Dış Görünüş ve iliskiler

aburcuburcuburcu7

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
230
399
33
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Cevabını merak ettiğim birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda hayatıma giren erkekler cinsel olarak birşeyler yaşamak istiyor. Ben kabul etmeyince de tanışma aşaması sona eriyor. Ilk defa tanıyan birinin de bana karsı önyargısı oluyor genelde. Iltifat ederken bile seksisin falan diyorlar. Insan güzel bir kadınsın falan der daha yeni tanımışım sonuçta. Velhasıl dış görünüsümle karakterim uyuşmuyor sanırım. Spor yapıyorum ve dar giyinmeyi seviyorum. Bu yüzden mi sürekli vücuduma iltifat ediyorlar? Evlenmeye uygun olmak için kendimden mi fedakarlık yapayım yani. Kendime bakmayı seviyorum.Bu durumdan çok sıkıntı yaşamaya başladım. Hayatıma giren kişi cinsellik için gelmesin beni tanısın istiyorum.En baştan ben ciddiyim evlenmek istiyorum diye karşı tarafa söyleyip yan cizenle hiç konuşmamak mi lazım Offf bıçak sırtı konular. Kendimi tam ifade edebildim mi bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın cinsellik yasamak isteyene de saygım sonsuz. Sadece ben o şekilde bir ilişki istemiyorum.

Tavsiye Ben mi yanlış birşey yapıyorum merak ediyorum
Valla şuan erkekler açık saçık giyenlere direk cinsellik gözüyle bakıyor maalesef obje gibi gozukuyor onların gözünde:) o yüzden Az uzun giyinmelisin fnskxmk Valla erkek olsaydım yorumlardım kızken anca bu kadar

Beni yanlis anlamayin ama eger kisiligime onem versin fizigime daha cok dikkat kesilmesin diyorsan fiziki cazibe teskil edecek durumlari hafifletin bence :) Yani en azindan niyetini anlayana dek cok dar giymeyi birakabilirsiniz. Cunku bu durum genelde boyledir.Biz bayanlar bile guzel fizik gorunce bir kadinda dikkatimiz o yöne gitmiyor mu?

Yanlış anlaşılmasın yargılamıyorum, ben de cüretkar giyinirim çoğu zaman ama vücudunuzu sergileyip dikkati oraya çektikten sonra benim dışımla değil içimle ilgilenin, bana seksisin demeyin demek çok havada kalıyor.

ben bunun giyim tarzıyla değil karşıdaki erkeğin kafa yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
çünkü eğer bir erkekte o kafada bir yaklaşım varsa kapalı giyinsen de bunu yapıyorlar.
aslında bence sorunun cevabı deneme yanılma yoluyla ciddi düşünen insanı bulacaksın.
bi de gerçekten artık ciddi düşünen erkek kalmadı. benim de etrafımda hep cinsellik arayan insanlar var. bu arada bekar olmasına da gerek yok evli bir sürü o gözle yaklaşan adamlar da mevcut.

Kılık kiyafet dar dekolte vs bence hiç alakasi yok.Günümüzün sorunu şu ; erkekler ne kadar çok kizla yatarsa o kadar adam sanıyor kendini.Seks ve para hersey olmus malesef.Sorun sen de değil.Insanlar yamyam olmuş.Zaten cinsellik yaşanınca da ortadan kaybolacaklar muhtemelen amaç evlenmek vs değil.
Kimsenin seni kullanmasina izin verme.Madem evlenince yaşamak istiyorsun öyle yap.Allah karşına senin bu değerlerinin kıymetini bilecek birini çıkarsın ablacim.

Dilediginiz ve istediginiz gibi giyinin, kimse icin kisitlamayin. Elbette insanlari ilk izlenim olarak dis gorunus etkiler, zamanla icini taniriz.

Size cinsel isteklerini dile getirerek yaklasanlari da istemiyorsaniz nazik bi dille geri cevirirsiniz buyutulecek bi durum olarak gormuyorum.

