cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin
Severek yazdım, güzel kızım. Aynısı kızıma da derdim. Hiç kimsenin, ne dediğini senin üzerine takma kafana. Bir kulağından girsin, öbür kulağından çıksın.
Benim eşim çocuklarım daha okul yaşındayken vefaat etti ve ben hem çalıştım, hemde çocuklarımı büyüttüm. Onlar genç yasa gelince, bir ilkbahar gününde, oğlum, kızım ve ben, tekerlekli ayakkabilarimizla, yürüyüşe çıkmıştık. Bir kaç saat sonra, eve dönerken, ben düştüm ve burnum kırıldı. Doktor hemen ameliyat dedi ama ben korktum, narkosda birşey olursa, çocuklar hem Bab asiz hem annesiz kalicak diye, yaptırmadı. Doktorun dediği gibi burnumun görünüşü hiç iyi olmadı. Ama beni hiç ilgilendirmiyor. Benim arkadaşlarım ve bütün hepsininin üzerine bunu diyebilirim, sıcak kalpli, merhametli, güler yüzlü, yardıma koşan, cok tatlı insanlardır, insanın içine bakarlar, dışına değil. Yıllardır Beraber yaşadığım erkek arkadaşım, beni yaşamında en önde birinci gelen birisi olarak bana hareket eder ve vana sevgisi herzaman hissettirir. Ben onun için, dünyanın en güzel kadınıyım. Neden? Çünkü benim kalbim, onun kalbi ve arkadaşlarımın kalbi aynı takt da çalıyor, biz düşüncelerimizi, birbirimizin içini seviyoruz. Karşımızdakini, bizim için çok onemli olduğunu hissettiriyoruz.
İçi güzel insanlarla doldur etrafını, dış güzellik çabuk gidiyor. Ve sonunda içindeki çirkinlik cikiveriyor.
Bunların ne dinle, ne kültürle ilgisi var, sade dünyaya, yaşama bakışla.
Sana geleceğin için, en iyi insanları diliyorum.