dış gebelik

Benim normal kanim cok dusuktu o yuzden yattim,kendi doktorum kan verilsin diye yatirdi herhangi mudahale gerek kalirsa diye.
Cok yorucu zihnen ve bedenen bi şok hali aslında ama buna şükür demekten öteyede gecemiyor insan.Zararsiz atlatta insallah yine guzel haberler alirsin ♡

benim de su an 6 haftalik sonrasinda peki kac ay bidaha bebek yapmaya izin vermiyolar ve adetini duzenli gorebildinmi

ben 2 igne vuruldum ve doktor dedi fark etmez, 3 ay beklesen yeter dedi
2. igneden sonra 3 gün kanamam oldu ve ardindan 2,5 hafta sonra degerim sifirlandi.
Deger sifirlandiktan bir hafta sonrada adet oldum. Bu ay ögrenicem daha adetim düzenlimi olacak. Eger 19 ekim gelirse düzenli demektir, bakalim hayirlisi

insallah cnm cok sagol

cnm ins benim de degerim duser ve ameliyata gerek kalmaz ameliyat konusu beni cok geriyo

cnm ins benim de degerim duser ve ameliyata gerek kalmaz ameliyat konusu beni cok geriyo

canim hayirlisi ile insallah cuma guzel bi kan sonucu alirsin
benim degerim ciktiginda doktor ameliyat demisti bende istemedim, dedim yirtilirsa olurum anca! (biliyorum cok riskli cahilce bir dusunce) ama ameliyat olmadim ve degerlerim dusmeye basladi, 2. igneyi vurulmadan once bile once itiraz ettim degerlerim 15%-20% dusmustu ama 10. gündü, bilmiyorum sonra ikna etti doktor vuruldum ve iyiki diyorum simdi

ameliyat diyen doktor baska bir doktordu bu arada, ona kalsaydi 16/08'de ameliyat olmustum

senin icin hemen agrisiz ameliyatsiz kurtulmani diliyorum, Allah yardimcin olsun cnm

amin cnm cok sagol

cnm benim sonuc bugun cikti hcg yukselmis dusmemis maalesef 9900 olmus doktor normal 4 gunde dusmez onemli olan bu onumuzdeki 3 gunde yuzde 15 dusmesi lazim dedi bide vajinal ultrasonla bakti yine kuculmeye baslamis bu iyi bisey dedi pazartesi yine gidicem sabir istiyo bu is baya

Aynen canim ozellikle soylemistim sana korkma diye.Insallah 7.gun goreceksin farki insallah.Sabir.
Dua et♡
Rahim sagligi icin 'El Halik' veya 'Ya Halik' esması zikrediliyor.Bi arastir.

Canim benimde cikmisti ve tekrar dusmeye basladi, bende tedirgin olmustum ilk
Haftaya gittiginde dusmus olacak. Bu arada bol bol dinlen cok su ic, hem kese kuculmeye baslamasi iyimis
Yesil cay bende ise yaramisti. Allah yardimcin olsun

Aynen canim ozellikle soylemistim sana korkma diye.Insallah 7.gun goreceksin farki insallah.Sabir.
Dua et♡
Rahim sagligi icin 'El Halik' veya 'Ya Halik' esması zikrediliyor.Bi arastir.

Canim benimde cikmisti ve tekrar dusmeye basladi, bende tedirgin olmustum ilk
Haftaya gittiginde dusmus olacak. Bu arada bol bol dinlen cok su ic, hem kese kuculmeye baslamasi iyimis
Yesil cay bende ise yaramisti. Allah yardimcin olsun
amin cok sagolun kizlar surec zor

