Dış gebelik

Geçmiş olsun canım, çok zor biliyorum. Benim de hem rahimde hem de sağ tüpteydi. Çok mutlu olmuştuk öğrendiğimizde. Benimki kendiliğinden düşmedi; kürtaj, iki kere iğne ve en son ameliyatla tüpüm alındı. 3,5 ay oldu. İnsan çok üzülüyor elde değil. Umarım en kısa zamanda sağlıklı güzel akıllı bebişlerimiz olur da bu günleri unuturuz...

Coook gecmis olsun canim umarim bir daha yasamazsin

Sağolasın canım, sana da çok çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç geçirmişsin, umarım şimdi iyisindir.

Dış gebeliğime de üzülüyorum ama devam etmesinin ihtimali olmadığı için kabullebiliyorum. Rahimdeki gebeliğim için ise içimde hep bir sızı var. Hep şunu düşünüyorum, rahim içindeki gebeliğim normal sürseydi belki bhcglerim düzgün artacaktı ve aynı anda dış gebelik de olduğu ben iç kanama geçirinceye kadar anlaşılmıycaktı...

Ben ailemde ne tek ne çift yumurta ikizi olmamasına rağmen ikiz bebeklerim olsun diye çok istedim. Gel gör ki insanın çok istediği olup hayrını görememesi neymiş gördüm. İsteğimin sevinçten çok keder vermesini bu olayda iliklerime kadar yaşadım.

Umarım her işte bir hayır vardır, miniklerimiz gelecekteki sağlıklı kardeşlerinin rızkına mani olmamak için uçmuştur... Özellikle bizim gibi zor süreçler yaşamış anne adaylarının bu yaşadıkları kefaretten sayılır, bizlere hayırlı, sağlıklı gebelikler ve evlatlar nasip olur umarım. Hakkımızda hayırlısı...

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?

Su anda hamilesin icini ferah tut hersey olacagina varır bende cok taktim sonuda olumsuz oldun ben adet gecikmenin 3.gunu kan verdigimde beta 75 di sonrakinartislar normaldi taki o gune kadar 497 olan degerim bir gun sonra 562 oldu doktor cok az ilerliyor kimyasal yada dis gebeluk yaşıyorsun sağlıklı degil dedi

Kese doktor bana vajinal ultrasyonda 1500 olmadan görünmez demişti sen oncelikle icini rahat tut olacagi varsa önüne gecemezsin en azindan belki hersey yolunda sen bosa ewham yapıyorsun

Canım moralini yüksek yut iki güne bir kan vermeye devam et belli olmaz hemen. İnsallah sağlıklı gebeliktir

72 saatte %66 yükselmesi normal kabul ediliyor. Muhakkak tahlillerin aynı laboratuarda takip edilmesi gerekiyor. Eğer aynı yerde yaptırdıysan ve arada 48 saat varsa %43 yükselmiş gibi. Umut kesilinecek bir değer değil. Sakın moralini bozma. İnsanın moralini bozması üzülmesi, stres yaşaması kadar kendine ve bebeğe zarar veren başka birşey yok...

merhaba günaydın bugünde değerim 325,19 çıktı kramer dediğiniz gibi %43 % 45 civarında dolanıyor..şuan kendimi hamile gibi düşünmüyorum..düşününce moralim bozuluyor.. hakıımızda hayırlısı 157 - 226 -325 degerler..

Çoğu sperm daha yumurtayı dölleyemeden eleniyor, dölleyebilen sperm+yumurta rahme ulaşamadığı için eleniyor, rahme ulaşanın kalbi atmayabiliyor orda eleniyor, kimi bebişlerin kalbi atıyor ama 5. 6. aylarda malesef melek oluyorlar, kimisi doğum sırasında komplikasyonlar yaşıyor, doğmak da garanti değil aslında hayatta kalmak için. 2-3 yaşında bebeklere anneleri gözü gibi bakarken bir bakıyorsun arabanın biri yoldan çıkıp bebeği ezip geçebiliyor. Hep 'olacak şey değil diyoruz' ama oluyor işte bunlar, hem de binlerce milyonlarca insan bunlardan en az birini tecrübe ediyor.

Kimin bu hayat yolundan ne kadarlıkken ne sebeple çıkacağı hiç belli olmuyor. Aslında enterasan olan bebişlerin bize veda etmesi değil, bizim bu yaşlara kadar hayatta kalabilmemiz belki de. Lafı çok uzattım ama dış gebelik olmama ihtimaline karşı kendine dikkat et, moralini yüksek tut henüz kesinleşen birşey yok... Hakkında hayırlısı olur umarım.

Arkadaslar merhaba
İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
5.gun blast transferiydi
9.gun değer:22
12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
14.gun:181
16.gun: 261
18.gun: 316

Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep.
Doktor hiç bir şey demiyor
Şuan son değeri almış doktoru bekliyorum

Öyle Araf ki :"bekleyip görelim". Bu değerler bana sağlıklı gelmiyor.ama dış gebelikten çok korkuyorum
Değeri yorumlayabilir misiniz
Lütfen gerçekçi olun iyi ve kötü anlamda

benimde degerlerim az artıyor..umarım sıkıntı yoktur..dr nuzun dediklerini paylaşırasanız cok sevinirim..bende henüz dr gitmedim ve korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…