Herkesin kendini en basinda belli etmesi, oyun oynamasindan iyidir. Umarim kendinize uygun biriyle karsilasirsiniz.

Bu yaşadığınız yerle alakalı her şey yerine göre maalesef İzmir de değiliz. Banada hep fiziğin çok güzel diyorlar kimileri iyi niyetle kimileri artniyetle. Çok dar giyinmiyorum alt darsa üst bol veya tam tersi. Tayt giymeyi çok seviyorum ama mutlaka üzerine uzun gömlek giyerim. Veya kalçamı kapatan bir şey. Kısa elbise giymeyi de çok severdim ama sonra doğuya geldim artık midi elbiseler giyiyorum. Bir de şu var ben dar Jean giyince çok dikkat çekiyor kalçalarımdan dolayı ama başkası giyince o kadar dikkat cekmiyor veya benim göğüslerim küçük v yakalar degaje yakalar çok şık duruyor. Ama göğüsleri bir tık büyük biri bunlari giyse çok dikkat çeker.
Ayrıca biz bir bedenden ibaret değiliz. Size cinsellik amacıyla yaklaşan muhtemelen başkasına da o amaçla yaklaşıyordur. Sorun sizde değil onun kafasında

Bir de ben doğudayım mesela doğulu olan çalışma arkadaşım ben aktif olarak spor yapıyorum diye bana gelip hiçbir kadın kendine güzel gözükmek için spor yapmaz, erkeklerde kendisi için yapar demişti. Kimi erkekler de spor yapmayi dikkat çekmek olarak algılıyor

Giysi ile alakalı olabilir. Yani giysiden dolayı akıllarına o geliyor belki de.mesela sadece popoyu belli etsin diye yapılan taytlar var onları giyenlere ben bakınca evet popom belli olsun diye düşünüp giyiyorlar diye düşünüyorum. Dekolte sütyen gibi şeyler var bilirsiniz . Adını şu an hatırlayamıyorum. Büstiyer belki de. Onun özellikle göğüs leri belli etsin diye giyip ay memem göründü diye düşünmez giyen kişi sanmıyorum yani. Siz öyle giyiniyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın. Sadece belki sizin giyiminizi yanlış anlıyorlardir. Erkekler hormonları ile düşünüyorsa öyle anlayabilirler.

Erkek olsam daha net yazardım belki ama sallıyor olabilirim bu tespitlerimle. Çevremdeki birkaç kişiyle olan gözlemlerime dayalı. Libidosu yüksek olan tanıdıklarım dar giyiniyor genelde hatta biz bu sebeple yüzüne karşı dalgasını da yaparız. Erkeklerde de öyle bir izlenim veriyorsa o sebeple cinsellik amacıyla size yaklaşılıyordur. Bir de benim bölüm arkadaşlarımdan sosyal medyaya bu aralar spor yaparlarken çektikleri fotoğraflarını atıyorlar. Biri hariç hepsi seksi bakışlar atıyor, pozlar veriyor. Erkeklerde de bu yüzden böyle bir çağrışım yapıyor olabilir.

Herhangi bir kıyafetinizi giyim tarzınızı değiştirmek zorunda değilsiniz. Erkekler bu kız açık giyiniyor belki bir şeyler yaşamak için şansım vardır gözüyle bakıyorlar çoğu zaman. Ama size o gözle bakmayan sizi tanımak isteyen düzgün erkek de karşınıza çıkar sabretmek lazım. Cinsellik yönüyle bakan o tarz iltifatlar edenlerle iletişimi kesin çevreniz ona göre oluşur

O erkeğin kafa yapısıyla alakalı kadının giyimiyle değil bence .buradaki yorumları da hiç beğenmedim .yok davetkar, yok dar giyinirsen bakarlar falan . Erkekler için mi yaşıyoruz ya.onların sapık zihniyeti var diye , kendimizi kabul ettirelim diye tarzımızdan mı vazgeçeceğiz.
Giyimle edep olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…