dış gebelik

arkadaslar bana bugun dis gebelik teshisi konuldu ve 1 doz kemoterapi ignesi vuruldum kesenin yok olmasi bekleniyo cuma tekrar hcg bakilacak boyle yasayan varmi ameliyattan korkuyorum

arkadaslar bana bugun dis gebelik teshisi konuldu ve 1 doz kemoterapi ignesi vuruldum kesenin yok olmasi bekleniyo cuma tekrar hcg bakilacak boyle yasayan varmi ameliyattan korkuyorum
Canım geçmiş olsun. Ben de dış gebelik geçirdim ama iğne ya da ameliyat olmadım. Kendi kendine düşmesini bekledik biraz uzun sürdü ama öyle de oldu. İğneyi olduktan sonra iki günde bir kan verip hamilelik hormonunun düşüp düşmediğine bakılacak. Sıfırlanana kadar devam ediyor. belli bir yerden sonra bana 4 günde bire indirmişlerdi kan testini. Ameliyat tüplerin tıkanık olması durumunda oluyor sanırım böyle bir ihtimal olsa idi doktorun iletirdi. Tekrar geçmiş olsun..
Sevgiler

Ben 2. Dış gebeliğimde iğne oldum bir kaç gün yükselmeye devam etti sonra düşüşe geçti ..hastanede yatırıp takip ettiler..

sagol cnm da cok korktum ihtimalleri soyledi doktorum ama insan yine tedirgin oldum su an 1. igneyi oldum cok aci vericiydi 4 gun sonra bakilacak kan degerime

sagol cnm da cok korktum ihtimalleri soyledi doktorum ama insan yine tedirgin oldum su an 1. igneyi oldum cok aci vericiydi 4 gun sonra bakilacak kan degerime
Sabretmekten başka şansın yok maalesef. Umarım kısa zamanda değerin sıfırlanır. Allah tekrarını yaşatmasın.

Pepitoo cok gecmis olsuun cok uzuldumm
Mayis annelerinde beraberdik hatirliyorsan
Bende gecen hafta Salı ignemi oldum oncesinde 3 gun hastanede yattim kanim dusuk diye 5 unite kan verildi.

Igneden sonra 4.gun yani gecen cuma kan verdim yuksek cikti ama doktor bu seni korkutmasin 4.gunle 7.gun arasindaki deger belirleyici asil dedi ve Pazartesi verdim iste 7.gunumdu.
Iyi bi düsüs var degerde.Seninde oyle olacak insallah♡
Ic kanama riski oldugundan yalniz kalmadim hic,hala da kalmiyorum

ins cnm benim de ameliyata gerek kalmadan biter cuma ogrenicem dusmezse tekrar igne olucam hayirlisi bende cok kalmasamda ara ara yalniz kaliyorum umarim oyle bisey yasamayiz senin kanaman oldumu igneden sonra

en son 5035di valla igne vurulmadan once tupte kese ancak goruldu

Cok gecmis olsun! Benimde 3300 du igneden sonra sol tupumde goruldu cok sukur atlattim umarim sende hemen atlatirsin.
Ben cabuk dussun diye yesil cay ictim hergun 2 bardak, ise yariyor diye okumustum, bende ise yaradi paylasmak istedim oyuzden. Bu arada folik asit kullaniyormusun?

ins cnm benim de ameliyata gerek kalmadan biter cuma ogrenicem dusmezse tekrar igne olucam hayirlisi bende cok kalmasamda ara ara yalniz kaliyorum umarim oyle bisey yasamayiz senin kanaman oldumu igneden sonra

Cuma cikan degerinden cok haftaya pazartesi belirleyici canim.Hic korkma.
Benimde igne sonrasi ilk deger yuksek cikti ama haftasinda yapilan deger düşüşü belli etti.

Kanamam olmadı daha hic.

Cuma cikan degerinden cok haftaya pazartesi belirleyici canim.Hic korkma.
Benimde igne sonrasi ilk deger yuksek cikti ama haftasinda yapilan deger düşüşü belli etti.

Kanamam olmadı daha hic.
anladim cnm ins benim de duser bebek hevesinin bittiginemi yanayim ic kanama riskinemi yanayim ameliyat olabilir endisesinemi yanayim bu ara uyusuk gibi geziyorum aglayamiyorum bile beni yatirmadi doktor ama olabilecekleri soyleyip o durumda hemen gelmemi soyledi

senin degerin azmis ama benim degerlerim yavas yavas yukseldi kese de ne rahimde ne tupte gorulmedigi icin hemen teshis koymadi doktorum en son bu degerle sag tupumde goruldu o da zorla vajinal ultrasonda kullaniyodum ama biraktim sen yenimi yasadin cnm bu olayi

evet canim agustos ayinda yasadim
benim doktorum hcg iyi yukselmedigi icin keseyi gormeden tehsis koydu, ve igne vurulduktan sonra biraz cikti degerim ve kontrole gittigimde 1cm sol tüpte göründü ozaman 6 haftalik hamileydim

evet canim agustos ayinda yasadim
benim doktorum hcg iyi yukselmedigi icin keseyi gormeden tehsis koydu, ve igne vurulduktan sonra biraz cikti degerim ve kontrole gittigimde 1cm sol tüpte göründü ozaman 6 haftalik hamileydim
benim de su an 6 haftalik sonrasinda peki kac ay bidaha bebek yapmaya izin vermiyolar ve adetini duzenli gorebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…