Dış Görünüş ve iliskiler

Yoo valla domuz gibi.keşke nazara gelse.

Teorik olarak doğrusun fakat pratik olarak yanlışsın belkide. Teorik olarak şöyle olmali şöyle düşünmeliyiz falan filan ama pratikte o öyle olmuyor. Senin de gördüğün gibi. Hayat paradokslarla dolu...

Dar ve açık giyinince yolluya bağlayan zihniyetle carsaflilari ısite bağlayan zihniyet aynı.
"Teoride" bu düşünceler yanlış. Ama hayatta o kadar çok ki böyle insanlar. Yani kendinden fedakarlık etmek istemiyorsan milleti duyma takma güzel kardeşim

Bacim mi? Usluba gel.

Kadin kadinin kurdudur sozunun canli kanli ornegisiniz. 2022 yilinda hala bazi kadinlar digerlerinin neyi giyip, neyi giymemesi gerektigini dikte ediyor.

Neye guldugunuzu tam olarak anlayamadim ama ben size buradan aciyorum. Hem size, daha cok da size katlanmak zorunda kalan insanlara.

Ayrica bu kadar icinizde kaldiysa, siz de giyin? Hem belki bu kadar dilinize vurmaz o zaman.

Ulan daha darını ve kısasını açığını giyiyorum, yaz kış mini giyerim, kimse bana cinsellik için yaklaşmadı ya. Vücudum da güzeldir jennifer lopez gibiyim ama yok yani.

Auranızı erkeklere yaklaşım tarzınızı vs değiştirin. Bazen gereğinden fazla yakınlık kurucu cümleler kullanıyor olabilirsiniz. Erkekler bazen anlamıyor bunu. Gerekli mesafeyi her zaman kurmak önemli, çünkü flört Naz cilve sanılıyor olabilir davranışlarınız. Bence kıyafette değil tavrınızda sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…