- 3 Aralık 2016
- 127
- 83
- 18
Insallah rabbim hayirli saglikli bir gebelik nasip eder sizede ben doktor gozetimi altindayim canim bugun gene tahlil oldum 4400 lere dusmus degerim doktorumun ameliyati oldugu icin yrn gidicem insallah bakalim muaynede ne soylicekİlkinde doktor 6 ay korun dedi ama ben kaontrollerimş yaptıktan sonra 3 ay korundum.tam bir sene sonra tekrar gebe kaldım Ama malesef o da dış gebelik oldu.1,5 ay korundum bunda da.şimdi korunmuyorum hayırlısı bakalım. Saglıklı olsun da geç olsun güç olmasın .
Siz de dikkat edin kan değerlerinize tehlikeli olabilir cunku Allah korusun
Maşallah bayag düşmüş canın iğne etkisini göstermiş çok sevindim. Ameliyata gerek kalmaz artıl insallah öyle düşünüyorum. Allah şifa versin canımInsallah rabbim hayirli saglikli bir gebelik nasip eder sizede ben doktor gozetimi altindayim canim bugun gene tahlil oldum 4400 lere dusmus degerim doktorumun ameliyati oldugu icin yrn gidicem insallah bakalim muaynede ne soylicek
Aynen canim insallah ameliyattan kurtulurum tabii benim durumumda kim warsa rabbim caresizlerin yaninda olanmis tum hastalarimiza şafi ismiyle sifa wersin insallahMaşallah bayag düşmüş canın iğne etkisini göstermiş çok sevindim. Ameliyata gerek kalmaz artıl insallah öyle düşünüyorum. Allah şifa versin canım
Amin canım inşallahAynen canim insallah ameliyattan kurtulurum tabii benim durumumda kim warsa rabbim caresizlerin yaninda olanmis tum hastalarimiza şafi ismiyle sifa wersin insallah
Geçmiş olsunn canım. Kanama ile atarsan değerlerin hızla düşer canım. İğne de zamanla etkisini gösterir. 3 haftayı da bulabilir. Allah şifa versinselam kızlar bende dış gebelik geçiriyorumm çok zor bı süreç ilk olarak kan degerlerim artı sonra düştü kanama ile tekrar yükseldi ilk doz iğne yapıldı 1 haftadır hastanedeyım ilk doz etki etmedi 2. doz vurldu şimdi beklemedeyım bu düşerken nasıl olacak acaba pıhtı mı düşmesı lazım
Değerlerin kac olmasi tehlikeli acaba. Bende suan oyle birsey yasiyor olablirm dis gebelik olabilir dedide doktor. Ama hcg degerim 3000 cikmis . cok mu yuksek. Ki 1 hafta gecikme ustune gittim. Bu kadar yuksek cikti ve kese yok.Can'ım takibi asla aksatma çünkü çok sinsi bişey birden değerler artabiliyor o yüzden şu durumdayken senin değerlerinle dış gebelik demek biraz zor dediğim gibi sen takibi asla aksatma ben maalesef tek tüpümü kaybettim doktorların anlamamasından dolayı.. Senin tek taraflı sancın var mı
peki 2 günde bir takiplerini yaptırıyor musun çünkü dış gebelikte değer çok çok yavaş artar yani istenilen 2 katı olmazsa dış gebelik deniyor.. benim öyleydi lütfen değer takiplerini aksatma senin şuan 3000 çıkması ve kesenin olmaması biraz riskli bi durumDeğerlerin kac olmasi tehlikeli acaba. Bende suan oyle birsey yasiyor olablirm dis gebelik olabilir dedide doktor. Ama hcg degerim 3000 cikmis . cok mu yuksek. Ki 1 hafta gecikme ustune gittim. Bu kadar yuksek cikti ve kese yok.
