Dış Gebelik

C
kızlar bugün kötü haberi aldım. değerim katlanmamış 415 di Pazar günü bugün 485 olmuş. Perşembe tekrar kan vericem inşallah ameliyat olmadan gider biter.
canım iç kanaman yoksa iğne atarlar.muhtemelen işe yarar.ameliyat olursa da korkma çok basit bir operasyon geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun

C

canım iç kanaman yoksa iğne atarlar.muhtemelen işe yarar.ameliyat olursa da korkma çok basit bir operasyon geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun
biliyorum canım başımdan geçti o ameliyat hemde 4 kez. İğneyi de iki kez oldum. Onu da biliyorum. Keşke hiç olmasaydı ya. Tüplerimi alsalar da kurtulsam diye düşünmeden edemiyorum. Çok sinir oluyorum bu duruma. Herkes normal hamile kalıyor pat diye bizde bir şey yok olsa da dış gebelik, kimyasal gebelik, düşük böyle gidiyor.

Ah Can'ım benim Rabbim yüzümüzü güldürsün bilemedim ne diyim

Kızlar bugün çıktım bi güzel alışveriş yaptım. Güzel oldu kafam dağıldı. Yarında doktor beni bekler

kızlar bugün kötü haberi aldım. değerim katlanmamış 415 di Pazar günü bugün 485 olmuş. Perşembe tekrar kan vericem inşallah ameliyat olmadan gider biter.
p

Nasipten öte köy yok arkadaşım ne desek boş inşallah bir gün bir meleğin olur.
Ben de dış gebelikten sonra 3 regl geçirdim ve tekrar denemeye başladık. Hayırlısı inşallah tektar yaşamam bende

O sık sık kan vermeler çok sıkıcı ama başka da yolu yok. Bence de iğne ile hallolur işin..benim 2 kez verilmişti.

Ben de bugün baktırdm 2.86 çıkmış. Bir sağlıksız gebeliğin daha sonuna geldim:) bundan sonra normal olur inşallah

kızlar bugünkü değerim 185. Baya bi düşmüş. 485 di 2 gün önce. Bu duruma sevindim valla. Kendiliğinden düşecek galiba. Ağrım da yok kanamam da. Doktor dış gebelikte olabilir normal gebelikte olabilir dedi. Neyse önemli olan sorunsuz bir şekilde beta hcg min düşmesi benim için.

Kimyasal gebelik te olabilir
Hayırlısı canım
Kan pıhtılaşma durumuna bakıldı mı hiç?

İnşallah kendiliğinden düşer. Benim de öyle oldu bu ay.düşmesi iyi bişi ama

Bende çok sevindim değerimin düşmesine. Ben bugün iğneye kesin gözüyle bakıyordum. Kendimi ona hazırlamıştım bile. Olumsuz bir durumda insan sevinebiliyor. Olumsuz bir durumun içinde olumlu bir durum :)) Kimyasalda değerin daha düşük olmuyormuydu? Ben 2 kez kimyasal geçirdim. 94 beta hcg. her ikisindede aynı değeri yakalamıştım. Ama bu defa yüksekti değerim birde güzel katlanarak gidiyordu. Birden durdu ve ani bir düşüşe geçti. Bilmiyorum ya artık neyse ne. Buna kafa yormayacağım. Önemli olan kazasız belasız bu durumdan kurtulup yeni umutlara yelken açmak. Ben tüp bebek merkezi araştırmaya başladım bile :) Aslında seneye düşünüyoruz ama ben şimdiden bakıyorum. Her düşük geçirdiğimde yaptığım bir hareket benim. Kendimi yeni umutlarla doldurup şu an ki durumumu unutuyorum. Sizler düşünüyor musunuz tüp bebek?
Ha unutmadan kan pıhtılaşmasına bakıldı benim. 3 gende mutasyon varmış. Yani kan sulandırcı iğne kullanmam gerekiyor hamilelikte.

Sen o zaman hamile kaldığın gibi kan sulandiriciya başlamalısın belki de ondam devam etmiyor hamileliklerin

Sen o zaman hamile kaldığın gibi kan sulandiriciya başlamalısın belki de ondam devam etmiyor hamileliklerin
evet öyle ama değerimin çıktığı ilk anda başlamam gerekiyor iğneye. Bu gebelikte yapamazdım çünkü dış gebelik gibi duruyordu. Emin olamadık o yüzden kullanmadım. Geçen sene düşük yaptığımda kullanmıştım iğneyi o zamanda olmadı. Geç kalmışsın falan dediler o zamanda. Ne yapsam olmuyor. O yüzden tüp bebek istiyorum. Erkenden başlarım iğneye. her ay hamile kalmıyor ki insan. Her ayda kan tahlili yaptıramam ya da gebelik testi yapamam. Bu çok yıpratıcı oluyor. Oluruna bırakmak gerek.

kızlar benim değerim düşmedi ya. 188 - 166 - 177 oldu bugün. Yarın doktora gidicem. İğne şart mı acaba onu sorucam. Kendiliğinden düşmeyecek gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…