• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüş mü önemli olan

Sen kendin için değil, etrafa sergilemek için yetersiz buluyorsun adamı. Hani kendi içinde beğenmişsin, kabullenmişsin ama seni geren bi yer var ki etrafından gelecek yorumları fazlasıyla önemsiyorsun.

o sebeple bu kişiyi boş yere oyalama, sonuçta günden güne ümit bağlayan iyi bi insan var karşında. Etrafta bu kadar su beygiri varken bu kötülüğü ona yapmamalısın. Daha şimdiden "annem- babam ne der, yok alttaki komşumuz semra hanım ne der acaba diye düşünürsen bu adamla ileri gitsen bile mutsuz olacaksınIZ.

Canım sevmediğinden kaynaklanıyor tüm bu sorular aynısını bende yaşadım arkadaşım birgün dediki abim kaç yıldır seni seviyor ona bir şans ver verdim güyaaa her buluşmamda birşeyine bahane buluyordum en son bırakdım şahhhh diye bide gittim dedim sırfff bana ilgi duyman hoşuma gidiyor oda benden kısaydı bende fena takmıştım neyse sonra eşimi görüp deliler gibi aşık oldum ne boy ne posss hiçbir şeyi sorgulamadım aslında ne kadar zıttt karakterlere sahip insanlarız eşimde der herşeyimizle birbirimize zıttız ama sevgi aşk bizi bir noktada birleştiriyor evet kesinlikle sen sevsen boy posss vız gelir tırıs giderrrrr

Benimde sevgilim baskalarnin dedigine gore cirkin gerci ben onu her turlu beğeniyorum ama:oops: sonra ben 1 65 sevgilim 1 90 boyunda yana gelince cocuguymus gibi komik durabiliyo. Ama cok seviyorum ve mutluyum onemli olan da bu bence. Sende bunlari dert etmemelisin:)

Çok aşık olunca,sevince boy pos yalan oluyor. Hiç bir uzun boyluya,yakışıklıya değişmem ki ben onuuu :KK68:

Benim teyzemin eşide ondan kısa ama teyzem eniştemi çok seviyor ve üç de çocukları var arada akrabalar arasında espiri konusuda olur ama eniştem çok iyi bir insan olduğu için aile içinde çok sevilir ve değer görür.Önemli olan çiftlerin birbirine olan sevgi ve saygıyı koruyabilmeleridir diğerleri konuşur durur sadece..

Ben buyuk konsmuyum ama sorun ederdim ya. Benim boyum 1.57 .
Benden en az 10 santim uzun olsun mumkunse.

Bu dusunceleri zamanında yaşamış biri olarak yazıyorum.Ben bekarken hep boylu poslu,atletik yapılı,sarışın erkeklerden hoslanirdim.Hayalim hep öyleydi.Ama eşim hiç öyle değil esmer,şuan da kel kafalı,göbekli,aynı boyda biri.Zamanında bana da hep bu sana yakışmıyor vs.dediler.(Oyle diyenler bugun onu cok seviyorlar,ailem de dahil)Ama ben tipini değil bana olan sevgisini sevdim.Su an kizlarimin babasi,evimin diregi,halen daha beni çok sever sağolsun.Önemli olan ahlaki,güzel huylu olmasi.Güzellik bizler de dahil olmak üzere geçicidir.Unutmayın.Eger evlilik dusunuyorsaniz ilk sorunuz bu adamdan baba olur mu? Cevap evet ise takilmayin boya posa.Düğün günü benim gibi sürekli durtersiniz"dik dur "diye.Hey Allah im hala gulerim kendime

Ilerde karşına daha boylu poslu biri çıkar mı bilemem ama sen şimdiki sevgilini benimsememissin.

Aklınıza değişik sorunlar yaşayabileceğiniz geldiğine göre tam olarak benimseyemiyorsunuz zaten onu

Selam herkese ,

Aklımdan geçen düşüncelerimi kimseye söylemediğim için buradan fikir almak istedim ... Yaklaşık 1,5 aydır görüştüğüm biri var ben 24 yaşındayım o da benden 1 yaş büyük bu zamana kadar gördüğüm en düşünceli çok efendi bir insan bana karşı çok özenli ve ilgili ondan hoşlandım gayet iyi anlaşıyoruz ...

Fakat boyu benden biraz kısa ve zayıf minyon tipli yani boylu poslu kalıplı değil bende ondan daha uzunum minyon ufak tefek değilim haliyle yanında daha kalıplı durduğum için kendimi kiloluymuş gibi hissediyorum , kötü duruyormuşuz gibi hissediyorum bu benim biraz moralimi bozuyor . İlerde sorun olur mu bu durum bilmiyorum , ciddi adımlar atıldığında ailem laf eder mi bilmiyorum, ilerde karşıma daha iyi daha boylu poslu yakışıklı biri çıkar mı diye düşünüyorum bazen . Böyle düşündüğüm için utanıyorum aslında çünkü gerçekten iyi biri haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum ama elimde değil.

