Dış gebelik

DR la görüştünüzmü ?

benimde degerlerim az artıyor..umarım sıkıntı yoktur..dr nuzun dediklerini paylaşırasanız cok sevinirim..bende henüz dr gitmedim ve korkuyorum
Can'ım umarım aynı sureci yaşamazsın
Herkeste farklı oluyor
Ama doktor bu sefer net ve kesin konuştu
Sonuçları görünce Nasılsın demeden direk bu sağlıksız gebelik ;ilaçları kes dedi
Düşük yapacaksın; 4gun sonra da hcg ile kontrole gel dedi
Progestron iğneleri yani kesilecek olan
Zaten çok hafif kahverengi lekelenme vardı ; bugun ilaç saatini geçirince zaten 3-4 saat hemen hafif sancılı kanama başladı
Ben kimyasal gebeliğe razıyım dış gebelikten çok korktum Hale'n korkuyorum
Günlerdir arafta belirsizlikle üzüntülü bekliyorum ve vücut sağlıksızsa bebeği atıyor eninde sonunda
Umarım değerim sıfırlanır Salı'ya

Hakkımızda hayırlısı olsun

Umarım en kısa zamanda normal yükselir. Benim değerlerim sadece az artmıyordu bazı ölçümlerde daha da düşmüş çıkıyordu, sonra biraz artıyordu. Yani inip çıkıyordu, değerler inişli çıkışlı olunca şüpheler çok artıyor. Sizin inen bir değeriniz yok, az artıyor. Umarım çok artar ve herşey yoluna girer

İnşallah sıfırlanır canım. Acil şifalar diliyorum. Sıfırlanmasa da çok üzülme çok şükür artık herşeyin çaresi çözümü var. Şu an elden gelen moralimizi yüksek tutmak, kendimize iyi bakmak ve bol bol dinlenmek. Gerisine doktorlar yorum yapacak ve tedavi uygulayacak.

Bende dış gebelik geçirdim gecen sene canım değerlerde az yükselme olur. Ben ilaçla attım. Adet ile atmak en iyisi ama olmazsan da ilaç. Son care de kürtaj olur canım çok gecmis olsun
Merhaba bende şuan dış gebelik geciriyorum iğne tedavisi goruyorum ilk diz 75mg wuruldum 1 hafta sonra degerlerde yukselme dewam ettigi icin 2. Doz 75mg tekrar vuruldum 3 gun siddetli ama kısa süreli sancilar yaşadım 1 gün yoğun kanamam oldu fakat bugun kanamam durdu sancimda hafifledi cok sukur kusura bakma biraz uzattim ama yasadigim surec nirmal mi acaba sende nasil bi etki oldu dis gebeligin vucuttan cikmasi dusuk gibi mi oluyor tam bilemedigim icin yasayan birine sormak istedin

Çok geçmiş olsun öncelikle canım. Estağfirullah tabiki her zaman sorabilirsin. Kanama olmadı çok iyi dünkü değerlerinde birden düşüş olur insallah kanamayla. Ağrıların çok normal canım. Vücuttan atılması düşük gibi olur senşn kanama ile de tamamen sıfırlanır insallah. Şu an değerin kaç?

Hastanın duası kabul olurmuş Allah senden razı olsun düşüncelerimi okudun cwp werdin çaresizlik cok zor bir durum heleki 4 ay icinde once anneannemi sonrasinda 2 aylik hamileydim bebegim karnimda olmus dusuk yaptim sonrasinda buyukbabami simdide bu gebeligim sonlandirilmasi icin dua ediyorum bunun disinda teyzeme ve kuzenime kanser teshisi konuldu biri aneliyat oldu digeri icin beklemedeyiz moralmen bitik oldugum icin iyilesemicekmisim gibi gelio psikolojim hic yok kalmadi
Canim ben ilk doktora emseye gittm korku dolydi cunku karnimda baya kan sivisi warmış muaynede doktor cok korktu degerim yuksek kese yok ic kanamadan kirktugu icin baya tahlil yapildi ertesi gun tekrar cagirdi busefer cok sukur karnimdaki siwinin baya azaldigini ama degerimin yukseldigi icin beni ameliyata alacagini soyledi ertesi gun icin eşimde endişelendi beni zorlada olsa ilk kadın doğumcuma goturdu kendi doktoruma gidemememin nedeni ilk bebegimin kalp atislarini duymak icin gittigim muaynede karnimda öldügünü duyunca cok agladim etkilendim 2. Bi kotu hbri duymk isteniyordum yoksa diktorum mukemmel biriydi ayy cok uzatiyorum neyse gittik kendi doktoruma o ilac tedawisi baslatti ameliyat son care dedi bana cok moral werdi degerlerimse son değerim 9333 cuma gunu yaptirdim 5285 ile basladim tedaviye igneden 3 gun sonra deger 8577 lere cikti normalde net 1 hafta sonra anlasiliyor demisti doktor ama benim degerim 9333 lere cikti ama busefer doktor muaynede keseyi gorebildi 1.5 mm lik bi keseymis sol tarafda sag taraf temiz dedi pazartesi 2. Doz igneyi wuruldum bu pazartesiyi bekliyorum sonuç için eger degerlerde bir dusme gozukmezse mecburen ameliyay olucam yani esimde bana gore bi degisme yoktur dio korku basiyo gun yaklastikca

