- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Insallah saglikli bir gebelik yaşarsın rahme tutunur bebeğin hayırlısı ile. Senin adina cok sevindim inşallah bizede nasip olur birgun cift çizgiyi gorebilmek rahme tutundugunu kalb atisini duyabilmek inşallah cok istiyorum cok dua ediyorum. Dis gebelikten sonrs hamile kalabilenleri görünce de umudum artiyo benim daha hic bebegim yok ilk gebelik dis gebelikle sonuclandi malesefmerhabalar, bende ekim 2018 de dış gebelik geçirdim. beta değerlerim istenilen şekilde yükselmedi. iğne oldum ama değer düşeceğine yükseldi. ve açık ameliyat oldum. iki kızım olduğu için doktor tüplerimi almayı önerdi ama ben istemedim. ameliyatta öğrenildiki cenin tam rahim ile tüpün ucundaymış yani rahme doğru sallanıyormuş. bir tık daha gitse normal gebelik olacaktı dedi doktor. nasip.. tam uçta olduğu içinde iğne fayda etmemiş. iyi ki ameliyat olmuşum. doktor ameliyattan sonra 6 ay korunun sonra istiyorsanız denemelere devam edin dedi. birde uyarıda bulundu. bir kez dış gebelik geçiren kadının ikinciyi geçirme ihtimali %30 muş. biz ameliyattan sonra 7 ay bekledik. sonra korunmadık. bu ay 6 gün geçiktim. çok ağrılarım var adet olacak gibi. yinede dün idrar testi yaptım pozitif çıktı. yani ilk korunmasız ayda hamile kaldım.
henüz doktora gitmedim. ama daha önce dış gebelik geçirenlerin gebeliği öğrenir öğrenmez doktor muayenesi olmalıymış.
ben şöyle yapacağım; bu akşam kan testi yaptıracağım.sonra perşembe tekrar yaptıracağım. yükselme güzelse haftaya pazartesi belki salı ilk muayeneye gideceğim. ama yükselme sıkıntılıysa bu cuma hemen doktora gideceğim.
artık nasip kısmet.. bekleyeceğim. ama dış gebelikte yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum.
Insallah saglikli bir gebelik yaşarsın rahme tutunur bebeğin hayırlısı ile. Senin adina cok sevindim inşallah bizede nasip olur birgun cift çizgiyi gorebilmek rahme tutundugunu kalb atisini duyabilmek inşallah cok istiyorum cok dua ediyorum. Dis gebelikten sonrs hamile kalabilenleri görünce de umudum artiyo benim daha hic bebegim yok ilk gebelik dis gebelikle sonuclandi malesef
Aynen onceden cok okurdum kafaya takardim artik o kadar degilim de ışte ister istemz insan bi kere o duyguyu yasayinca ya olursa diye ister istemez korku bazen surekli dusunmuyorum esasinda. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun dua edelim birbirimize. :)inşallah kalp atışını duymak nasip olur. rabbim inşallah sizinde kucağınızı doldursun. en kısa zamanda anne olursunuz. bu gibi durumlarda sürekli düşünmek, okumak, her anını bununla geçirmek iyi gelmiyor. akışına bırakın. rahat olun, gevşeyin. allah yardımcınız olsun. benimde :)
Çok teşekkür ederim canım ben 36 yaşındayım benim gebeliklerde alakalı çok kayıplarım var bir yaşayan kızım var 10 yasında sebepsiz inferite ile savaştım kızımdan sonra baya bi süre olmadı sonra bi kendinden kaldım 12 haftalıkken kalbi durdu.Sonra gene 3 sene olmadı bi aşılama yaptırdım aşılamadan önce rahimfilmi felan hepsi çekildi aşılama tutmadı ardından tüp bebek yaptık oda dışgebelikle sonuçlanınca bıraktım yorulmuştum Ama ramazanda folicasit ve coraspirine başladım bu arada çinko eksikliği gebeliğe engelmiş kabakçekirdeği yemeye başlamıştım ki ramazan bayramında hamile kalmışım.uzun oldu ama kusura bakma içini ferah tut dış gebelikten sonra hemen hamilelikte yeniden dışgebelik olacak diye bişey yok .Gercekten mi cok sevindim gülüm. Aslinda gebeliklerde dis gebelik olmasi normal gibi bisey demi. Tup bebek tedsvisinde de dis gebelik olma ihtimali cok yüksek. Kac yasindasin ne zamandir bebek dusunuyordunuz. Bende 2 yil olacak ekimde evleneli. Bi yil korunduk. Sonra 7. ay da hamilelik oldu ama dis gebelikle sonuclandi doktor 3 ay korunun dedi. Bekleme süresi de bitti bu ay tekrar dusnmeye basladik ama korkuyorum tekrarlamasindan rahim filmi cektirdin mi peki
Bende 6 ay önce dış gebelik geçirdim 6 ay sonra yine hamile kaldım ama yine dış gebelik dediler takip ediyorlar bakalım bugünde acık pembe kanamalarım başladı ümidim yok artık normale dönmesinden yarın tekrar kan vereceğim bakalm ne olacakmerhabalar, bende ekim 2018 de dış gebelik geçirdim. beta değerlerim istenilen şekilde yükselmedi. iğne oldum ama değer düşeceğine yükseldi. ve açık ameliyat oldum. iki kızım olduğu için doktor tüplerimi almayı önerdi ama ben istemedim. ameliyatta öğrenildiki cenin tam rahim ile tüpün ucundaymış yani rahme doğru sallanıyormuş. bir tık daha gitse normal gebelik olacaktı dedi doktor. nasip.. tam uçta olduğu içinde iğne fayda etmemiş. iyi ki ameliyat olmuşum. sağ tüpümde ceninin olduğu yeri kesip tekrar rahme bağlamışlar. belki sağ tüpün işlevini yitirmiştir dedi. doktor ameliyattan sonra 6 ay korunun sonra istiyorsanız denemelere devam edin dedi. birde uyarıda bulundu. bir kez dış gebelik geçiren kadının ikinciyi geçirme ihtimali %30 muş. biz ameliyattan sonra 7 ay bekledik. sonra korunmadık. bu ay 6 gün geçiktim. çok ağrılarım var adet olacak gibi. yinede dün idrar testi yaptım pozitif çıktı. yani ilk korunmasız ayda hamile kaldım.
