Dış gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı !.!.!

Zeynep NUR 18

Zeyna_ruhu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
143
60
13
Dış gebelik yaşayıp metotreksat iğnesi kullananlar ne kadar süre sonra hamile kaldınız korunmadan hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı pko olup dış gebelik yaşayanlar kolay hamile kaldınız mı düşükten sonra adeti düzene giren oldu mu

merhaba gecmıs olsun dış gebelıkmı yasadınız. bende yenı hamıle oldugumu ogrendım. yanı şoyle ayın 25 ınde betam 589 çıktı adetım 2 gun gecıkmıstı. 26 aksamı bıdaha beta baktrdım baska yerde 343 cıktı 28 ınde bugun yanı ılk yaptrdıgm yerde yaptrdım bıdaha test 719 çıktı. suan koronada var cok korkuyorum dıs gebelıkten ıgne olsam bagısıklıgı baskılıyrmus. duzelır mı yada kımyasal olma ıhtımalı yok mu ya duser mı kendı

benim kendiliğinden düştü ama parça kaldığı için düşük dozda iğne vurdular değer düşüyor çok şükür benimde merak ettiğim böyle olupta sonradan sağlıklı gebelik yaşayan var mı kan testleriyle takipte ol canım düşme varsa iğne yaptırma . Kesinleştimi peki dış gebelik muayene oldun mu

bugunku testım 719 çıktı doktoru aradım az yukselme var saglıksız olabılır ama suan goremeyız zaten pzrtesı bıdaha test ver hemde ultrasonla bakalm pzrtesı gormemız lazm dedı. ya dıa gebelıkse kucul cocuhum var 1 yasnda planlı hamılelık degıl zaten ogrendıgmde sok oldum sımdı bu korku sardı

doktorun iyisine düştünmü korkma ,dış gebelik bile olsa erken müdahale ile düşer bana bu iğne bağışıklığı etkiliyor falan demediler ama pazartesiyi bekle doktorun değerine göre tedavi yolu seçer

Dış gebelik olsa test sonucunuz çok yüksek çıkıyor diye biliyorum. Yükselmenin az olması kimyasal olabilir ama dış gebelik olmaz. Y yesilmaviii

Bide her hastanenin labaratuvar değerleri farklı olabilir ondan düşük çıkmıştır . Bende öyle farklı hastanelerde kan verdim değerler bi yüksek bi düşük çıkıyordu

Bide her hastanenin labaratuvar değerleri farklı olabilir ondan düşük çıkmıştır . Bende öyle farklı hastanelerde kan verdim değerler bi yüksek bi düşük çıkıyordu
1. ile 3. aynı hastane 343 farklı hastane az azalmıs her turlur bnce saglksız gebelık “. sonradan toparlamaz dıe dusunuyorum ama dıs gebelıkten cok korkuyorum

1. ile 3. aynı hastane 343 farklı hastane az azalmıs her turlur bnce saglksız gebelık “. sonradan toparlamaz dıe dusunuyorum ama dıs gebelıkten cok korkuyorum
Dış gebelik olduğunu öğrendiğimde bende korkmuştum şiddetli kanama karın ağrısıyla öleceğimi düşünüp eşimle bile helalleşmiştim çünkü ilk defa böyle bişey yaşıyordum ve dış gebelik nedir hiç bilmiyordum . Bana doktorlar hemşireler öyle salak saçma şeyler söylediklerinde gözlerim şişene kadar ağlardım . Düşünsene yumurtalıklarımı bile alacaklarını söylediler ,tüpün patlar iç kanamayla her an ölürsün diyen doktor bile oldu . Şu anda yorum yaptığıma göre yaşıyorum hiçte bir sıkıntı yok çok şükür

yaaa bnde cok korkuyorum aglıyorum sabahtan berı bıde Allah korusun korona olursam bagısıklıgıda baskılıyomus ölursem dıyede korkuyom.

yaaa bnde cok korkuyorum aglıyorum sabahtan berı bıde Allah korusun korona olursam bagısıklıgıda baskılıyomus ölursem dıyede korkuyom.
Benim ağrım çok olduğunda virüslü hastayla bile aynı odada bulunduk ama hemşireler sonradan farkedip apar topar sancı odasından çıkardılar . Aynı katta virüslü hastalar vardı ama çok şükür ki bulaşmadı . Emin ol korkana daha çabuk bulaşır . Sen tedbirini al gerisini Allah a bırak biliyorum korkun küçük çocuğunun olmasından kaynaklı ama içini ferah tut hiç bişey olmaz

inşaallahhhhh

Merhaba brn de 6 ay önce dış gebelik yaşadım iğneyle şuan korunmayı bıraktık. Umarım sağlıklı olur . Bende bu sorunun cevabını bekliyorum pek sağlıklı gebelik geçiren yok herhalde .

Sizinlede kaderimiz ortak herhalde hem dış gebelik var hemde pko var

Sizinlede kaderimiz ortak herhalde hem dış gebelik var hemde pko var
kafam çok karışık pkodan dolayımı dış gebelik yaşadım 2 senelik evliyim hiç çocuğum olmadı ve ilk defa başıma böyle bişey geldi dış gebelik yaşadım kafamda deli sorular çok ama cevap verecek kimse yok

Merhaba brn de 6 ay önce dış gebelik yaşadım iğneyle şuan korunmayı bıraktık. Umarım sağlıklı olur . Bende bu sorunun cevabını bekliyorum pek sağlıklı gebelik geçiren yok herhalde .
ben korunmayacağım çünkü etkili bir ilaç olsaydı içimdeki parçayı eritirdi tekrar baştan ne gerekiyorsa bütün tahlillerimi yaptırcam ondan sonra tekrar tedaviye başlicam

Ben de gecirdim dis gebelik igne ve kurtajla sonlandi.. Sonrasinda kucuk kizim dogdu, suan tekrar hamileyim, Allah tez vakitte sizlere de nasip etsin insallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…