Dış Görünüş ve iliskiler

Kesin öyledir kesin.off buralar sidik yarışına döndü.forumun en güzel ve seksi kadınına merhaba deyin.nasıl olsa gören yok 😄
Ferhans sende kadın kıskançlığı mı var?
Gayet normal giyiniyorum kendi halimdeyim bana da böyle geliyor diyerek tecrübesini paylaşan kadınlara hee heee çok güzelsin, ego ya bak diye tepkiler veriyorsun. Kendi halimde mutluyum, böyleyim diyen insanlara sarıyorsun hayırdır?
Sen hastane koridorunda bir o yana bir bu yana salındığın halde dikkat çekemiyorsan bu kadınların suçu ne hı?😂
Bir de geçince herkesin işi gücü bırakıp ağzının açık kaldığı bir kadın vardı ne oldu ona? Kem göz ve nazara gelmemiştir inşallah?

Frapan giyiniyorum dedim diye bana da kızmış. Demek takıntılıymış hanımefendi
İşyerinde sürekli mini etek giyip, herkesin dikkatini çeken, herkes tarafından bilinen bir kadın çalışan gibi olmak istediğini söylediği bir konusu var kendisinin 😂
Sizin mesajınızda onu rahatsız eden,iyi bir taraf vardır o yüzden kızmıştır. Çokta şey yapmamak lazım.

Gayet normal giyiniyorum kendi halimdeyim bana da böyle geliyor diyerek tecrübesini paylaşan kadınlara hee heee çok güzelsin, ego ya bak diye tepkiler veriyorsun. Kendi halimde mutluyum, böyleyim diyen insanlara sarıyorsun hayırdır?
Sen hastane koridorunda bir o yana bir bu yana salındığın halde dikkat çekemiyorsan bu kadınların suçu ne hı?😂
Bir de geçince herkesin işi gücü bırakıp ağzının açık kaldığı bir kadın vardı ne oldu ona? Kem göz ve nazara gelmemiştir inşallah?
Kompleks, başka bişey değil...

Mutlu, güzel, dikkat çeken kadınların varlığına tahammül edemiyor Ferhans, üstüne gitmeyin. 😢

Böyle giyinmeye devam edin. Örümcek kafalı adamlardan kurutulup, deneye yanıla
gerçek aşkı bulursunuz.

Sorunun giyiminde veya vücudunda olduğunu sanmıyorum. Sanırım beden dilinle farkında olmadan karşı tarafa yanlış mesaj veriyorsun.Veya aslında hiç öyle bir durum yok ama çevren vasat erkek dolu. Hanzolar da tam gaz bodoslama giriyorlar mevzuya. Cinsel eğitimi olmayan kontrolsüz aç adamlar bunlar. İki gülümseyip arkadaşça davransan zaten mevzuyu cinsellik talebine getirmekte sakınca görmezler. Tiksindirici.

Gerçekten yakın olduğun erkek arkadaşların varsa bunu onlarla konuşup görüşlerini al. Ve bence giyim tarzından ödün verme. Biz değişmeyeceğiz, onlar alışacak...Spora da devam 👍

Yukarıdaki mesajımı düzenleyemedim süresi dolmuş.Buradan ekleme yapıyorum.

Giyim tarzına ait bir örnek vermişsin. Bence çok hoş ve kibar. Bu şekilde giyinen bir kadının beden dilinde yanlış anlaşılma olacagını düşünmüyorum. Yukarıda yazdığımı geri aldım. Çevrendeki erkeklerde iş yok. Umarım düzgün biri çıkar karşına.

Bu, insanları dış görünüşe göre yargılamama saçmalığı nerden çıktı. Dış görünüş bunun için yok mu zaten. Nasıl göründüğünü kendin bu nedenle belirlemiyor musun? Ben tam da bu nedenle bazı kıyafetleri giyip gezmiyorum mesela. Sizin de dış görünüşünüz insanların yargılarına göre belli bir tavra sebep olmuş olay bundan ibaret.

E o zaman mini etek giyen kadinlar = tecavüz edilmesi normaldir demektir bu?

Ben dekolte giymem mesela ama daha uzerime oturan kiyafetler tercih ederim. Karsi cinsle zerre alakasi yok, icinde kendimi iyi hissettigim icin.

Konudan bağımsız olarak insan neden dapdaracık tayt/pantolon giymek ister yani bunları giyenler neden giyiyor😶🤐 o dar tatlar kıça yapışmıyor mu ne rahat oturabilirsin ne rahat kalabilirsin zul resmen🙄 normal ebatta tayt giyseniz olmuyor mu😁😁😁

Evde tayt cok daha sik duruyor diye.

Disarida mom jeanslerimi de giyiyorum ama bir cok skinny jeansim var ve gercekten rahatlar😂

Almanya'da o hareketleri yapanlar Türk müydü?

Yolda laf atanlar yabanciydi ama is yerinin bahcesinde bakip cik ciklayan ayi almandi.

Oradaki yoneticim cok beyefendi ve net bir adamdi, eger kiyafetim uygun olmasa kesin gelir uygun bir dille soylerdi. Bu hayvanin hareketini cozemedim ben.

