valla bende bebek dusuyo zannettim ama doktorum adet goruyosun normal rahim duvarin dokuluyo dedi bu kanamanin dis gebelikle hicbi ilgisi yokmus sonra degeriminde cok dusmedigini ogrenince dunyam basima yikildi tabicanım adet değildir o bebek düşmeye başlamıştır.dış gebelik sonrası en az 45 gün sonra adet oluyorsun bende adet oldum sanmıştım meğerse dış gebelik geçiriyormuşum 10 gün kanamam oldu 11 gün kasıklarım çatlıcak gibi ağrıdı ve düştü.
cok tesekkur ederim senin de degerin bana gore baya dusuk benim niye bu kadar yukselene kadar doktorum bekledi bi yandan kafama takilmiyo degil ustelik 2 doktora gittim ikiside bekletticanim cok gecmis olsun, ikinci igneden sonra cabuk düser insallah bende 2 igne oldum ve 2. igneden sonra bi hafta icinde 3300'den 64'e düstü
bi de sunu soyleyim, doktorun bana dedigi 1 veya 2 igne oldum diye bakmayacakmissin konuya cünkü herkezin bünyesine, kan degerlerine göre dozu bellirleniyormus.
cok tesekkur ederim senin de degerin bana gore baya dusuk benim niye bu kadar yukselene kadar doktorum bekledi bi yandan kafama takilmiyo degil ustelik 2 doktora gittim ikiside bekletti
Hepimize geçmiş oldu kızlar..ben iki defa geçirdim dış gebeliği birincide ameliyat olmak zorunda kaldım ..diğerini iğne ile düşürebildik..o iğnenin ve sonrasında düşüşe geçerken yaşanan kasık ağrısını yaşayan anlar...doktorum ziyaret ettiğinde bi doz daha verecekseniz ameliyat istiyorum alın tüpü dediğimi bilirim..hele o düşüşteki sancıda yerlerde süründüm Allah kimseye yaşatmasın..
cok gecmis olsun cnm allah bidaha yasatmasin bende fiziksel hicbi sorun olmadi cok sukur sadece psikolojik olarak yikildim diyebilirimHepimize geçmiş oldu kızlar..ben iki defa geçirdim dış gebeliği birincide ameliyat olmak zorunda kaldım ..diğerini iğne ile düşürebildik..o iğnenin ve sonrasında düşüşe geçerken yaşanan kasık ağrısını yaşayan anlar...doktorum ziyaret ettiğinde bi doz daha verecekseniz ameliyat istiyorum alın tüpü dediğimi bilirim..hele o düşüşteki sancıda yerlerde süründüm Allah kimseye yaşatmasın..
evet cnm gittim degerim dusmus 5000lere cok sukur simdilik ameliyata gerek yok takip yapilcak 0lana kadar doktora gidicemevet neden beklettiler acaba? benim doktorum 1500 oldugunda göremeyince ertesi gün igne vurulcan dedi, tabi ondan önce hcg takibi yaptik
gittinmi kan aldirmaya?
cok gecmis olsun cnm bana bi neden soylenmedi henuz umarim bidaha yasamayiz gercekten cok uzun yorucu sabir isteyen surec ben 1 aydir gidiyorum doktora hala netlesmedi 0 olana kadar da gidicem doktora ustune adetimi bile gordum dusun yanisagol canim Allah hic birimize bir daha yasatmasin.
Ikinci dis gebelik tüp tikanikligi yüzündenmi oldu sende? benim maalesef dis gebelik sonucu simdi tüpümde sorunlar var, ödem olusmustu sonra gecti demisti doktor, ama simdi yine varmis.
