Dış gebelik

Aaa o degerlerle dış gebelik mi oldu ya cok uzuldum. Sukurler olsun allah daha beterinden korusun cok gecmis olsun. Ne zaman yalniz hissedersen ben burdayim canim
Teşekkür ederim canım değerler çok güzel artıyordu evet 4060 da iğne oldum bugün çıktım hala risk devam ediyor umarım tek iğne ile atlatirim

Çok teşekkür ederim canım tecrübesiz doktorlar tarafından yanlış yönlendirme olmadan iğne ile atlatirim umarım

Canım merak ettim durumun nasıl? Umarım atlatmışsındır

Canım merak ettim durumun nasıl? Umarım atlatmışsındır
Tekrar yazıyorum canım sorularına istinaden.
1. Bende kilomu bilmiyordum sorduğumda aşağı yukarı doz ayarlayacagiz dediler, sinirlendim doktorumu aradım fazlası olmayacak şekilde yapılmasını raporları. Ben yine de devlet Hastanesi'nde ki doktorlara guvenemedim ağlaya ağlaya vuruldum.
2. Özel hastanede kendi doktoruma tedavi etmesini istedim, çalıştığım için yatarak tedavi edemem burada dedi risk devam ettiği sürece rapor vs alabilmem için
3. Aynı korkuyu bende yaşadım yan etkileri ne olur diye tabi herkesin bünyesi farklı. Doktorumdan aldığım bilgiler kadarıyla vitamin takviyesiyle yan etkileri önlüyorlar doktor vitamin takviyesi yaparız demişti herhangi bir durumda. İstersen bir doktorunla görüş canım umarım faydalı olur

Canım nasılsın şuan değerin ne durumda?
Bende dış gebelik yaşıyorum,sağ tüpte yerleşmiş görünüyor.degerim 921 iken Çarşamba kunu iğne oldum iki tane.
Bugün kan verdim değerim 1206 olmuş .doktor bugünkü değil 7.gunku değer önemli düşüş olmuş mu diye bakacağız dedi .
İnşallah iğne ile atlatırız Allah yardımcımız olsun

Canım merhaba. Ayın 1de 85 mg vuruldum değerlerim düşmedi dün gece yatış verdi doktor tekrar 85 mg vuruldum artı vitamin takviyesi oldu yarın sabah kan degerlerime bakılacak düşüş olmazsa ameliyat gibi görünüyor

Ah ahh, inşallah düşüşe geçmiştir kuzum Allah yardımcın olsun .
Beta HCG kaçtı senin ilk iğne vuruldugunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…