henüz doktora gitmedim. ama daha önce dış gebelik geçirenlerin gebeliği öğrenir öğrenmez doktor muayenesi olmalıymış.
ben şöyle yapacağım; bu akşam kan testi yaptıracağım.sonra perşembe tekrar yaptıracağım. yükselme güzelse haftaya pazartesi belki salı ilk muayeneye gideceğim. ama yükselme sıkıntılıysa bu cuma hemen doktora gideceğim.
artık nasip kısmet.. bekleyeceğim. ama dış gebelikte yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum.
Haklisin herşey Allahtan korkunun ecele faydasi yok ne gelirse basimiza rabbim hayirlisini versin. Imtihan etmesin sol yanımızı acitan uzen şeylerle. Zamani gelince olur inşallah saglik olsun cok da dusunmemek lazım demekki herseyi zamana birakmak akisina birakmak en guzeli sanirimÇok teşekkür ederim canım ben 36 yaşındayım benim gebeliklerde alakalı çok kayıplarım var bir yaşayan kızım var 10 yasında sebepsiz inferite ile savaştım kızımdan sonra baya bi süre olmadı sonra bi kendinden kaldım 12 haftalıkken kalbi durdu.Sonra gene 3 sene olmadı bi aşılama yaptırdım aşılamadan önce rahimfilmi felan hepsi çekildi aşılama tutmadı ardından tüp bebek yaptık oda dışgebelikle sonuçlanınca bıraktım yorulmuştum Ama ramazanda folicasit ve coraspirine başladım bu arada çinko eksikliği gebeliğe engelmiş kabakçekirdeği yemeye başlamıştım ki ramazan bayramında hamile kalmışım.uzun oldu ama kusura bakma içini ferah tut dış gebelikten sonra hemen hamilelikte yeniden dışgebelik olacak diye bişey yok .
Degerlerin kaç oldu canim üzülme vardir bunda da bi hayırBende 6 ay önce dış gebelik geçirdim 6 ay sonra yine hamile kaldım ama yine dış gebelik dediler takip ediyorlar bakalım bugünde acık pembe kanamalarım başladı ümidim yok artık normale dönmesinden yarın tekrar kan vereceğim bakalm ne olacak
Kan verdim bekliyorum bakalım kanamam da başladı zaten hiç ümidim yokDegerlerin kaç oldu canim üzülme vardir bunda da bi hayır
Kanamada baslayinca demi artik insan iyi dusunemiyo. Bende son ana kadar igne vurulana kdar bi türlü inanamamistim insan inanmak bile istemiyoKan verdim bekliyorum bakalım kanamam da başladı zaten hiç ümidim yok
Aynen öyleKanamada baslayinca demi artik insan iyi dusunemiyo. Bende son ana kadar igne vurulana kdar bi türlü inanamamistim insan inanmak bile istemiyo
Tez zamanda atlatirsin inşallah degerler fazla yukselmedigi için sonlanmasi zaman almaz belki bakalim doktorlar ne diyecek belki igneye bile gerek kalmazAynen öyle
28 çıktıTez zamanda atlatirsin inşallah degerler fazla yukselmedigi için sonlanmasi zaman almaz belki bakalim doktorlar ne diyecek belki igneye bile gerek kalmaz
Cok yuksek degil insallah daha fazla yukselmez doktorun ne dedi peki alttan muayene etti mi hiç28 çıktı
Karından baktı iğne yi yatırcam yaCok yuksek degil insallah daha fazla yukselmez doktorun ne dedi peki alttan muayene etti mi hiç
Yapalim dedi mi gülüm sen bilirsin fazla yukselmeden ilk igneyle biter gider inşallahKarından baktı iğne yi yatırcam ya
Yok takip istedi bakalım ne olavakYapalim dedi mi gülüm sen bilirsin fazla yukselmeden ilk igneyle biter gider inşallah
Degerlerin yuksek olmadığı için kendiliginden duser diye hemen igne yapmak istememistir belki.Yok takip istedi bakalım ne olavak
Evet öyle dedi inşallah kendi düşerDegerlerin yuksek olmadığı için kendiliginden duser diye hemen igne yapmak istememistir belki.
İnşallah rabbim sifalar versin gülümEvet öyle dedi inşallah kendi düşer
Aminİnşallah rabbim sifalar versin gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?