Çok şükür kimyasal gebelikmiş kendi düştü 2.7 çıktı dış gebelik değilmiş buna da şükürİnşallah rabbim sifalar versin gülüm
Gerçekten mi Allahima cok şükür bana da oyle gelmisti zaten gülüm cunku degerlerin cok düşüktü dis gebelik olsaydi o daha kötü evet malesef bi de tekrarladi duygusu daha ayri. Kimyasal gebelik kendi kendine dusuyo kurtajada gerek kalmiyo korunma da vermiyo diye biliyorum doktorÇok şükür kimyasal gebelikmiş kendi düştü 2.7 çıktı dış gebelik değilmiş buna da şükür
Bende bu ay ilk denemeydi ya umut vardi icimde belki olur diye. Bugün adet oldum hem 5 gun erken geldi havalardan mi oluyo bilmem. Yapacak bişey yok zamani var demekki.Çok şükür kimyasal gebelikmiş kendi düştü 2.7 çıktı dış gebelik değilmiş buna da şükür
Evet de 1 ay bekleyeceğim yumurtalıklar kendini Bi toparlasın diyeGerçekten mi Allahima cok şükür bana da oyle gelmisti zaten gülüm cunku degerlerin cok düşüktü dis gebelik olsaydi o daha kötü evet malesef bi de tekrarladi duygusu daha ayri. Kimyasal gebelik kendi kendine dusuyo kurtajada gerek kalmiyo korunma da vermiyo diye biliyorum doktor
Aynen havalardan ola bilir neyse sağlık olsunBende bu ay ilk denemeydi ya umut vardi icimde belki olur diye. Bugün adet oldum hem 5 gun erken geldi havalardan mi oluyo bilmem. Yapacak bişey yok zamani var demekki.
Aynen beklemeye deger olsun varsin yeterki sen iyi ol da bi ay gecer hemenEvet de 1 ay bekleyeceğim yumurtalıklar kendini Bi toparlasın diye
Aynen öyle üzüldüm ama buna da şükürAynen beklemeye deger olsun varsin yeterki sen iyi ol da bi ay gecer hemen
Degerlerin dusmus zaten maşallah 2 hafta bile olmadi demiAynen havalardan ola bilir neyse sağlık olsun
Yok ya gecen hafta cuma öğrenmiştimDegerlerin dusmus zaten maşallah 2 hafta bile olmadi demi
Üzülme hiç vardir bunda da bi hayir. İllaki bigun olacak bak ne guzel hamilelik olusmus yillardir evlat isteyip düşük bile yapmadim diyenler var. Bence olabilir duygusu bile güzel kimyasal yada dis gebelik olsada biseyler olmus.Aynen öyle üzüldüm ama buna da şükür
Aynen inşallah aynı anda hamile kalırızÜzülme hiç vardir bunda da bi hayir. İllaki bigun olacak bak ne guzel hamilelik olusmus yillardir evlat isteyip düşük bile yapmadim diyenler var. Bence olabilir duygusu bile güzel kimyasal yada dis gebelik olsada biseyler olmus.
Ayyyy insallah ben cok isterim ☺ dua edelim birbirimize. 6 7 ayda olur heralde hamilelik benim ilki oyle olmuştu. Yani ilk ayda hamile kalanlardan degilim malesef. İnşallah ayni anda hamile kalırız.Aynen inşallah aynı anda hamile kalırız
İnşallahAyyyy insallah ben cok isterim ☺ dua edelim birbirimize. 6 7 ayda olur heralde hamilelik benim ilki oyle olmuştu. Yani ilk ayda hamile kalanlardan degilim malesef. İnşallah ayni anda hamile kalırız.
☺İnşallah
Nerde oturuyorsun canm sen
Denizli sen ankaraydi demiNerde oturuyorsun canm sen
Evet daha önce sormuş muyumDenizli sen ankaraydi demi
Evet :)Evet daha önce sormuş muyum
Senin instagram hesabin falan var miEvet daha önce sormuş muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?