Yani iyi insan olmak efendi olmak dış görünüşten daha önemli öyle değil mi ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulurum ?
ben onem veririm ama kisiye gore degisir.

Yani bence bu konuda herkesin görüşü farklı olacaktır. Bir erkekte aradığım kriterler vardır benim mesela ona göre ilgimi çeker ve öyle yönelirim. İlk başta mantıksal yaklaşım olduğu için iç güzellikten ziyade dış güzellik dikkatimi çeker benim ve bence çoğu bayanda bu gördüğüm kadarıyla böyle. Ama tabi iç güzellikte önemli bir yandan dış güzellik olsun ama içi boş olsun meselesi değil demek istediğim, sadece birincil planda dış güzellik geliyor benim için. Bunu da yine açayım, dış güzellik derken de işte bir Burak Özçivit, Jamie Dornan olsun karizmadan ölsünü kastetmiyorum, sadece bana göre beni taşıyabilecek kriterlerde olmasına dikkat ederim. Benim görüşüm böyle, eğer sizin de içinize sinenden daha çok sinmeyen şeyler varsa bu kişiye karşı zaten hiç zorlamayın derim, elektrik denen şey önemli bence sadece efendiliğini beğenerek biriyle yürütülmez.

Yüzü güzele doyulur da ,
Huyu güzele doyulmaz. .

Selam herkese ,

Aklımdan geçen düşüncelerimi kimseye söylemediğim için buradan fikir almak istedim ... Yaklaşık 1,5 aydır görüştüğüm biri var ben 24 yaşındayım o da benden 1 yaş büyük bu zamana kadar gördüğüm en düşünceli çok efendi bir insan bana karşı çok özenli ve ilgili ondan hoşlandım gayet iyi anlaşıyoruz ...

Fakat boyu benden biraz kısa ve zayıf minyon tipli yani boylu poslu kalıplı değil bende ondan daha uzunum minyon ufak tefek değilim haliyle yanında daha kalıplı durduğum için kendimi kiloluymuş gibi hissediyorum , kötü duruyormuşuz gibi hissediyorum bu benim biraz moralimi bozuyor . İlerde sorun olur mu bu durum bilmiyorum , ciddi adımlar atıldığında ailem laf eder mi bilmiyorum, ilerde karşıma daha iyi daha boylu poslu yakışıklı biri çıkar mı diye düşünüyorum bazen . Böyle düşündüğüm için utanıyorum aslında çünkü gerçekten iyi biri haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum ama elimde değil.

Yani iyi insan olmak efendi olmak dış görünüşten daha önemli öyle değil mi ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulurum ?

Bence evet haksızlık ediyorsun. İtin kopuğun teki olsa, her gece içip gelse, kumar oynasa, dayak atsa boyu posu olsa ne olacak. Yirmi sene sonra kalacak mı boy, pos yakışıklılık dediğin. Bence dış görünüşü hiç ciddiye alma. Sen aldırmazsan rahat davranırsın. Rahat davranırsan inan bana dışarıya acayip görülmez fiziksel farklılıklarınız. Hatta size benzer bir çift var benim tanıdığım:) İnan bana çok mutlular ve dışarıda hiç göze batmıyor.

Selam herkese ,

Bence ask ve sevgı yok sadece senın ıcın ıyı bırısı.Bence asık olsaydın bunu hıc söylemezdın bıle.Mantıgıns gore hareket etmıssın duygu yok .Yasın 24daha bekle derım.

kendinden kısa erkeklerle takılan bebek gibi kızlar görduğum çok oluyor gayet normal bir durum bu , adam seni seviyorsa diğerlerini bu durum düdüklemiyor , aşın artık bu boy meselesini.

ben önce temızlıge bakarım bakıma bakarım yanı temız giyiyorsa dişleri temızse bence çok önemli değil görünüş huy daha önemli yüz güzelliğinden 40 günde bıkılırda huy güzelliğinden 40 yılda bıkılmaz derler

Ben böyle birini çok sevdim ve terkedildim.
.sevebilirsin.Tek kriter boy değil.. sevemiyorsan devam etme.Buraya sorduğuna göre içine sinmeyecekSonunuz olmayacak gibi.

Dış görünüş ilk görüşte önemlidir
tanıdıkça zaman geçtikçe gerçekten etkilendiyse insan karakter ön plana çıkar diye düşünüyorum
Ama aklına takıldığına göre sende pek öyle olmamış gibi bilemedimo_O

Back
X