- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Bugün doktorum ''bana çok saçma gelen'' bir şey önerdi. Kürtaj ol ve patalojiye gönderelim ve dış gebelik mi değil mi görelim dedi. Eğer dış gebelik ise metotrexat yapalım dedi. Bende kürtaj olmadan iğne olmaz mı dedim. Sonra ultrasonla baktı ve rahimin arkasında kanaman var dedi. Rahminde kalınlaşma yok dedi ve bunlar dış gebeliğin olabileceğinin göstergesi dedi. Perşembe günü tekrar kan tahlili yapıp iğne yapacak. Değerim düşerse bırakıcaz kediliğinden inmesini beklicez. Düşmemiş olursa iğne olucam. Durum bundan ibaret.
Benim ilk dış gebeliğimde aynı seninki gibi oldu. laparoskopi - kürtaj - tekrar laparoskopi - metotrexat. Resmen yılan hikayesi olmuştu. Şimdi değerimi öğrendim 190 olmuş. Biraz yükselmiş gene. Birazdan gidip iğne mi alıcam. Benim bu 3. olduğu için artık tüp bebek yaptırmak zorundayız.Bende de dış gebeliğin yerini bulamadıkları için ilk önce kürtaj yaptılar. 2 gün sonra aaa burası boşmuş gel bi dediler üstüne ameliyat olmak zorunda kaldm 7000 beta hcgyle. Bencede çok saçma çünkü o kürtaja bağlı olarak boş bi alım olduğu için rahimimde yapışıklık var şu anda.
İnşallah düşer de kendiliğinden bu arada kalma durumları olmaz
Doktorumu değiştirmicem artık elde ne varsa o. :) Ben kendi kendimin doktoru olduğum için sorun yok. Bundan sonra korunmam lazım. Artık işimiz tüp bebeğe kaldı.Can'ım ben beklememen taraftarıyım benim doktor bekleye bekleye 500 hcg ile dış gebelik ameliyatı olmak zorunda kaldım.iç kanamam başlamıştı . Başka doktora görün derim ama bütün hikayeni bilen doktoru değiştirmen de doğru olurmu bilemem.ay çok zor durumlar tekrar yaşıyor gibi hissettim çok üzüldümAllah yardımcısı olsun hepimizin.ben korunmuyorum artık ama deli gibide korkuyorum tekrar olursa diye
Ah Can'ım valla inan acını paylaşıyorum Rabbim inşAllah birdahaki hamileliğini hayırlısı ile sağlıkla sona ulaştırır.hepimizinkinide.aminnDoktorumu değiştirmicem artık elde ne varsa o. :) Ben kendi kendimin doktoru olduğum için sorun yok. Bundan sonra korunmam lazım. Artık işimiz tüp bebeğe kaldı.
Doktorumu değiştirmicem artık elde ne varsa o. :) Ben kendi kendimin doktoru olduğum için sorun yok. Bundan sonra korunmam lazım. Artık işimiz tüp bebeğe kaldı.
Evet canım haklısın. Pozitif çizgiyi görünce bile sevinemiyoruz. Anca doğurunca sevinicem ben. Bugün iğnemi oldum yatıyorum. Metotrexat piyasadan kalkmış. Metoject diye bir ilaç bulduk bugün. Bilginize. İnşallah lazım olmaz.Tüp bebeğe ben de sıcak bakmaya başladm. Böyle her hamilelikte dış gebelik çıktımı düşüyo diye düşüneceğimize tutar veya tutmaz en azından. Millet sevinir hamile kalınca biz dha beter strese giriyoruz
Evet canım haklısın. Pozitif çizgiyi görünce bile sevinemiyoruz. Anca doğurunca sevinicem ben. Bugün iğnemi oldum yatıyorum. Metotrexat piyasadan kalkmış. Metoject diye bir ilaç bulduk bugün. Bilginize. İnşallah lazım olmaz.
Ah sorma canım benim bir kez dış oldu ama tekrar hamile kalırsam kalp atışı duyana dek sevinemeyeceğim.Tüp bebeğe ben de sıcak bakmaya başladm. Böyle her hamilelikte dış gebelik çıktımı düşüyo diye düşüneceğimize tutar veya tutmaz en azından. Millet sevinir hamile kalınca biz dha beter strese giriyoruz
Biz de zor bulmuştuk.söylediğin iyi oldu.geçmiş olsun ve son olsun inşallahEvet canım haklısın. Pozitif çizgiyi görünce bile sevinemiyoruz. Anca doğurunca sevinicem ben. Bugün iğnemi oldum yatıyorum. Metotrexat piyasadan kalkmış. Metoject diye bir ilaç bulduk bugün. Bilginize. İnşallah lazım olmaz.
