dış gebelikten sonra hamile kalan arkadaşlar yardım!!!

Insallah saglikli bir gebelik yaşarsın rahme tutunur bebeğin hayırlısı ile. Senin adina cok sevindim inşallah bizede nasip olur birgun cift çizgiyi gorebilmek rahme tutundugunu kalb atisini duyabilmek inşallah cok istiyorum cok dua ediyorum. Dis gebelikten sonrs hamile kalabilenleri görünce de umudum artiyo benim daha hic bebegim yok ilk gebelik dis gebelikle sonuclandi malesef

inşallah kalp atışını duymak nasip olur. rabbim inşallah sizinde kucağınızı doldursun. en kısa zamanda anne olursunuz. bu gibi durumlarda sürekli düşünmek, okumak, her anını bununla geçirmek iyi gelmiyor. akışına bırakın. rahat olun, gevşeyin. allah yardımcınız olsun. benimde :)

Aynen onceden cok okurdum kafaya takardim artik o kadar degilim de ışte ister istemz insan bi kere o duyguyu yasayinca ya olursa diye ister istemez korku bazen surekli dusunmuyorum esasinda. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun dua edelim birbirimize. :)

Çok teşekkür ederim canım ben 36 yaşındayım benim gebeliklerde alakalı çok kayıplarım var bir yaşayan kızım var 10 yasında sebepsiz inferite ile savaştım kızımdan sonra baya bi süre olmadı sonra bi kendinden kaldım 12 haftalıkken kalbi durdu.Sonra gene 3 sene olmadı bi aşılama yaptırdım aşılamadan önce rahimfilmi felan hepsi çekildi aşılama tutmadı ardından tüp bebek yaptık oda dışgebelikle sonuçlanınca bıraktım yorulmuştum Ama ramazanda folicasit ve coraspirine başladım bu arada çinko eksikliği gebeliğe engelmiş kabakçekirdeği yemeye başlamıştım ki ramazan bayramında hamile kalmışım.uzun oldu ama kusura bakma içini ferah tut dış gebelikten sonra hemen hamilelikte yeniden dışgebelik olacak diye bişey yok .

Bende 6 ay önce dış gebelik geçirdim 6 ay sonra yine hamile kaldım ama yine dış gebelik dediler takip ediyorlar bakalım bugünde acık pembe kanamalarım başladı ümidim yok artık normale dönmesinden yarın tekrar kan vereceğim bakalm ne olacak

Haklisin herşey Allahtan korkunun ecele faydasi yok ne gelirse basimiza rabbim hayirlisini versin. Imtihan etmesin sol yanımızı acitan uzen şeylerle. Zamani gelince olur inşallah saglik olsun cok da dusunmemek lazım demekki herseyi zamana birakmak akisina birakmak en guzeli sanirim

Degerlerin kaç oldu canim üzülme vardir bunda da bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…