• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

mimozamnerde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
277
31
48
34
Kızlar :( merhaba
Dış gebelik yaşıyorum şu an iğne vurcaklar
Çok üzgünüm.
Neden oluyor bu hiç bir bilgim yok beni bilgilendirir misiniz tüplerim mi kapalı test olarak bi yaptırmadım
34 yaşım.

Çok üzgünüm.
Neden oluyor bu hiç bir bilgim yok beni bilgilendirir misiniz tüplerim mi kapalı test olarak bi yaptırmadım
34 yaşım
çok geçmiş olsun. birden fazla kez yaşadıysanız tüplerle alakalı bir durum olabilir. hsg çektirin en kısa sürede

Çok üzgünüm.
34 yaşım.
Merhaba baktım olabilir deniyor siz şimdi bunu düşünmeyin zararsız bi şekilde anlatırsınız inşallah

35 yaş ve üstü sigara kullanımı tüplerde hasar veya sebepsiz olabiliyor. Bende yaşadım 2 doz mtx iğne ile sonlandı ve sebebi yoktu. Geçmiş olsun kendinize dikkat edin sağlıkla vakti zamanında olsun inşallah.

35 yaş ve üstü sigara kullanımı tüplerde hasar veya sebepsiz olabiliyor. Bende yaşadım 2 doz mtx iğne ile sonlandı ve sebebi yoktu. Geçmiş olsun kendinize dikkat edin sağlıkla vakti zamanında olsun inşallah.
Nasıl sebebi yok :( ben rahmimde tüplerde sorun varsa diye düşnüp üzülüyorum. Çünkü öyle yazıyor her yerde rahme niye ulaşmadı .

Çok üzgünüm.
34 yaşım.
merhaba. çok geçmiş olsun öncelikle. geçen sene kasım ayında ben de dış gebelik yaşadım. tüm değerlerim gayet iyidir. enfeksiyonum yok. tüplerim açıktı. sigara içmem spor yaparım. tüm bunlara rağmen yaşadım doktoruma sordum neden oldu diye, herkesin başına gelebilir, bi çok sebebi olabilir. tam olarak bu sebepten oldu diyebileceğimiz bi durum değil dedi. ben süreci atlattım. siz de atlatırsınız inşallah. iğneden sonra 3 4 ay arası bi korunma süresi olacak. sonrasında da hsg çektirin. Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde tekrar hamile kalırsınız. Allah kolaylık versin zor bir süreç kendinize biraz zaman verin. geçiyor bi şekilde.

Çok üzgünüm.
34 yaşım.
6 ay süreyle İki kere geçirdim. 1.5 ay önce hsg çektirdim her şey yolundaymış. Kötü şans dediler. Hiçbir sebebi yokmuş

1.de iğne ve kürtaj
2. De iğne ile
Ben hep erken farkettim. Beta 150-200 lerdey

1.de iğne ve kürtaj
2. De iğne ile
Ben hep erken farkettim. Beta 150-200 lerdeyken
Kardeşm benim değerim 3300 lerde
Bana ameliyat dendi kapalı ameliyat , tüp alınması gerekir diyemiş.
İlaç etki eder mi acaba ? :( kafamda tek soru bu.

Kardeşm benim değerim 3300 lerde
Bana ameliyat dendi kapalı ameliyat , tüp alınması gerekir diyemiş.
İlaç etki eder mi acaba ? :( kafamda tek soru bu.
Bilemiyorum değerin yüksekmiş. Eğer ameliyat olursa üzülme sorunlu tüp alınır diğeri ile yola devam edersin sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah

Merhaba 2 yıl önce bir dış gebelik yaşadım hiç beklemediğim bir zamandı o zaman burayı o kadar çok okudum ki şimdi belki bir başka anneye destek olur diye üye oldum. Dış gebelik sonrası sol tüpüm alındı üstelik 37 yaşındaydım doktorun biri bu amh ve tek tüple hamile kalamazsınız tüp bebek yapmalısınız dedi ama ben bekledim bir sene kadar takviyeler iyi beslenme hamile kaldık fakat bu sefer de anamoli çıktı trizomi 18 ve bebeğimi almak zorunda kaldılar. Çok çok üzücü bir süreçti hep dua ettim çok geçmeden 3 ay sonra bir güzel haber ve sonunda kızıma kavuştum şu an 4 aylık demem o ki evet zor zamanlar ama vakti gelince umarım sen de bebeğine kavuşacaksın üzülme ben kıvırcık nane çayı, dulavrat otu hapı omega takviyesi argifertil f gibi şeyler kullanmıştım belki işinize yarar

Back
X