- 4 Şubat 2022
- 230
- 399
- 33
- Konu Sahibi aburcuburcuburcu7
-
Tavsiyebizden ne istiyorsun bacım
Valla şuan erkekler açık saçık giyenlere direk cinsellik gözüyle bakıyor maalesef obje gibi gozukuyor onların gözünde:) o yüzden Az uzun giyinmelisin fnskxmk Valla erkek olsaydım yorumlardım kızken anca bu kadarTavsiyeBen mi yanlış birşey yapıyorum merak ediyorum
Yanlış anlaşılmasın yargılamıyorum, ben de cüretkar giyinirim çoğu zaman ama vücudunuzu sergileyip dikkati oraya çektikten sonra benim dışımla değil içimle ilgilenin, bana seksisin demeyin demek çok havada kalıyor.Herkese iyi akşamlar diliyorum. Cevabını merak ettiğim birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda hayatıma giren erkekler cinsel olarak birşeyler yaşamak istiyor. Ben kabul etmeyince de tanışma aşaması sona eriyor. Ilk defa tanıyan birinin de bana karsı önyargısı oluyor genelde. Iltifat ederken bile seksisin falan diyorlar. Insan güzel bir kadınsın falan der daha yeni tanımışım sonuçta. Velhasıl dış görünüsümle karakterim uyuşmuyor sanırım. Spor yapıyorum ve dar giyinmeyi seviyorum. Bu yüzden mi sürekli vücuduma iltifat ediyorlar? Evlenmeye uygun olmak için kendimden mi fedakarlık yapayım yani. Kendime bakmayı seviyorum.Bu durumdan çok sıkıntı yaşamaya başladım. Hayatıma giren kişi cinsellik için gelmesin beni tanısın istiyorum.En baştan ben ciddiyim evlenmek istiyorum diye karşı tarafa söyleyip yan cizenle hiç konuşmamak mi lazımOfff bıçak sırtı konular. Kendimi tam ifade edebildim mi bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın cinsellik yasamak isteyene de saygım sonsuz. Sadece ben o şekilde bir ilişki istemiyorum.
tamam genelememm hataydı özrr bazıları öyle demem lazmdııValla şuan erkekler açık saçık giyenlere direk cinsellik gözüyle bakıyor maalesef obje gibi gozukuyor onların gözünde:) o yüzden Az uzun giyinmelisin fnskxmk Valla erkek olsaydım yorumlardım kızken anca bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?