AMİN kardeşim Allah razı olsun cümlemize versin insallahÇok geçmiş olsun canım. Allah bize sağlık sıhhat versin. Bundan sonra böyle bir acı yaşamayız umarım.
Geçmiş olsun canım, çok zor biliyorum. Benim de hem rahimde hem de sağ tüpteydi. Çok mutlu olmuştuk öğrendiğimizde. Benimki kendiliğinden düşmedi; kürtaj, iki kere iğne ve en son ameliyatla tüpüm alındı. 3,5 ay oldu. İnsan çok üzülüyor elde değil. Umarım en kısa zamanda sağlıklı güzel akıllı bebişlerimiz olur da bu günleri unuturuz...Ben de bu ay dış gebelik geçirdim,
4+2 bhcg 110
5+2 doktor uv ultrasonda 3mmlik kese gördü 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi, bhcg istemedi
5+2 bıçak gibi ve sol bacağıma vuran bir sancı
Hemen ardından kırmızı birkaç damla lekelenme
5+3, 5+4 ve 5+5 kahverengi lekenleme ve ara ara gaz sancısı gibi keskin bir sancı
6+4 doktor uv ultrasonda yine 3mmlik kese gördü. Boyunun haftasına göre küçük olduğunu söyleyip bhcg istedi bhcg 880, 2 haftada çok az artmış dış gebelik olabilir dedi
6+5 sabaha karşı dayanılmaz bir sancıyla uyandım sonrasında 4-5 damla kırmızı lekelenme bhcg 770
Yarı adet kanaması yoğunluğunda kanama başladı, doktor dış gebelik olma ihtimali çok yüksek fakat vücut kendi kendine atıyor olabilir bekleyelim dedi.
7+0 bhcg 870
Büyümeye devam ediyor, heran ameliyata almamız gerekebilir, durumunu gözlemeye devam edicez dedi
7+2 bhcg 650, kanamam devam ediyor, muhtemelen rahim içinde de gebelik varmış ve sonlanmış
7+4 bhcg 550, kanama devam ediyor, dış gebelik de artık küçülüyormüş takibe devam
Çok zor bir hafta geçirdik, hevesimiz kursağımızda kaldı, üzgünüz. Sağlığım yerinde olduğu için şükrediyoruz. Herşeyin sonunda bir hayır vardır umarım, yaşayıp göreceğiz...
Coook gecmis olsun canim umarim bir daha yasamazsinGeçmiş olsun canım, çok zor biliyorum. Benim de hem rahimde hem de sağ tüpteydi. Çok mutlu olmuştuk öğrendiğimizde. Benimki kendiliğinden düşmedi; kürtaj, iki kere iğne ve en son ameliyatla tüpüm alındı. 3,5 ay oldu. İnsan çok üzülüyor elde değil. Umarım en kısa zamanda sağlıklı güzel akıllı bebişlerimiz olur da bu günleri unuturuz...
Teşekkürler canım,Coook gecmis olsun canim umarim bir daha yasamazsin
Geçmiş olsun canım, çok zor biliyorum. Benim de hem rahimde hem de sağ tüpteydi. Çok mutlu olmuştuk öğrendiğimizde. Benimki kendiliğinden düşmedi; kürtaj, iki kere iğne ve en son ameliyatla tüpüm alındı. 3,5 ay oldu. İnsan çok üzülüyor elde değil. Umarım en kısa zamanda sağlıklı güzel akıllı bebişlerimiz olur da bu günleri unuturuz...
Canım moralini yüksek yut iki güne bir kan vermeye devam et belli olmaz hemen. İnsallah sağlıklı gebeliktirHerkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?
Canım moralini yüksek yut iki güne bir kan vermeye devam et belli olmaz hemen. İnsallah sağlıklı gebeliktir
İyi düşün iyi olsun canım. Ağrın var mıhiç umudum yok
İyi düşün iyi olsun canım. Ağrın var mı
Evet belirtiler aynı pek anlaşılmıyornormal gebeliklerdeki gibi kasık agrısı ve gögüs hassasiyeti var amam belirtileri aynıymış sanırım
Hakkında hayırlısı olsun canimcuma verwcegum
72 saatte %66 yükselmesi normal kabul ediliyor. Muhakkak tahlillerin aynı laboratuarda takip edilmesi gerekiyor. Eğer aynı yerde yaptırdıysan ve arada 48 saat varsa %43 yükselmiş gibi. Umut kesilinecek bir değer değil. Sakın moralini bozma. İnsanın moralini bozması üzülmesi, stres yaşaması kadar kendine ve bebeğe zarar veren başka birşey yok...hiç umudum yok
merhaba günaydın bugünde değerim 325,19 çıktıkramer dediğiniz gibi %43 % 45 civarında dolanıyor..şuan kendimi hamile gibi düşünmüyorum..düşününce moralim bozuluyor.. hakıımızda hayırlısı 157 - 226 -325 degerler..
Arkadaslar merhaba
İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
5.gun blast transferiydi
9.gun değer:22
12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
14.gun:181
16.gun: 261
18.gun: 316
Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep.
Doktor hiç bir şey demiyor
Şuan son değeri almış doktoru bekliyorum
Öyle Araf ki :"bekleyip görelim". Bu değerler bana sağlıklı gelmiyor.ama dış gebelikten çok korkuyorum
Değeri yorumlayabilir misiniz
Lütfen gerçekçi olun iyi ve kötü anlamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?