- 20 Mayıs 2022
- 55
- 53
- 3
- 32
- Konu Sahibi Oznuryarasir
-
Teşekkür ederim canımAaa o degerlerle dış gebelik mi oldu ya cok uzuldum. Sukurler olsun allah daha beterinden korusuncok gecmis olsun. Ne zaman yalniz hissedersen ben burdayim canim
Çok teşekkür ederim canımDış gebelik olsun kürtaj olsun bunlardan sonra bebek olması çabuk oluyormuş kendini üzme dicem ama ne kadar faydalı olabilirim sana bilmiyorum. Bu platform un özelden yazma özelliği varsa bana da yazabilirsin çekinmeden.
Insallah canim benim insallah en kisa surede kucagin dolarTeşekkür ederim canımdeğerler çok güzel artıyordu evet 4060 da iğne oldum bugün çıktım hala risk devam ediyor umarım tek iğne ile atlatirim
İnşallah teşekkür ederimInsallah canim benim insallah en kisa surede kucagin dolar
Allah yardımcın olsun inşallahÇok teşekkür ederim canımtecrübesiz doktorlar tarafından yanlış yönlendirme olmadan iğne ile atlatirim umarım
Canım merak ettim durumun nasıl? Umarım atlatmışsındırİi akşamlar arkadaşlar bn 7 Haziran da methotrex(fotodaki ilaçtan) dış gebelik iğnesi oldum ve toplamda 80ml (4 şişe) tek seferde vurdular.hatta vurmadan önce hocanın yanına tekrar uğradım doktoru bulamadim yanında çalışan personele sordum bunlar ağır ilaç kanser tedavisinde kullanılıyor dedim 4 tane tek seferde vurulmasi insan bünyesi kaldırmaz dedim sen doktordan daha mı iyi biliyorsun dedi neyse iğneyi acil bölümünde tek seferde vurdular ve eve gonderdiler.iğnenin akşamında suana kadar sürekli ve ağır yan etkiler cikti bel ağrısı sırt ağrısı böbrek ağrısı ishal kusma gözde kanlanma burun kanaması ağız ve boğazda aşırı derecede iltihaplanma oldu 1 hafta boyunca yemek yiyemedim 50 kilodan 46 kiloya düştüm 2 gündür de saç dökülmesi yasiyorum sormak istediğim,
-agir olan bu ilacı tek serde 80ml vurması ne kadar doğru,
-igneyi doktor kontrolünde yapılmaması yanlış değil mi?
-igneden sonra hemen taburcu etmesi doğru mu?
-dava açip açmama konusunda kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
İğneyi vurmadan önceki Beta değerim 330
Durum iyiye gidiyor ama asiri saç dökülmesi oluyor bide kan değerlerinden 2-3 tanesi daha düzene Girmedi malesefCanım merak ettim durumun nasıl? Umarım atlatmışsındır
Hadi yaDurum iyiye gidiyor ama asiri saç dökülmesi oluyor bide kan değerlerinden 2-3 tanesi daha düzene Girmedi malesef
Tekrar yazıyorum canım sorularına istinaden.Canım merak ettim durumun nasıl? Umarım atlatmışsındır
Canım nasılsın şuan değerin ne durumda?Tekrar yazıyorum canım sorularına istinaden.
1. Bende kilomu bilmiyordum sorduğumda aşağı yukarı doz ayarlayacagiz dediler, sinirlendim doktorumu aradım fazlası olmayacak şekilde yapılmasını raporları. Ben yine de devlet Hastanesi'nde ki doktorlara guvenemedim ağlaya ağlaya vuruldum.
2. Özel hastanede kendi doktoruma tedavi etmesini istedim, çalıştığım için yatarak tedavi edemem burada dedi risk devam ettiği sürece rapor vs alabilmem için
3. Aynı korkuyu bende yaşadım yan etkileri ne olur diye tabi herkesin bünyesi farklı. Doktorumdan aldığım bilgiler kadarıyla vitamin takviyesiyle yan etkileri önlüyorlar doktor vitamin takviyesi yaparız demişti herhangi bir durumda. İstersen bir doktorunla görüş canım umarım faydalı olur
Canım merhaba. Ayın 1de 85 mg vuruldum değerlerim düşmedi dün gece yatış verdi doktor tekrar 85 mg vuruldum artı vitamin takviyesi oldu yarın sabah kan degerlerime bakılacak düşüş olmazsa ameliyat gibi görünüyorCanım nasılsın şuan değerin ne durumda?
Bende dış gebelik yaşıyorum,sağ tüpte yerleşmiş görünüyor.degerim 921 iken Çarşamba kunu iğne oldum iki tane.
Bugün kan verdim değerim 1206 olmuş .doktor bugünkü değil 7.gunku değer önemli düşüş olmuş mu diye bakacağız dedi .
İnşallah iğne ile atlatırız Allah yardımcımız olsun
Ah ahh, inşallah düşüşe geçmiştir kuzum Allah yardımcın olsun .Canım merhaba. Ayın 1de 85 mg vuruldum değerlerim düşmedi dün gece yatış verdi doktor tekrar 85 mg vuruldum artı vitamin takviyesi oldu yarın sabah kan degerlerime bakılacak düşüş olmazsa ameliyat gibi görünüyor
4698 de vuruldum 1 hafta sonra 7000 oldu bu sabah 5598Ah ahh, inşallah düşüşe geçmiştir kuzum Allah yardımcın olsun .
Beta HCG kaçtı senin ilk iğne vuruldugunda?
Ah canım ya, inşallah bu iğne ile düşer değerin bir an önce sağlığına kavuşursun4698 de vuruldum 1 hafta sonra 7000 oldu bu sabah 5598bugün tekrar iğne vurulacak. Artık bünyem kaldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?