- Konu Sahibi Oznuryarasir
-
Vajinal ultrason yaptırdjnız mı? Bu değerle kese gözükür gözükmezse bi sıkıntı var demektir. Kürtaj değil de ameliyatla da alınıyor kürtaj olmaz çünkü rahimde değil kese. Geciktirmeyin muhakkak iyi bir doktpra hatta perinatologa gözükün.Arkadaşlar merhaba kan değerlerim
74.31
183.11
513.22
1223.68
1 er gün arayla yaptırdığım tahlil sonuçları
Yoğun olmayacak derecede kanama ve sol kasık tarafında batma yaşıyorum dış gebelik olmasından korkuyorum kese görünmediği için net bir şey söylenmiyor her doktor farklı tavsiyeler veriyor. Eğer dış gebelikse kürtaj yapmayı söyleyen doktor var. İğne yoluyla tedavi uygulanıyor diye biliyorum. Kanamalı bir gebelik yaşayan oldu mu aranızda?
Hayır yapmadılar kendi doktorum 2 gün sonra (Perşembe) kan verip gelmemi söyledi. İlk önce kimyasal gebelik dedi. Eğitim araştırma Hastanesi'nde arkadaşım yarın kan verip gelmemi söyledi kürtaj dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aklım almıyorVajinal ultrason yaptırdjnız mı? Bu değerle kese gözükür gözükmezse bi sıkıntı var demektir. Kürtaj değil de ameliyatla da alınıyor kürtaj olmaz çünkü rahimde değil kese. Geciktirmeyin muhakkak iyi bir doktpra hatta perinatologa gözükün.
Kürtaj dediği iğnedir bence. Kürtaj olmuyor dıl genelikte. Üzülmeyin ben de ocakta dış gebelik geçirdim çok şükür şuan hamileyim.Hayır yapmadılar kendi doktorum 2 gün sonra (Perşembe) kan verip gelmemi söyledi. İlk önce kimyasal gebelik dedi. Eğitim araştırma Hastanesi'nde arkadaşım yarın kan verip gelmemi söyledi kürtaj dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aklım almıyor
Hafif kanamalar yaşadığım için rahim temizlenmesi gerekir demiş doktor eşimeKürtaj dediği iğnedir bence. Kürtaj olmuyor dıl genelikte. Üzülmeyin ben de ocakta dış gebelik geçirdim çok şükür şuan hamileyim.
Dış gebelik mi kimyasal mı bi farkına varılması lazım önce.Hafif kanamalar yaşadığım için rahim temizlenmesi gerekir demiş doktor eşime
Değere göre kimyasal olmadığı kesinleştiDış gebelik mi kimyasal mı bi farkına varılması lazım önce.
Kimyasal gebelikte düşmesi gerekiyor diye biliyorum. Ekim'de bende kimyasal gebelik geçirdim. Benim değerim en fazla 39 a mı ne çıkmıştı. 26 indi sonra daha düşmeyince mecbur kürtaj yaptılar. Allah'ım sana hayırlı olanı mı sağlıklı olanı mı versin diyim nasıl dua edilir bilmiyorum canım. Hakkın da hayırlısıHayır yapmadılar kendi doktorum 2 gün sonra (Perşembe) kan verip gelmemi söyledi. İlk önce kimyasal gebelik dedi. Eğitim araştırma Hastanesi'nde arkadaşım yarın kan verip gelmemi söyledi kürtaj dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aklım almıyor
Bugün verdiğim kan değerleri 1483 değer artışı çok güzel ama vajinal ultrasonda kese görünmediKimyasal gebelikte düşmesi gerekiyor diye biliyorum. Ekim'de bende kimyasal gebelik geçirdim. Benim değerim en fazla 39 a mı ne çıkmıştı. 26 indi sonra daha düşmeyince mecbur kürtaj yaptılar. Allah'ım sana hayırlı olanı mı sağlıklı olanı mı versin diyim nasıl dua edilir bilmiyorum canım. Hakkın da hayırlısı
Kaçıncı haftan acaba. kürtaj şart mı değil mi onun için bişey diyemem en iyisini takibi doktorun bilir. Ama kürtajdan korkma 10 dakika falan sürüyor. Önce senin sağlığınBugün verdiğim kan değerleri 1483 değer artışı çok güzel ama vajinal ultrasonda kese görünmedikürtaj olmak şart mı peki bu durumda