Geçmiş olsun canım. 2 hafta önce bende vuruldum o iğneden. 1 er doz iki kalçama birden acısı çok kötüdür. İğne vurulduktan sonra değerlerim 4500 e kadar çıktı. 7. Günde 1500 e kadar gerileme yaptı. Geçen hafta p.tesi 570 cuma 277 dünde 74 çıktı. Seninki de düşer Allah’ın izniyle. İkinci doktora kalsaydı benimde işim sağ tüpümü alacaktı ki alın bu acıya dayanamıyorum ölmek istiyorum dedim o an. İyiki de diğer doktor aklıma girip ameliyata filan girmedim. Eğer yeteri kadar düşme olmazsa 2. Doz uyguluyorlar diye biliyorum ama inşallah gerek kalmaz. Rabbim yardımcısı olsun herkesin..

slm kizlar ben 2. doz igne oldum bugun kesede yukselis yok ama duruyo ayni kan degerim 9900 du 9600 olmus bu arada 2 gun once adet gormeye basladim cuma gunu tekrar hcg degerine bakilacak dusus olmazsa ameliyat olucam hala bekliyorum

cnm senin hcg degerin dusukmus bana gore benimki teshis edilene kadar 9000leri buldu maalesef ondan mi bilmiyorum ama dusus olmayinca 2. doz igneyi oldum

cnm senin hcg degerin dusukmus bana gore benimki teshis edilene kadar 9000leri buldu maalesef ondan mi bilmiyorum ama dusus olmayinca 2. doz igneyi oldum
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan düşüş olur değerlerinde. Allah yardımcın olsun. Düşüş olmazsa iğneden bir kere daha vuracağız dediklerinde bana ameliyata alın istemiyorum ben iğne demiştim öyle çok canım yanmıştı. Allah yardımcın olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan düşer değerlerin

evet benim de cok canim yandi hatta gozumden yas geldi acidan prosedur boyleymis 2. igneyi ol bence dedi doktorum bi sansin var nasilsa dedi bende onu sectim bi umut umarim gerek kalmaz

evet benim de cok canim yandi hatta gozumden yas geldi acidan prosedur boyleymis 2. igneyi ol bence dedi doktorum bi sansin var nasilsa dedi bende onu sectim bi umut umarim gerek kalmaz

Canım çok geçmiş olsun. Değerin baya yüksekmiş aman dikkat et kendine.. normalde 6000den yüksek olduğunda değer iğne tedavisinin şansı düşüyormuş.. o yüzden şiddetli ağrı vs olursa hemen doktora görün. İnşallah çabucak düşer..

sagol cnm sık sık kontrole gidiyorum 5500de benim dis gebelik kesinlesti o zamana kadar bekledi doktorum igne vurulduktan sonra deger 9900e cikti bi anda 3 gun daha bekledik 9600 oldu simdi cuma netlesecek bakalim

sagol cnm sık sık kontrole gidiyorum 5500de benim dis gebelik kesinlesti o zamana kadar bekledi doktorum igne vurulduktan sonra deger 9900e cikti bi anda 3 gun daha bekledik 9600 oldu simdi cuma netlesecek bakalim

İnşallah başka hiçbirşeye gerek kalmaz canım..Geçmiş olsun.
İgne ağır evet.İşe yarasında insallah bu kez.

slm kizlar ben 2. doz igne oldum bugun kesede yukselis yok ama duruyo ayni kan degerim 9900 du 9600 olmus bu arada 2 gun once adet gormeye basladim cuma gunu tekrar hcg degerine bakilacak dusus olmazsa ameliyat olucam hala bekliyorum

canım adet değildir o bebek düşmeye başlamıştır.dış gebelik sonrası en az 45 gün sonra adet oluyorsun bende adet oldum sanmıştım meğerse dış gebelik geçiriyormuşum 10 gün kanamam oldu 11 gün kasıklarım çatlıcak gibi ağrıdı ve düştü.

canim cok gecmis olsun, ikinci igneden sonra cabuk düser insallah bende 2 igne oldum ve 2. igneden sonra bi hafta icinde 3300'den 64'e düstü

bi de sunu soyleyim, doktorun bana dedigi 1 veya 2 igne oldum diye bakmayacakmissin konuya cünkü herkezin bünyesine, kan degerlerine göre dozu bellirleniyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…