğe dair bir kitle mi gördü acaba. Benim defalarca değerlerime bakıldı bir inip bir çıkınca emin oldular dış gebelikten zaten sağ tüpte de şüpheli kitle vardı. Takipte kal muhtemelen 2 gün sonrası için hcg baktıracaktır yineMerhaba kizlar bende 4 ay once bir kimyasal gebelik yasadim. Bu ay korunmayi biraktim adet gunumden 2 gun once kahverengi lekelenmelerim oldu daha sonra kesildi ve adetimin 36. Gunune kadar hic bisey gelmedi 36. Gunumde adet kanamasi gibi yogun bir kanama ve sanci basladi doktora gittim dusukten suphelendi kan testi yaptik 81 cikti 48 saat sonra tekrar yapalim dedi degerlerim 133 cikti dis gebelik olabilir kurtaja alalim dedi cok korktum baska bir hastaneye gitti doc. doktora muayene oldum %1 ihtimal verdi dis gebelik icin 48 saati bekliyorum test icin sizce dis gebelikmi cok korkuyorum cevaplari bekliyorumm
Evet bakilicak insallah hic birsey cikmaz cok korkuyorum cevabiniz icin cok tesekkurler❤Merhabalar canım öncelikle geçmiş olsun. 2 defa alınan hcg değeriyle dış gebelik var ya da yok denmesi zor bence. Ultrasonda dış gebeliğe dair bir kitle mi gördü acaba. Benim defalarca değerlerime bakıldı bir inip bir çıkınca emin oldular dış gebelikten zaten sağ tüpte de şüpheli kitle vardı. Takipte kal muhtemelen 2 gün sonrası için hcg baktıracaktır yine
Korkmayın, doktor kontrolünde olun yeter. Dış gebelik çaresiz bir hastalık değil ama ihmale gelmez. Umarım herşey yolunda gider ve basit bir düşük olur. Tekrar geçmiş olsunEvet bakilicak insallah hic birsey cikmaz cok korkuyorum cevabiniz icin cok tesekkurler❤
Değerleriniz yükselinceye kadar ki süreçte dış gebelik hiç belirti vermedi mi ?
Allah bir daha yaşatmasın... Hayırlı evlatlar versin size..Değerler gayet sağlıklı ikiye katlandı. Belirti olarak uyku, karnimda hafif ağrı oldu. Normal hamilelik başlangıcinda olan belirtilerle aynı şeyleri yaşadım. Değerlerde hep sağlıklı katlandığı için doktor şüphelenmedi
Geçmiş olsun canım, dış gebelik teşhisini netleştirmek için bazen kürtaj yapılıyor. Bana yapmışlardı. Sıkıntılı bir süreç biliyorum ama üzülme geçecek. Doktorunu dinle o ne derse öyle yap aceleyle doktoru dinlemeden karar verme. iğneden sonra en az 3 ay korunma veriyorlar laparoskopi de kolay değil ben ikisini de oldum. Teşhisi netleştirmek için gerekirse kürtaj yaptır Dr öneriyorsa, sonuçta hcg 2 kat artmıyorsa net olan şey şu ister rahim içi ister dış gebelik olsun bu sağlıklı bir gebelik değil. En kısa zamanda iyileşmen ve sağlıklı bir bebişe kavuşman dileğiyle... Tekrar geçmiş olsunSelam arkadaşlar bende birçoğunuz gibi ne olduğunu hala anlayamamış biriyim. 16 temmuz son adet günümdü 28 temmuz yumurtlama. 8 agustos yaptıgım gebelik testi silikte olsa pozitif cıktı ama 9 ağustos aksam kanamam oldu. 10 ağustos korktugum için kan testi yaptırdım ilk beta hcg mi yaptırdım 157 cıktı. 11 ağuatos gecesi bir parça düşürdüm acile gitti kimyasal gebelik dediler orda test yaptılar beta hcg 346 cıktı. Ama pazartesi sabah doktora git dediler. 14 ağustos Bem düşük yaptığımı düşünürken doktora gidip tekrar teat yapıldıgında beta hcg em 610 cıktı. Doktor izlememiz gerek dedi eger normal geneysen 2 kat olarak artması lazım dedi. Daha sonraki tarihlerse 16 ağusto 1103, 18 ağusto ise 1850. Kese hala gözükmedi hala dış gebelik ıhtımalım yüksek cunku 2 kat artmıyor. Kafayı yicem. Eger dıs gebelikse ilaçla yada laparoskopı ile halledilsin istiyorum. O zehirlenmeleri kanamaları kürtajı yaşamak istemiyorum. Değerleri benim gibi olan var mı? Ağlamaktan gözlerim sisti.
Cok cok teşekkür ederim. Umarım hızla atlatırım.Geçmiş olsun canım, dış gebelik teşhisini netleştirmek için bazen kürtaj yapılıyor. Bana yapmışlardı. Sıkıntılı bir süreç biliyorum ama üzülme geçecek. Doktorunu dinle o ne derse öyle yap aceleyle doktoru dinlemeden karar verme. iğneden sonra en az 3 ay korunma veriyorlar laparoskopi de kolay değil ben ikisini de oldum. Teşhisi netleştirmek için gerekirse kürtaj yaptır Dr öneriyorsa, sonuçta hcg 2 kat artmıyorsa net olan şey şu ister rahim içi ister dış gebelik olsun bu sağlıklı bir gebelik değil. En kısa zamanda iyileşmen ve sağlıklı bir bebişe kavuşman dileğiyle... Tekrar geçmiş olsun
Selam arkadaşlar bende birçoğunuz gibi ne olduğunu hala anlayamamış biriyim. 16 temmuz son adet günümdü 28 temmuz yumurtlama. 8 agustos yaptıgım gebelik testi silikte olsa pozitif cıktı ama 9 ağustos aksam kanamam oldu. 10 ağustos korktugum için kan testi yaptırdım ilk beta hcg mi yaptırdım 157 cıktı. 11 ağuatos gecesi bir parça düşürdüm acile gitti kimyasal gebelik dediler orda test yaptılar beta hcg 346 cıktı. Ama pazartesi sabah doktora git dediler. 14 ağustos Bem düşük yaptığımı düşünürken doktora gidip tekrar teat yapıldıgında beta hcg em 610 cıktı. Doktor izlememiz gerek dedi eger normal geneysen 2 kat olarak artması lazım dedi. Daha sonraki tarihlerse 16 ağusto 1103, 18 ağusto ise 1850. Kese hala gözükmedi hala dış gebelik ıhtımalım yüksek cunku 2 kat artmıyor. Kafayı yicem. Eger dıs gebelikse ilaçla yada laparoskopı ile halledilsin istiyorum. O zehirlenmeleri kanamaları kürtajı yaşamak istemiyorum. Değerleri benim gibi olan var mı? Ağlamaktan gözlerim sisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?