günaydın kızlar
derdımı her yere yazdım
şimdi olay şu ki
adetın gecıktıgı 2. gun 62, 5. gun (62 saat sonra) 94 cıktı sonucum.
ve dıs gebelık olmasından asırı derecede korkuyorum
bu aksam testı tekrarlıcam
hıc agrım sızım yok , bu kadar bılgı dıs gebelık ıcın yetersızmı dersınız? 4+5 gunluk hamıleyım sanırım bugun
kesede bısı gozukmuyorBen derdini anlamadm:) inşallah sağlıklı bi gebeliktir. Keseyi kalp atışını görürsün de rahatlarsn en yakın zamanda inş
Can'ım inşAllah sağlıklı bir gebeliktir doktorun strese girmemen için test yapma demiştir ama olmuyor biliyorum.dış gebelikte genelde çikolata kahve akıntı baş dönmesi falan olur(nadiren belirtisiz de olabiliyor) bende ağrı yoktu ama kahve akıntı ve baş dönmem vardı.tek yapman gereken takipte ol.anormal birşeyde hemen doktora git.Rabbim kolaylık versinkesede bısı gozukmuyor
4+1 ken gıttıgımde sadece 12 cm bı mm ne kalınlasma varmıs
beta hcg duzenlı gıtmıyor 2'ye katlamıyor
doktor gebelık dıs mı kımyasalmı bısey dıyemıyorum cuma gunu gel cumartesı belkı bı opr. yapmamız gerek demeye getırdı
baskada test yapma o gun yaparız dedı ama ben bu aksamda yaptırıcam
suana 4+5
Karnımda agrı var nasıl desem bugun oldu oda sıskınlık var karnımda boyle p ekı kasıklarda bı agırlık hıssedıyormuydunuz?Can'ım inşAllah sağlıklı bir gebeliktir doktorun strese girmemen için test yapma demiştir ama olmuyor biliyorum.dış gebelikte genelde çikolata kahve akıntı baş dönmesi falan olur(nadiren belirtisiz de olabiliyor) bende ağrı yoktu ama kahve akıntı ve baş dönmem vardı.tek yapman gereken takipte ol.anormal birşeyde hemen doktora git.Rabbim kolaylık versin
kesede bısı gozukmuyor
doktor gebelık dıs mı kımyasalmı bısey dıyemıyorum cuma gunu gel cumartesı belkı bı opr. yapmamız gerek demeye getırdı
suana 4+5
kesede bısı gozukmuyor
suana 4+5
Can'ım tecrübeli bir doktor vajinadan bakınca anlar.benimki anlamadı değer düzenli artıyordu ama kese yoktu ısrarla bekledi.benimde basiretim bağlandı başka doktora gitmedim sonuçta tüpüm alındı.benim başında hiç Ağrı'm olmadı ameliyattan bir gün önce kanamam arttı ve karnımda adet Ağrı'sı gibi ağrı vardı.iç kanamam başlamıştı.her bünye farklı olur.takipte kal değerlerin düzenli artsa bile dış gebelik olabiliyor bazen.bizi haberdar etKarnımda agrı var nasıl desem bugun oldu oda sıskınlık var karnımda boyle p ekı kasıklarda bı agırlık hıssedıyormuydunuz?
akıntım ve bas donmem yok
bence takıpte olmalıyım hatta ya dıs gebelıkse bunu nasıl anlayacakkı dr vajınal usg goruluyormu ?
pekı sızın sonrada kımyasal olmusAnladm. Evt strese girmemen için demiştir. Zaten çok erken hem de gözükmesi için beta hcg çok düşük. Beta hcgler de %100 bişi ifade etmiyo bn dış gebelik geçirirken o kdr düzenli artıyoduki . Ağrım da yoktu hiç. Ara ara lekelenme vardı sadece. Geçen ay da gebelik başladı gene hiç bi şikayetm yoktu 15 gün sonra kendiliğinden gitti. Stres yapma desem elinde deil insanın mümkün deil yapmamak. Sabretmeye çalış inşallah iyi olur.
Kese
bu aksam usg baktırıcama ma karnımdan baktırıcam nobetcı dr gıtcemCan'ım tecrübeli bir doktor vajinadan bakınca anlar.benimki anlamadı değer düzenli artıyordu ama kese yoktu ısrarla bekledi.benimde basiretim bağlandı başka doktora gitmedim sonuçta tüpüm alındı.benim başında hiç Ağrı'm olmadı ameliyattan bir gün önce kanamam arttı ve karnımda adet Ağrı'sı gibi ağrı vardı.iç kanamam başlamıştı.her bünye farklı olur.takipte kal değerlerin düzenli artsa bile dış gebelik olabiliyor bazen.bizi haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?