- 29 Ağustos 2017
- 24
- 4
- 1
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
Süper bi evlilik stres Yok bi kere :) komşumu davet ettim eşin gelmez dimi çok korkuyorum abiden dddiBenim eşim de aynı, Allah şaşırtmasın tabi ama hiç aldatır gibi bir endişem Yok çünkü çekiniyor herkes ondanBizim düğün çekimini yapan fotoğrafçı bile korkmuştu, abi çok sinirli duruyorsun diye, sıkılmıştı eşim adam nasıl hissettiyse artık
Aynı biz :) Bizimde çocukların kreş öğretmenleri özellikle beni istiyorlar toplantılara filan , ona birşey demeye çekiniyor herkesSüper bi evlilik stres Yok bi kere :) komşumu davet ettim eşin gelmez dimi çok korkuyorum abiden dddi
En güzeli biz şanslıyız :)Aynı biz :) Bizimde çocukların kreş öğretmenleri özellikle beni istiyorlar toplantılara filan , ona birşey demeye çekiniyor herkes
Öyle söyleyenler saçmalıyor .artık bu devir de insan kime güveneceğini şaşırıyor . Birde sırf yakışıklı biri gelecek diye bekleyecegiz öyle mi ? gelmiyor o gemi . Gelse de yüzü güzel olur huyu güzel olmaz sana çektirir. Kimisinin tiği çok olmaz ama huyuna merhametine doyulmaz. Yani hersey biraz da bizim elimizde . Ama bu kişi seni etkilememiş bence ki böyle bir soru soruyorsun bir nebze de olsa ilgilenseydin o lafları göz ardı ederdin zaten . Bir de gönül meselesi Allah kimi nasip ederse ona ısınıyorsun .Daha yakışıklısı daha genci çıkar diye beklememi önerenler var ..
biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma
Hanımlar merhaba ..
2 aydır görücü usulü tanıştığım biriyle görüşüyorum
Her şey iyi hoş karakter falan süper . Yaşanır bu adamla diyor herkes ..
Ama herkesin ortak kararsız olduğu nokta : dış görünüş
ben 23 o ise 30 yaşında ..
övünmek niyetiyle havalı olmak niyetiyle demiyorum ama herkes benim yanımda daha yakışıklı birinin olması gerektiğini söylüyor .
Bana aşırı çekici gelmiyor tamam ama itici bir tip de değil asla ...
Daha yakışıklısı daha genci çıkar diye beklememi önerenler var ..
biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma .?
Fikirleriniz neler ? Dış görünüş sizce nasıl bir belirleyici olmalı ?
bunların hepsini o insanlar söyledikçe fark ediyordum .
mesela kaç kez görüştük saçlarındaki beyazlar benm hiç ilgimi çekmiyordu .
bir iki kişi söyleyince fark ettim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?