Geçmiş olsun benim 2 doz iğneye rağmen değerler düşmedi. Laparoskopi ile tüpüm alındı. Korkma ameliyat çok kolay, benim tek tehlikem tüpüm patlamış iç kanamayla acil ameliyata aldılar. Yine de hiç korkmadım. İlk 3-4 gün ameliyat sonrası biraz zahmetliydi ama o kadarda olur. Geçti gitti 4 ay oldu. Canını sıkma umarım ameliyata gerek kalmaz ama olsa bile sakin ol geçip gidecek, içini ferah tut. Allah hiçbirimize bir daha dış gebelik yaşatmasın.

Amin canım cok gecmis olsun sanada rabbim hicbir kuluna yasatmasin seninde benim gibi agri kanaman warmiydi 2. Igneden kac gun sonra tüpün patladı

Canım imtihan dünyası.... herşey üst üste geliyor sabretmekten başka çaremiz Yok. Başımı sağolsun Rabbim yakınlarına sabır ve hastalara da şifa versin. Değeriniz bayag yüksek kontrol altında olmanız lazım. Gecen sene bende 3 doz iğne ile atlatmıştım. Ama 2 ay önce malesef tekrar dış gebelik geçirdim ve laparoskopi ameliyatı ile alındı. Değerim de 10.000 e yakındı. Allah'a çok şükür tüpüm alınmadı. Ama zor bir ameliyat degil gözün korkmasın. Rabbim şifa versin kardeşim geçmiş olsun

Allah razı olsun canim sanada cok gecmis olsun sen ilk dis gebeliginden sonra rahim filmi cekilmismiydin birde bana doktor 6 ay gebelikden uzak durmami solemisti
Ayrica aynen canim doktor gozetimi altindayim benimde korkum degerlerimin yuksek oluşu bakalim genelde 3. Doz igneyi wurmuyirlarmis etkisi olmuyor die oyuzden doktorum eger degerlerimde yukselis olursa 3. Dozu wurmayacak direk ameliyat olucam bekletmeden

Bence değer yükselilrse hiç gecikmeden ameliyat olmalısınız cunku 10 bin üzeri tehlikeli olabilir. Allah korusun patlarsa tüpünüz De alınabilir. Çok dikkatli olmanız lazım

Evet çektirmiştim canım sukur bişey çıkmamıştı ama tekrar dış gebelik yaşadım

Bence değer yükselilrse hiç gecikmeden ameliyat olmalısınız cunku 10 bin üzeri tehlikeli olabilir. Allah korusun patlarsa tüpünüz De alınabilir. Çok dikkatli olmanız lazım
Aynen canım doktorda oyle soyledi bu tedawide başarısız olursa mecburen laporoskopik ameliyat olucam

Evet çektirmiştim canım sukur bişey çıkmamıştı ama tekrar dış gebelik yaşadım
Allah Allah tüpler açık olmasına rağmen yaşaman gercekten bir imtihandan geciyoruz sana doktor 4 ay en az korunma onermemismiydi benim 2 ay gebe kalmaman gerekiyordu ilk düşükden sonra bizimki korumaya karşı kaldik beklemedigimiz biseydi malesef yaşadik

İlkinde doktor 6 ay korun dedi ama ben kaontrollerimş yaptıktan sonra 3 ay korundum.tam bir sene sonra tekrar gebe kaldım Ama malesef o da dış gebelik oldu.1,5 ay korundum bunda da.şimdi korunmuyorum hayırlısı bakalım. Saglıklı olsun da geç olsun güç olmasın .
Siz de dikkat edin kan değerlerinize tehlikeli olabilir cunku Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…