Evet varSenin instagram hesabin falan var mi
Him tamam ayni burdaki isminde degil demiEvet var
Evet elif kısakol yaz direk çıkar zaten aynı resim varHim tamam ayni burdaki isminde degil demi
Ha tamam gülümEvet elif kısakol yaz direk çıkar zaten aynı resim var
TamamHa tamam gülüm
Buldum gülüm
Bu emine cetin kunar mıBuldum gülüm
bu mesajı.silebilur.miyiz.acabaBu emine cetin kunar mı
Malesef kusura bakma düşünemedimbu mesajı.silebilur.miyiz.acaba
Malesef kusura bakma düşünemedim
Onemli degil bu konuda hassasim da isim konusunda. O hesap bana ait degil. Ben hesabimi silmistim esim kullanma dedigi için. Arada giriyordum o yuzden sormustum senin hesabin var mi diyeMalesef kusura bakma düşünemedim
Hmm anladım bilmiyordum kbOnemli degil bu konuda hassasim da isim konusunda. O hesap bana ait degil. Ben hesabimi silmistim esim kullanma dedigi için. Arada giriyordum o yuzden sormustum senin hesabin var mi diye
Onemli degil gülümHmm anladım bilmiyordum kb
Yaaa canm çok üzüldüm inşallah kötü bsy olmaz pazar yazmışsın noldu sonuç ne peki şimdi ne durumMaaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Pazartesi sabahı büyük korkularla kürtaja girdim. Çok şükür korkulan olmadı. Kanama bile olmadan kürtajım yapıldı. Ama doktor artık bebek denemesi yapmamı yasakladı. Olmamasının bir nedeni var dedi. İki çocuğum var şükürler olsun. Tedaviye gerek yok. Bebek defterini kapattım. Çok üzgünüm ama böyle kolay kurtulduğuma da seviniyorum. Rabbim olmayan herkesin kucağını doldursun inşallah. SevgilerYaaa canm çok üzüldüm inşallah kötü bsy olmaz pazar yazmışsın noldu sonuç ne peki şimdi ne durum
Sevindim canm bir şey olmadığına belki uzun bir zaman sonra olur zamana bırak herşey yoluna girer inşallahPazartesi sabahı büyük korkularla kürtaja girdim. Çok şükür korkulan olmadı. Kanama bile olmadan kürtajım yapıldı. Ama doktor artık bebek denemesi yapmamı yasakladı. Olmamasının bir nedeni var dedi. İki çocuğum var şükürler olsun. Tedaviye gerek yok. Bebek defterini kapattım. Çok üzgünüm ama böyle kolay kurtulduğuma da seviniyorum. Rabbim olmayan herkesin kucağını doldursun inşallah. Sevgiler
Oncelie cok gecmiş olsun canim benimde iki kurtajim var gercekten cok zor yaşadigin seni cok iyi anliyorum bisey soylecem doktor bebek denemesini yasakladimi yani artik gebe kalma mi dediPazartesi sabahı büyük korkularla kürtaja girdim. Çok şükür korkulan olmadı. Kanama bile olmadan kürtajım yapıldı. Ama doktor artık bebek denemesi yapmamı yasakladı. Olmamasının bir nedeni var dedi. İki çocuğum var şükürler olsun. Tedaviye gerek yok. Bebek defterini kapattım. Çok üzgünüm ama böyle kolay kurtulduğuma da seviniyorum. Rabbim olmayan herkesin kucağını doldursun inşallah. Sevgiler
Teşekkür ederim. Evet deneme dedi. İki çocuğun var gerek yok hırpalama kendini iki zor durum atlattın. Çok kötü sonuçlanabilirdi, olmamasının bir nedeni var demekki dedi.Oncelie cok gecmiş olsun canim benimde iki kurtajim var gercekten cok zor yaşadigin seni cok iyi anliyorum bisey soylecem doktor bebek denemesini yasakladimi yani artik gebe kalma mi dedi
Himm anladim canimmm allah hakinda en hayirlisi neyse onu sana nasip etsinTeşekkür ederim. Evet deneme dedi. İki çocuğun var gerek yok hırpalama kendini iki zor durum atlattın. Çok kötü sonuçlanabilirdi, olmamasının bir nedeni var demekki dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?