dış gebelik

valla bende bebek dusuyo zannettim ama doktorum adet goruyosun normal rahim duvarin dokuluyo dedi bu kanamanin dis gebelikle hicbi ilgisi yokmus sonra degeriminde cok dusmedigini ogrenince dunyam basima yikildi tabi

cok tesekkur ederim senin de degerin bana gore baya dusuk benim niye bu kadar yukselene kadar doktorum bekledi bi yandan kafama takilmiyo degil ustelik 2 doktora gittim ikiside bekletti

Hepimize geçmiş oldu kızlar..ben iki defa geçirdim dış gebeliği birincide ameliyat olmak zorunda kaldım ..diğerini iğne ile düşürebildik..o iğnenin ve sonrasında düşüşe geçerken yaşanan kasık ağrısını yaşayan anlar...doktorum ziyaret ettiğinde bi doz daha verecekseniz ameliyat istiyorum alın tüpü dediğimi bilirim..hele o düşüşteki sancıda yerlerde süründüm Allah kimseye yaşatmasın..

cok tesekkur ederim senin de degerin bana gore baya dusuk benim niye bu kadar yukselene kadar doktorum bekledi bi yandan kafama takilmiyo degil ustelik 2 doktora gittim ikiside bekletti

evet neden beklettiler acaba? benim doktorum 1500 oldugunda göremeyince ertesi gün igne vurulcan dedi, tabi ondan önce hcg takibi yaptik

gittinmi kan aldirmaya?

sagol canim Allah hic birimize bir daha yasatmasin.
Ikinci dis gebelik tüp tikanikligi yüzündenmi oldu sende? benim maalesef dis gebelik sonucu simdi tüpümde sorunlar var, ödem olusmustu sonra gecti demisti doktor, ama simdi yine varmis.
Doktor hidrosalpinx diyor, cok moral bozucu, yani igneyi ameliyat olmamak icin yedim ama belki tüp yinede gitmesi gerekecek, ne bitmez cile :-(

cok gecmis olsun cnm allah bidaha yasatmasin bende fiziksel hicbi sorun olmadi cok sukur sadece psikolojik olarak yikildim diyebilirim

evet neden beklettiler acaba? benim doktorum 1500 oldugunda göremeyince ertesi gün igne vurulcan dedi, tabi ondan önce hcg takibi yaptik

gittinmi kan aldirmaya?
evet cnm gittim degerim dusmus 5000lere cok sukur simdilik ameliyata gerek yok takip yapilcak 0lana kadar doktora gidicem
cok gecmis olsun cnm bana bi neden soylenmedi henuz umarim bidaha yasamayiz gercekten cok uzun yorucu sabir isteyen surec ben 1 aydir gidiyorum doktora hala netlesmedi 0 olana kadar da gidicem doktora ustune adetimi bile gordum dusun yani

canim sagol benimde psikolojim alt üst oldu, güclü olmaya calistikca yine birsey cikiyor.
benim tüpümde hic sorun olmadan dis gebelik yasadim ama simdi maalesef bu dis gebelik yüzünden hasar görmüs ve ödem olusmus, doktor az dedi ama var sonucta

yemin ederim hergün sabir cekiyorum cok biktim gercekten, bu dis gebelik tam bir yikim!

allah guc kuvvet versin cnm senin ilk bebeginmiydi sabir valla sabir olmayinca cok zor geciyo

allah guc kuvvet versin cnm senin ilk bebeginmiydi sabir valla sabir olmayinca cok zor geciyo

sagol canim sanada, ocak ayinda bir kimyasal gebelik, temmuzda dis gebelik yasadim
aralik ayinda tekrar denerim diye umut ediyordum ama ödem olayi var
etrafim hamile yada yeni bebek dogurmus arkadaslarla dolu, kacasim geliyor artik ortamimdan

sagol canim sanada, ocak ayinda bir kimyasal gebelik, temmuzda dis gebelik yasadim
aralik ayinda tekrar denerim diye umut ediyordum ama ödem olayi var
etrafim hamile yada yeni bebek dogurmus arkadaslarla dolu, kacasim geliyor artik ortamimdan
hic umidini kaybetme hersey olcana variyo bi sekilde dua et allahim insallah sanada hayirlisiyla bir evlat versin

Ben kalan tüpümde histereskopide oldum laporoskopide oldum sorunu yok ama yinede dış gebelik olmuştu işte..nasip..

Ne zaman dış gebelik geçirdiniz???

Ben kalan tüpümde histereskopide oldum laporoskopide oldum sorunu yok ama yinede dış gebelik olmuştu işte..nasip..

evet nasip kismet, kader iste sorun olmadigi halde yasadik bu derdi. hayatimda ilk defa basima geldiginde dis gebelik diye birsey oldugunu ögrendim

Sigara kullanıyor musun canım?
Insan bu durumda daha tedirgin oluyor.Hic sorun yok ama sebep ne ki diye....

evet nasip kismet, kader iste sorun olmadigi halde yasadik bu derdi. hayatimda ilk defa basima geldiginde dis gebelik diye birsey oldugunu ögrendim

Bende duyardimda oyle sakince sonlanan bisy sanardim.Arkadasimdada mol gebelik oldu o da ayri bi dert..Neler varmis yine de.

pepitoo Hatirliyorumda ben sonuclari takip ederken sen muayene icin bekliyordun bile ustunden bayaa zaman gecti canim.Yine de yavas artmasi bile sansina oldu cok sukur.Bide cok sukur ki bunyen saglammis ya da yeri cok tehlikeli degil demek ki cok az degerlerde tüpü kaybedenler var.Insallah gerekmez baska bisy..
Hastane git gel cok yorucu cidden...Bende hala gidiyorum

2016 Ekim ayındada ben geçirdim ondan sonra sağlıklı gebeliğin oldu mu?kimyasal vs yaşadın mı canım?
Yok tatlım olmadı. Zaten üç ay korunun demişti doktor. Sonrasında bıraktık olmadı. Araya başka şeyler girdi. Başka sağlık problemleri falan derken bu vakit oldu. Senin oldu mu?

Yok tatlım olmadı. Zaten üç ay korunun demişti doktor. Sonrasında bıraktık olmadı. Araya başka şeyler girdi. Başka sağlık problemleri falan derken bu vakit oldu. Senin oldu mu?
Kendiliğinden 2 ayıma maloldu sonlanması Ekimin ikinci haftası deger 2 katı arıtımını durdurmuştu ve lekelenmem oluyordu doktor dış gebelik dedi ve Aralıgın ılk haftası sonlandı beta aralıgın 12 hsg çektirdim sol tüpümü kapatmış dış gebelik sağ tüp açık problem Yok korundum 3 ay rahim dinlensin diye sonra Mayıs'ta tekrar hamile kaldım onda da kimyasal oldu sonrasında 2ay daha durdum Temmuz'da bıraktım korunmayı hamile kalamıyorum bu ay 4.ayım oldu

Pko var acaba ondan mı böyle oluyor bilemedim kimyasal gebeliğin olduğu ay soğan kürü uygulamıştımacaba bu ay adetim bitince tekrar başlasam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…