dış gebelikten sonra neler yaşanıyor ?? yaşadıklarımızı paylaşalım mı

heidiyiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
319
141
53
arkadaşlar sat 19 şubattı 21 martta idrarda negatif çıktı 26 şubatta kan tahlilinde bhcg 114 çıktı 3 gün sonra 484 ve 4 gün sonra 920 civarında çıktı. ama kese 6 haftalık olmasına rağmen bir türlü görünmedi. bu arada benden il önce lekelenme şeklinde kan geldi. sonraki bir hafta boyunca koyu kahverengiye dönüşerek devam etti. ve dış gebelik teşhisi kondu. heterotopik olduğundan şüphelendiler yani hem iç hem dış gebelik olduğundan. mtx diye bi iğne oldum. ve zekai tahir burak hastanesinde kürtaj oldum.kürtaj olduğum gün bhcg 2200 çıkmıştı. üç gün sonra kontrole gittiğimde parçaları atamadığımı söyledi. ve yeniden kürtaj oldum. bhcg 4200 çıktı. salı günü kontrolüm var ve bana bazen acayip sancı giriyo. kafam allak bullak. üç ay korun dediler. üç ay sonra çocuk sahibi olmak için tedavimi görmem gerek. lütfen bildikleriniz varsa yazın. teşekkürler.

Hayır ilk 3 ay Korun düzenli adet olursan bir sorun olmaz gebe kalabilmişsin tedaviye ihtiyacın yok 3 ay sonra kontrole çağırmışlardır seni tek riskin bir daha dış gebelik olma oranın yüksek yoksa diğer kadınlar gibi gebe kalabiliyorsun geçmiş oşsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah kalırım. çünkü bu ebeliğemi nerdeyse 9 ay falan korunmamıştık. acaba rahim içi filmi gerekiyormu çok acılıymış diye duydum

inşallah kalırım. çünkü bu ebeliğemi nerdeyse 9 ay falan korunmamıştık. acaba rahim içi filmi gerekiyormu çok acılıymış diye duydum

Ya acı eşimin düşükse dayanamabilirsin ama bence değmez anesteziye bende canlı canlı çektirdim sorun olmadı. Eğer dış gebelik tekrarlayan bir durum halini alırsa gerekebilir.doktorunu dinle o ne dediyse yap.en azından ben öyle yaptım şu An gebeyim. Geçmiş olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba. Bende su anda dis gebelik geçiriyorum. Persembe igne vuruldu.bugun kan verdim. 1500 olan değerim 2200 olmus.canim cok sıkkın. Sen nasılsın. Süreç nasıl ilerledi. Beni bilgilendirirsen çooook sevinirim.

Merhaba. Bende su anda dis gebelik geçiriyorum. Persembe igne vuruldu.bugun kan verdim. 1500 olan değerim 2200 olmus.canim cok sıkkın. Sen nasılsın. Süreç nasıl ilerledi. Beni bilgilendirirsen çooook sevinirim.
merhaba, geçmiş olsun öncelikle benim herşey normale döndü hatta bu ay hamileyim 5 haftalık hala keseye bakılmadı ama umarım benimledir. 2900 çıktı bhcg kontrole gitmeye korkuyorum

merhaba, geçmiş olsun öncelikle benim herşey normale döndü hatta bu ay hamileyim 5 haftalık hala keseye bakılmadı ama umarım benimledir. 2900 çıktı bhcg kontrole gitmeye korkuyorum
Cevap yazdığın icin cok teşekkür ederim. O kadar çökmüş ve bitik durumdayim ki...Hiç anne olamama korkusu tüm ruhumu sarmış durumda.cok zor süreç lerden gectim ama bu dış gebelik ruhumda cok derin yaralar birakti.2.doz igneyi vurmak zorunda kaldim.hala doktor kontrolundeyim.
Umarim bu gebeligin guzel sonuclanir.ve bana da bir parça umud olur. Sevgiyle kal güzel insan...

Seni çok iyi anliyorum ben bir senelik evliyim ve bu aciyi iki kere yasadim sevinclerim hep yarım kaldı herkese iyiymis gibi gorunmekten bıktım icimde yanan yangını kimse bilmiyor. Bir açık ameliyat ve bir igne tedavisi gecirdim bu süreçte psikolojim çok bozuldu etrafima yansitmiyorum. Bu ay sonu hsg cektiricem insallah ayni aciyi yasamayiz bi daha

kızlar öncelikle dış gebelik herşeyin sonu değil umudunuzu kaybetmeyin. bana doktor çok rahat bir şekilde istersen alalım sorunlu tüpünü tekrar etmesin dedi ama ben bir kez daha denemek istedim. şimdi hamileyim ve bugün tekrar kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak. bana kuvvet veren ise herseyin Allahtan olduğuna inanmam oldu. İnanın bana sabredene çok daha güzeli var inşallah metanetinizi koruyun lütfen dualarınızı da esirgemeyin :)

tebrik ederim inşallah bebeğin seninledir ve sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim. güçlü olmaya çalışıyorum hep öyleydim umut hep var asla kesmedim herşey Allahtan Rabbim dermansız dert vermesin inş. ben de tüpümü bağlatıp bağlatmama konusunda kararsızım henüz film çektirmedim sonucuna göre dr la konuşucam ama heralde bağlatmam gibi geliyor. sen sorunlu tüpten mi hamilesin

bilmiyorum ki henüz nerden hamileyim :) ama en azından hamile kalabiliyoruz kızlar. bende üzülüyodum hemde dış gebelikten sonra kaç ay korunmadım olmayınca üzülüyodum. testte çift çizgi görünce ağladım resmen Allah ömür boyu olmayanlara sabır versin. kan sonucumu bende bugün alcam sizlerle paylaşırım bana dua edin. nasibimde ne hayırlıysa o olur inşallah

şimdi baktım 8982 çıkmış inşallah normaldir. 17 Ekimde 2950 çıkmıştı korkuyommm

Tüm kalbimle sebin için dua ediyorum...hersey yolunda gider insallah...guzel haberlerini heycanla bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…