Dış gebelik

dertliecem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
59
11
3
35
Mrblar lütfen yardımcı olur musunuz.. Ben bir ay önce dış gebelik geçirdim acil ameliyata alındım. Sol tüpüm alındı açık ameliyat oldu.. Tekrar ne zman denemeyi düşünmeliyim. Ve amelayattan sonra da kanamam olmadı hala adet te olmadım

Mrblar lütfen yardımcı olur musunuz.. Ben bir ay önce dış gebelik geçirdim acil ameliyata alındım. Sol tüpüm alındı açık ameliyat oldu.. Tekrar ne zman denemeyi düşünmeliyim. Ve amelayattan sonra da kanamam olmadı hala adet te olmadım
Bence 6 ay bekle derim

2 adet dönemi diyen de var 3-6 ay diyen de var açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum hemen olmaz zaten diye düşünüyorum.
Bilmiyorum yani o biraz sana kalmış benim de bi kaybım var haziranda oldu hala korunuyorum ama tabiki de benim tercihim doktor bana 1 adet döneminden sonra yapabilirsin demişti

Merhaba; bende 10 şubatta sağ tüpüm alındı dış gebelikten dolayı amileyattan 4 günsonra şiddetli kanamam başladı ağrıyla beraber acile gittim rahim tabakan kalındı o dökülüyor dediler ama adet değil bu dediler neyse 2büyük et parçası gibi birşey düşürdüm sancıyla sonr sancılarım yavaş yavaş azaldı daha sonra 1 hafta gibi bir sürede kanama bitti denecek kadar az kalmıştır 2 haftageçti doktor kontrolüne gittimherşey normal dediler birlikte olabilirsiniz eşinizle dediler , birlikte olduktan sonra yine hafif lekelenmelerim başladı adetin son günleri kahverengi döküntüler olur ya öyle şuanda da var hala devam ediyo acaba ne zaman normale dönebilirim bilemiyorum çok yıprattı bu süreç beni :KK43: doktor 2 regli korun dedi ama birlikte olabilirsiniz dedi.

Merhaba; bende 10 şubatta sağ tüpüm alındı dış gebelikten dolayı amileyattan 4 günsonra şiddetli kanamam başladı ağrıyla beraber acile gittim rahim tabakan kalındı o dökülüyor dediler ama adet değil bu dediler neyse 2büyük et parçası gibi birşey düşürdüm sancıyla sonr sancılarım yavaş yavaş azaldı daha sonra 1 hafta gibi bir sürede kanama bitti denecek kadar az kalmıştır 2 haftageçti doktor kontrolüne gittimherşey normal dediler birlikte olabilirsiniz eşinizle dediler , birlikte olduktan sonra yine hafif lekelenmelerim başladı adetin son günleri kahverengi döküntüler olur ya öyle şuanda da var hala devam ediyo acaba ne zaman normale dönebilirim bilemiyorum çok yıprattı bu süreç beni :KK43: doktor 2 regli korun dedi ama birlikte olabilirsiniz dedi.
Açık ameliyat mı oldunuz acaba

Açık ameliyat olmadıysanız bildiğim kadar 2 adet dönemi yeterli dikiş olmadığı için.. Bende çok yıprandm ne yapacağımı bilmiyorum inanın doktora bile gitmeye korkar oldum

45 gün beklemeniz lazım eğer olmazsa doktora gözükmeniz gerekiyor ben ameliyattan 2 gün sonra regl olmuştum. Üç ay korunmayı ihmal etmeyin . İnsAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde 🌼

45 gün beklemeniz lazım eğer olmazsa doktora gözükmeniz gerekiyor ben ameliyattan 2 gün sonra regl olmuştum. Üç ay korunmayı ihmal etmeyin . İnsAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde 🌼
Çok teşekkür ederim güzel duanız için 🙏🙏açık ameliyattan sonra 3 ay yeterli olur değil mi 🙏

Doktorunuz bişey denediyse 3 ay beklemeniz yeterli olacaktır . Çünkü ameliyat olduk ya biz o kemoterapi iğnesini vurunanlar falan çocukta engel olmaması için 6 ay kadar bekliyolar ama düşmeyip ameliyat olanlar için 3 ay yeterli olduğunu söylemişti doktor . Folik asit kullanın mutlaka genede riske atmayın denemeye başlamadan bir ay önce falan . 🙏🤍

merhaba nasil anladınız peki

Benim adet döneminde lekelenmelerim oldu. 5 gün sonra normal adet gibi reglim geldi ama şüphe düştü içime betama baktirdim 31 çikti abaşka bir hastaneye gitmemi söyledi diş gebelik olabileceğini

Bugun kanamam sadece idrar imla peçeteye değecek kadar ne yapmaliyim hiç bilmiyorum kimyasal mi düşük mü diş gebelik mi

Geçmiş olsun Bende dış gebelikten dolayı ameliyat oldum sol tüpüm alındı 2 ay sonra korunmayı bıraktık sonraki ay hamile kaldım. Umarım herşey gönlünüzce olur

Geçmiş olsun Bende dış gebelikten dolayı ameliyat oldum sol tüpüm alındı 2 ay sonra korunmayı bıraktık sonraki ay hamile kaldım. Umarım herşey gönlünüzce olur
Mrblar sizin de açık ameliyat mı oldu acaba 🙏 dikişler zorlanmadı mi gebelik sürecinde 🙏🙏

Back
X