- 1 Kasım 2017
- 356
- 236
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
Guzellik gecici,akliniz guzel olsun. Goreceli bir kavram icin bunca uzulmeye deger mi?
Hic makyaj kullanmiyorum... Belkide denemeliyim. Dusuk ruh halim oldu hep bunlari dusununce, denemeye bile usendimBunlar gelip gecici sac dokulmesi icin aktardan cam terebentin yagi al kullandigin sampuana bi kapak at oyle kullan dokulmen azalir guclesir sacin goz kapaklarina gelince takintili olabilirsin bu durumda hafif farla veya eyeliner la goz kapaklarinaa renk ver yani bu ozguvensizligin sana bagli aslinda istersen kurtulabilirsin bu durumdan hic uzme kendini sikma canini.. bunlar gercekten gelip gecici seyler
İste kendi kendine takinti yapmissin canim benim hicc takma kafana sen istersen ozguvenlide olursun hersey seninle elindeHic makyaj kullanmiyorum... Belkide denemeliyim. Dusuk ruh halim oldu hep bunlari dusununce, denemeye bile usendim
Evet, terapi alsam iyi olacak gibi. Cunku yillardir kendi basima basaramadim. Donub dolasip ayni yerdeyim.Önce içini güçlendir sonra dışın güzelleşecek
Biraz psikolog a gidip terapi mi alsan sanki?iyi gelecek kendine bakış açın değişecek
Bilemiyorum,ben de kendimi hic begenmem tip olarak ama aklima bilgime cok guvenirim, onlarin guzelliginin daha onemli oldugunu dusunuyorum hatta. Dis gorunusumle dalga gecen pek cok insan oldu,erkek veya kadin. Ben de guldum gectim,cok da takmayin derim. Karsi cinsten etkilenmek,onu begenmek sadece dis gorunusle olmuyor dediginiz gibi,erkekler kadinlarin guzelliginden etkilenirlen bir de yanlarinda ayna tasisalar kendileri de Kivanc Tatlituga benzemiyorlardir herhaldeHaklisiniz da, erkekler guzellikten etkilenirler, insan dogasinda var bu. Suan benden hoslanan biri var, daha cok aklimdan, davranislarimdan etkilendigini biliyorum ama keske gorunusumden de etkilense... bilemiyorum, belkide ona guzel gorunuyorumdur.
Komik olan sey, bende ondan etkileniyorum ama kendisi standard yakisikli sayilmaz, hatta yakisikli bile sayilmaz o bakis acisindan. Ama mizah duygusu, zekasi ve s. sayesinde cok cekici buluyorum kendisini
Merhaba. Benim derdim bircok insanda oldugu gibi dis gorunusumle ilgili kaygilarim. Pitoz (dusuk goz kapagi) ameliyati oldugumdan beri sag goz kapagim digerine nispeten az kapaniyor. Oncedende dusuktu, digerine nispeten az aciliyordu... Neyse, bu benim ozguvenimi yillardir almaya devam ediyor. Yasim 29 bu arada. Diger taraftan saclarim cok dokuluyor, yani hasret kaldim kadin sacina sahip olmaktan, sac sekilleri yapmaktan ve s... Ben yararlanamiyorum sac ozelliginden yani, normal kadinlar gibi. Sadece acik yerleri kapatacam diye yarim topluyorum, o kadar. Kuafore gitmeye utaniyorum, hepsi aaa senin daha yasin az, 60'larda boyle oluyor genelde diyorlar. Gerci 60'lar bile benden iyi.
Tamam yani, kotu gorunume sahibim de, e bircok insanda var boyle kaygilar. Herkes standard guzel olmuyor ve s. Bunlarin hepsini biliyorum. Ama yinede icim hep daraliyor... Kurtulamiyorum ozguvensizlikten. Mesela bir erkekten hoslaniyorum, boyle flort yapayim derken goz kapaklarim beni tuhaf gosterecek diye kaciyorum. Hani boyle seksi bakislar dusunuyorum ama tuhaf gorunuyor, biliyorum. Bura icimi dokmek icin geldim. Tanidigim kimseye soyleyemiyorum, annemede soyleyemiyorum uzulecek diye. Cok uzgunum ben...
Haklisiniz da, erkekler guzellikten etkilenirler, insan dogasinda var bu. Suan benden hoslanan biri var, daha cok aklimdan, davranislarimdan etkilendigini biliyorum ama keske gorunusumden de etkilense... bilemiyorum, belkide ona guzel gorunuyorumdur.
Komik olan sey, bende ondan etkileniyorum ama kendisi standard yakisikli sayilmaz, hatta yakisikli bile sayilmaz o bakis acisindan. Ama mizah duygusu, zekasi ve s. sayesinde cok cekici buluyorum kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?