Yemin ediyorum ben bu işten bir şey anlamadım kesin bir şey söyleyen doktor yok bugün verdiğim kan tahlilinde 2699 çıktı dış gebelikte 1 günde bu kadar artar mı yaKaçıncı haftan acaba. kürtaj şart mı değil mi onun için bişey diyemem en iyisini takibi doktorun bilir. Ama kürtajdan korkma 10 dakika falan sürüyor. Önce senin sağlığın
İi akşamlar arkadaşlar bn 7 Haziran da methotrex(fotodaki ilaçtan) dış gebelik iğnesi oldum ve toplamda 80ml (4 şişe) tek seferde vurdular.hatta vurmadan önce hocanın yanına tekrar uğradım doktoru bulamadim yanında çalışan personele sordum bunlar ağır ilaç kanser tedavisinde kullanılıyor dedim 4 tane tek seferde vurulmasi insan bünyesi kaldırmaz dedim sen doktordan daha mı iyi biliyorsun dedi neyse iğneyi acil bölümünde tek seferde vurdular ve eve gonderdiler.iğnenin akşamında suana kadar sürekli ve ağır yan etkiler cikti bel ağrısı sırt ağrısı böbrek ağrısı ishal kusma gözde kanlanma burun kanaması ağız ve boğazda aşırı derecede iltihaplanma oldu 1 hafta boyunca yemek yiyemedim 50 kilodan 46 kiloya düştüm 2 gündür de saç dökülmesi yasiyorum sormak istediğim,
-agir olan bu ilacı tek serde 80ml vurması ne kadar doğru,
-igneyi doktor kontrolünde yapılmaması yanlış değil mi?
-igneden sonra hemen taburcu etmesi doğru mu?
-dava açip açmama konusunda kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
İğneyi vurmadan önceki Beta değerim 330
kilo ile ilgili hiçbişey sormadı malesef.Şimdi nasılsınız ? Bu ilaç kiloya gore vuruluyor aslında ..
Kanamaniz başladı mi ? Doktorunuz uyarmıştır sizi diye umuyorum . Yalnız kalmamaya calisin her ihtimale karşı . Bıçak gbi saplanan ağrılarınız olursa da acile gidin. Korkutmak için yazmıyorum geçmişte bende olmuştum bu iğneden oradan biliyorum.kilo ile ilgili hiçbişey sormadı malesef.
Canim hemen ne kurtaji deger gayet iyi ama benimde 3000 binde gorundu beklemelisin bence. 2500 de de gorunen oluyo.Bugün verdiğim kan değerleri 1483 değer artışı çok güzel ama vajinal ultrasonda kese görünmedikürtaj olmak şart mı peki bu durumda
Doktor kesin dış gebelik dedi mi sana olabilir mi dedi.Yemin ediyorum ben bu işten bir şey anlamadım kesin bir şey söyleyen doktor yok bugün verdiğim kan tahlilinde 2699 çıktı dış gebelikte 1 günde bu kadar artar mı ya
Canım kesinleşti dış gebelikCanim hemen ne kurtaji deger gayet iyi ama benimde 3000 binde gorundu beklemelisin bence. 2500 de de gorunen oluyo.
Dün kesinleşti dış gebelik canımDoktor kesin dış gebelik dedi mi sana olabilir mi dedi.
Aaa o degerlerle dış gebelik mi oldu ya cok uzuldum. Sukurler olsun allah daha beterinden korusunCanım kesinleşti dış gebelikeğitim araştırma Hastanesi'nde kimse göremedi 4 doktor vajinadan baktı kese görünmedi kürtaj olman gerekiyor yatış vereceğiz dediler. Kabul etmedim kendi doktoruma gittim sağ tüpte yerleşmiş iğne tedavisi uygulanacak dedi dün gece vurdular iğne
Dış gebelik olsun kürtaj olsun bunlardan sonra bebek olması çabuk oluyormuş kendini üzme dicem ama ne kadar faydalı olabilirim sana bilmiyorum. Bu platform un özelden yazma özelliği varsa bana da yazabilirsin çekinmeden.Dün kesinleşti dış gebelik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?