Dış gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı !.!.!

yaa anlatır msnz biraz hemenmi hamile kaldınız ,pko varmı sizdede
Pko yok canim bende, beta hcg duzensiz artti bende. Sonra dusmeye basladi dusuk yapiyosun dediler gonderdiler. 25 gun kadar kanamam bitmedi. Bi gun kendimden gecmisim, hastaneye gittik. Tekrar bakildi hcg fırlamıs, hemen kurtaja aldilar. Sonra 2 doz igne oldum. 4 gun sonra hcg yine artti. Sonra dusmeye basladi. Bende ilk basta dusuk yapiyosun denip yanlis teshis koyuldugu icin hcg yukseldikce yukselmis. Sonrasinda gunden gune bitti tamamen. Sonra ben rahim filmi cekindim, sag tarafta hafif tikaniklik var dediler oraya yerlesmisti zaten, rahim filmiyle acilmis tikaniklik. Sonra korunmadim zaten direkt hamile kaldim

bende az az artıp sonra düşüşe geçti ,sol karın boşluğumda parça kalmış . İğne ile değerimin düşmesini bekliyorum . Rahim filminden başka ne yaptırdınız

bende az az artıp sonra düşüşe geçti ,sol karın boşluğumda parça kalmış . İğne ile değerimin düşmesini bekliyorum . Rahim filminden başka ne yaptırdınız
O da kisa zamanda duser insallah, rahim filminden sonra baska bisey yaptirmadim ben hemen hamile kaldim zaten

Ben de gecirdim dis gebelik igne ve kurtajla sonlandi.. Sonrasinda kucuk kizim dogdu, suan tekrar hamileyim, Allah tez vakitte sizlere de nasip etsin insallaj
Merhaba ben de 3 ay önce geçirdim dış gebelik kürtaj ve ilaç tedavisi yapıldı. Ama hala ara ara vuran ağrım var normal mi acaba sizde sonrasında olmuş muydu ağrı? Bir de dış gebelikten sonraki ay mı hemen hamile kaldınız?

Ben de hep o agri oldu sag kasikta. Ozellikle adet ve yumurtlama zamanlarinda hep agridi.
Benim hcg degeri cok yavas ve uzun surede dustu. Nerdeyse 35 40 gunde. Bitince bi kez adet oldum rahim filmi cekinip hamile kaldim toplamda 3 ay olmamistir yani

Ben de hep o agri oldu sag kasikta. Ozellikle adet ve yumurtlama zamanlarinda hep agridi.
Benim hcg degeri cok yavas ve uzun surede dustu. Nerdeyse 35 40 gunde. Bitince bi kez adet oldum rahim filmi cekinip hamile kaldim toplamda 3 ay olmamistir yani
Benim de 30 gün kadar sürdü hcg nin düşmesi. Sonrasında da 3 adet gördüm ama doktor 6 ay bekle dedi beklemek de istemiyorum aslında benim ilk gebeliğimdi doktor rahim filmine gerek yok dedi ama tekrar aynı şeyi yaşamamak için çektirmek istiyorum.

Bence de rahim filmi cekinip korunmayi birak zaten 3 ay beklemissin

O ağrı bende de var dış gebeliğimi yaşadığım zamanda o ağrı ile (yumurtlama zamanı ) denediğimizde dış gebelik olmuştu. Şu aralar yine ağrıyor yine dış gebelik olursa diye endişeleniyorum denemeye çekiniyorum ama 6 ay bekledim rahim filmi de çekinmedim nasip artık

Çok geçmiş olsun. Anlayamadım 2 defa üst üste mi dış gebelik geçirdiniz?

bence rahim filmini çekinin en azından sorun varsa tedavi edilsin yoksa da içiniz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…