Gerci sinirle arkadasima gosterip bu elbisede ne var demistim, o da “ sen adama yuz vermediysen ondan yapmistir” demisti. Olabilir😅

Bence giyim kuşam ve tavırla alakalı. Mini etek giyince hemen merhaba dediği kıza yatalım mi diye yaklaşan öküzlerin köküne kibrit suyu ama kafalarındaki algı bu ve realiteyi konuşacaksak bence giyiminiz ve tavırlarının yüzünden bu tekliflerle karşılaşmış olabilirsiniz. Sizi tenzih ediyorum fakat ucuz goruyor bazı erkekler minicik kısacık daracık kıyafetler giyen ve takip mesafesini kısa tutan kadınları. Bu da hemen sevişelim mi moduna girmelerine sebep oluyor.

Yolda laf atanlar yabanciydi ama is yerinin bahcesinde bakip cik ciklayan ayi almandi.

Oradaki yoneticim cok beyefendi ve net bir adamdi, eger kiyafetim uygun olmasa kesin gelir uygun bir dille soylerdi. Bu hayvanin hareketini cozemedim ben.

Gerci sinirle arkadasima gosterip bu elbisede ne var demistim, o da “ sen adama yuz vermediysen ondan yapmistir” demisti. Olabilir😅
Onların da yobazı var demek ki.

Bence çıktığınız erkeklerde sıkıntı,ne demek bir insanı giymine fiziksel görüntüsüne göre değerlendirmek,sizi cinsel obje olarak gören yobazlardan uzak durun...benim ailedeki hiç bir erkek öyle değil muhafazakarlık farklı sapıklık farklı, herkesin yetiştiği aile ortamı farkli,kişiliği yaşam tarzı farklı...büyük saygısızlık kabaca Bence

E o zaman mini etek giyen kadinlar = tecavüz edilmesi normaldir demektir bu?

Ben dekolte giymem mesela ama daha uzerime oturan kiyafetler tercih ederim. Karsi cinsle zerre alakasi yok, icinde kendimi iyi hissettigim icin.
Öf ne alaka? Kendi zihniyetinizi kendi kendinize ele veriyorsunuz resmen. Ben öyle bir şey mi demişim? Dış görünüşü hiçe sayamazsınız diyorum. Sakallı,cübbeli adam itü’de araştırma görevlisi oldu diye bir sürü itiraz edildi. Neden? Çünkü dış görüntüsü insanlarda belli bir çağrışım yaptı. Yaşantısına, değerlerine göre bir imajı var adamın. Çok iyi biri bile olsa ön yargımız var ve bu çok doğal. Karşıdaki erkekler “pis zihniyetli” falan değil yalnızca ön yargılı olabilir.

Öf ne alaka? Kendi zihniyetinizi kendi kendinize ele veriyorsunuz resmen. Ben öyle bir şey mi demişim? Dış görünüşü hiçe sayamazsınız diyorum. Sakallı,cübbeli adam itü’de araştırma görevlisi oldu diye bir sürü itiraz edildi. Neden? Çünkü dış görüntüsü insanlarda belli bir çağrışım yaptı. Yaşantısına, değerlerine göre bir imajı var adamın. Çok iyi biri bile olsa ön yargımız var ve bu çok doğal. Karşıdaki erkekler “pis zihniyetli” falan değil yalnızca ön yargılı olabilir.

Mesaji yazan sensin, dolayisiyla bu senin zihniyetin.

2022 yilinda hala kiyafet= karakter diyen bir zavalli.😂

Ayrica kadinlar istediklerini giyebilirler. Bu hic bir hanzoya ona tecevuz etme hakkini bahsetmez. Hani bazi seyleri giymiyorum diyip ovunuyorsun ya, aklinda bulunsun;)

Ayrica kadinlar istediklerini giyebilirler. Bu hic bir hanzoya ona tecevuz etme hakkini bahsetmez. Hani bazi seyleri giymiyorum diyip ovunuyorsun ya, aklinda bulunsun:KK66:
Tecavüz deyip duran sensin bir daha oku yazdıklarımı :) kıyafet = karakter de demedim. İstediklerini giyemezler hiç demedim. Okuduğunu anlamadan yorum yapıyorsun. Bazı şeyleri giymiyorum derken ne kast ettiğimi nereden anladın akıl küpü? Kara çarşaf da giymem, şalvar da giymem, bikini de giymem hangisi acaba düşün de bul bakalım. İki tane cümleden kişilik analizi yapıyor sarraf.

Ayrica kadinlar istediklerini giyebilirler. Bu hic bir hanzoya ona tecevuz etme hakkini bahsetmez. Hani bazi seyleri giymiyorum diyip ovunuyorsun ya, aklinda bulunsun;)
Bacım kendi kendine triplerdesin.tecavüz ne alaka .kendin söylüyorsun kendin cevaplıyorsun 😄 bazı şeyleri giymiyorum diye övünmüyor, karakterime uygun olanı giyiyorum, herşeyi giymiyorum o yüzden diyor 😄 Öyle bir otomatiğe bağlayıp, bazı laflar ezberlemişsiniz ki okumadan anlamadan kopyala yapıştır yapıyorsunuz.çok güldüm valla.

Back
X