Doktor hidrosalpinx diyor, cok moral bozucu, yani igneyi ameliyat olmamak icin yedim ama belki tüp yinede gitmesi gerekecek, ne bitmez cile :-(
cok gecmis olsun cnm allah bidaha yasatmasin bende fiziksel hicbi sorun olmadi cok sukur sadece psikolojik olarak yikildim diyebilirim
evet cnm gittim degerim dusmus 5000lere cok sukur simdilik ameliyata gerek yok takip yapilcak 0lana kadar doktora gidicem
cok gecmis olsun cnm bana bi neden soylenmedi henuz umarim bidaha yasamayiz gercekten cok uzun yorucu sabir isteyen surec ben 1 aydir gidiyorum doktora hala netlesmedi 0 olana kadar da gidicem doktora ustune adetimi bile gordum dusun yani
allah guc kuvvet versin cnm senin ilk bebeginmiydi sabir valla sabir olmayinca cok zor geciyocanim sagol benimde psikolojim alt üst oldu, güclü olmaya calistikca yine birsey cikiyor.
benim tüpümde hic sorun olmadan dis gebelik yasadim ama simdi maalesef bu dis gebelik yüzünden hasar görmüs ve ödem olusmus, doktor az dedi ama var sonucta
yemin ederim hergün sabir cekiyorum cok biktim gercekten, bu dis gebelik tam bir yikim!
allah guc kuvvet versin cnm senin ilk bebeginmiydi sabir valla sabir olmayinca cok zor geciyo
hic umidini kaybetme hersey olcana variyo bi sekilde dua et allahim insallah sanada hayirlisiyla bir evlat versinsagol canim sanada, ocak ayinda bir kimyasal gebelik, temmuzda dis gebelik yasadim
aralik ayinda tekrar denerim diye umut ediyordum ama ödem olayi var
etrafim hamile yada yeni bebek dogurmus arkadaslarla dolu, kacasim geliyor artik ortamimdan
hic umidini kaybetme hersey olcana variyo bi sekilde dua et allahim insallah sanada hayirlisiyla bir evlat versin
Ne zaman dış gebelik geçirdiniz???Canım geçmiş olsun. Ben de dış gebelik geçirdim ama iğne ya da ameliyat olmadım. Kendi kendine düşmesini bekledik biraz uzun sürdü ama öyle de oldu. İğneyi olduktan sonra iki günde bir kan verip hamilelik hormonunun düşüp düşmediğine bakılacak. Sıfırlanana kadar devam ediyor. belli bir yerden sonra bana 4 günde bire indirmişlerdi kan testini. Ameliyat tüplerin tıkanık olması durumunda oluyor sanırım böyle bir ihtimal olsa idi doktorun iletirdi. Tekrar geçmiş olsun..
Sevgiler
Ben kalan tüpümde histereskopide oldum laporoskopide oldum sorunu yok ama yinede dış gebelik olmuştu işte..nasip..
Ben kalan tüpümde histereskopide oldum laporoskopide oldum sorunu yok ama yinede dış gebelik olmuştu işte..nasip..
evet nasip kismet, kader iste sorun olmadigi halde yasadik bu derdi. hayatimda ilk defa basima geldiginde dis gebelik diye birsey oldugunu ögrendim
2016 mart şubat mart aylarıydı sanırım.Ne zaman dış gebelik geçirdiniz???
2016 Ekim ayındada ben geçirdim ondan sonra sağlıklı gebeliğin oldu mu?kimyasal vs yaşadın mı canım?2016 mart şubat mart aylarıydı sanırım.
Yok tatlım olmadı. Zaten üç ay korunun demişti doktor. Sonrasında bıraktık olmadı. Araya başka şeyler girdi. Başka sağlık problemleri falan derken bu vakit oldu. Senin oldu mu?2016 Ekim ayındada ben geçirdim ondan sonra sağlıklı gebeliğin oldu mu?kimyasal vs yaşadın mı canım?
Kendiliğinden 2 ayıma maloldu sonlanması Ekimin ikinci haftası deger 2 katı arıtımını durdurmuştu ve lekelenmem oluyordu doktor dış gebelik dedi ve Aralıgın ılk haftası sonlandı beta aralıgın 12 hsg çektirdim sol tüpümü kapatmış dış gebelik sağ tüp açık problem Yok korundum 3 ay rahim dinlensin diye sonra Mayıs'ta tekrar hamile kaldım onda da kimyasal oldu sonrasında 2ay daha durdum Temmuz'da bıraktım korunmayı hamile kalamıyorum bu ay 4.ayım olduYok tatlım olmadı. Zaten üç ay korunun demişti doktor. Sonrasında bıraktık olmadı. Araya başka şeyler girdi. Başka sağlık problemleri falan derken bu vakit oldu. Senin oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?