Iste 1 hafta gecikme üstüne ilk defa doktora gittim yani testide bugun ilk defa yaptirdim.artisa bakmak icin anca cumayi bekliycem. Ilk gebeliktede kese gozukmedi hemen diye sıkıntı yapmiyn kendime diye hemen doktora gitmek istemedim o yuzden gecikme icin 1 haftayi bekledim. Ama suan onada pisman oldumpeki 2 günde bir takiplerini yaptırıyor musun çünkü dış gebelikte değer çok çok yavaş artar yani istenilen 2 katı olmazsa dış gebelik deniyor.. benim öyleydi lütfen değer takiplerini aksatma senin şuan 3000 çıkması ve kesenin olmaması biraz riskli bi durum
Bide bana vajinal bakmadi. Hcg istedi onu yaptirdim. Bugun goturucem. Rahimde kese gormedi sivi gordu. O yuzden dis gebelik olablir dedi. Ama normal hamileliklerdede oldugu oluyor dedi. Hcg nin 3000 cikip ustten ultrasonda gozukmemesi bana normal gelmedi. Bugun vajinal bakar herhaldeIste 1 hafta gecikme üstüne ilk defa doktora gittim yani testide bugun ilk defa yaptirdim.artisa bakmak icin anca cumayi bekliycem. Ilk gebeliktede kese gozukmedi hemen diye sıkıntı yapmiyn kendime diye hemen doktora gitmek istemedim o yuzden gecikme icin 1 haftayi bekledim. Ama suan onada pisman oldum
Gelişmelerden haberdar et canım.. çok sinsi bişey bu dış gebelik ben sol tüpümü kaybettim iç kanamayla birlikte olduğu için ama benim sürekli ağrım ve sürekli kanamam vardı bazen koyu kahve bazen koyu kırmızı bazen sadece kahve renginde akıntı şeklinde kanamam vardı.. ben senin gibi olasılık üzerinden değil de tam anlamıyla dış gebelik olduğunu kendimce çok kalpten hissetmiştim.. dediğim gibi çok çok sinsi bi gebelik türü ve aşırı tehlikeli.. lütfen kontrollerini aksatma eğer şüphe ettiğin şeyler varsa doktoruna ısrar et alttan mı bakılması gerekiyor baktır yada düşündüğün hissettiğin şeyleri dile getirBide bana vajinal bakmadi. Hcg istedi onu yaptirdim. Bugun goturucem. Rahimde kese gormedi sivi gordu. O yuzden dis gebelik olablir dedi. Ama normal hamileliklerdede oldugu oluyor dedi. Hcg nin 3000 cikip ustten ultrasonda gozukmemesi bana normal gelmedi. Bugun vajinal bakar herhalde
Nasil olduysa bugun gozuktu kese cok sukur. Hcg degerimi gorunce duzenli artis olmus dedi bende dedimki bir kere test yaptim artisin duzenliligini nasil anladiniz dedim. Birsey dedi ama anlamadim.bugun gozukur dedi bu degere. Ve gozuktu. 1 gunluk bir imtihan oldum diyorum kisacaGelişmelerden haberdar et canım.. çok sinsi bişey bu dış gebelik ben sol tüpümü kaybettim iç kanamayla birlikte olduğu için ama benim sürekli ağrım ve sürekli kanamam vardı bazen koyu kahve bazen koyu kırmızı bazen sadece kahve renginde akıntı şeklinde kanamam vardı.. ben senin gibi olasılık üzerinden değil de tam anlamıyla dış gebelik olduğunu kendimce çok kalpten hissetmiştim.. dediğim gibi çok çok sinsi bi gebelik türü ve aşırı tehlikeli.. lütfen kontrollerini aksatma eğer şüphe ettiğin şeyler varsa doktoruna ısrar et alttan mı bakılması gerekiyor baktır yada düşündüğün hissettiğin şeyleri dile getir
Kıyamam ya valla rahatladım bende hadi gözünaydın canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Nasil olduysa bugun gozuktu kese cok sukur. Hcg degerimi gorunce duzenli artis olmus dedi bende dedimki bir kere test yaptim artisin duzenliligini nasil anladiniz dedim. Birsey dedi ama anlamadim.bugun gozukur dedi bu degere. Ve gozuktu. 1 gunluk bir imtihan oldum diyorum kisaca
Amin canim cok sağol Allah razi olsn. Sende saglikla al oglunu insaallah :))Kıyamam ya valla rahatladım bende hadi gözünaydın canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Âmin canım inşallah :)Amin canim cok sağol Allah razi olsn. Sende saglikla al oglunu insaallah :))
Canım sonra ne oldu? Ben de sana benzer bir durumdayım da iki haftadır hcg değerlerim oldukça az artıyor kanama da var ama yine artıyor, dış gebelik olabilir dedi doktorlar iğne vereceklerdi ama bir hafta daha bekleyelim dedilerKizlar benim değerlerim de 4.77,
4 gun sonra 19.19
1 gun sonra 25küsür
2 gün sonra kanama basladi ve değerim 12lere düşt
2 gün sonra yine 12 kusur çıktı
6 gün sonra 48 küsür cikti
2 gün sonra 98.72
2 gün sonra 155
Yarin yine bakilacak.
Doktor ilk basta kimyasal dedi
Sonra dış gebelik dedi
Artiş 2 kati olunca normale dönebilir dedi.
Dedi de dedi İşte.iyice kafamı,gönlümü karıştirdi.
Benim yaşadığım da dış gebelik buyuk olasılıkla sanirim.
Değeriniz kaç çıktı?Canım sonra ne oldu? Ben de sana benzer bir durumdayım da iki haftadır hcg değerlerim oldukça az artıyor kanama da var ama yine artıyor, dış gebelik olabilir dedi doktorlar iğne vereceklerdi ama bir hafta daha bekleyelim dediler
20 ocakta 9.Değeriniz kaç çıktı?
Dış gebelik olabilir 2ye katlamamis degerler. Gecmis olsun. Benim de duzensiz artiyordu igneyle sonlandirildi.20 ocakta 9.
22 ocakta 17,
27 ocakta sabah 50 akşam 53,
4subatta 67,
7subatta sabah 83 akşam 92
Ayrıca kanama da var. Doktor bir hafta daha bekleyelim değerler düşmeye baslamazsa iğneyle düşürürüz dedi canım
Geçmiş olsun canım dış gebelik görünüyor. Umarım en doğal yolla atlatırsın. Rabbim şifa versin20 ocakta 9.
22 ocakta 17,
27 ocakta sabah 50 akşam 53,
4subatta 67,
7subatta sabah 83 akşam 92
Ayrıca kanama da var. Doktor bir hafta daha bekleyelim değerler düşmeye baslamazsa iğneyle düşürürüz dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?