• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış görünüşümle dalga geçmiş

nasil ya bence tam tersi ben kimsenin arkasindan tipe bak demem ayrica. yani guzel bulmadigim insanlar var ama bunu arkadaslarima paylasip su tipe bak yazmam.
İftira atmak gibi olduda öyle demek istemedim :) yani günlük hayatta çok düşünmeden dış görünüşle ilgili konuşabiliyoruz çok kafaya takılmamalı dış görünüş iyileştirilebilir bi kriter önemli olan kişilik demek istiyorum

İftira atmak gibi olduda öyle demek istemedim :) yani günlük hayatta çok düşünmeden dış görünüşle ilgili konuşabiliyoruz çok kafaya takılmamalı dış görünüş iyileştirilebilir bi kriter önemli olan kişilik demek istiyorum
evet ama insan kırılıyo ya şimdi bana biri guzelsin dediginde bile dga gectigini dusunucem

Daha önce destek almak istediğinizi söylediğinizde kabul etmediler mi? Ben de bir ara depresyona girmiştim ve aileme söylerken çekinmiştim ama hiç beklediğim olmadı çok destek olmuşlardı psikoloğa gitmem konusunda.
evet gerek yok demislerdi bende bir daha demek istemiyorum artik sürekli masraf cikariyomusum gibi davraniyolar

Bence sen o kavgalı olduğun arkadaşa zamanında iyi haddini bildirmişsin ki hazmedememiş o da ne yapsın garibim ergen, böyle çoluk çocuk işlerle kendini tatmin ediyor işte. Çirkinlik bahane. Oyuna gelme, korkma.

Henüz hepinizin yaşları küçük. O ergenler sanıyor ki dünya bizim etrafımızda dönüyor... İlerde anlayacaksın ve asıl sen diyeceksin ki zamanında ne boş kişilerle muhattap olmuşum diye. Belki aklına bile gelmeyecek unutup gideceksin. Şimdi sana burada bir dünya lafta yazsak boş. Kendini her halinle sev ve kimseyi gözünde büyütme, kimsenin kusursuz olmadığını bil yeter.

evet ama insan kırılıyo ya şimdi bana biri guzelsin dediginde bile dga gectigini dusunucem
Ay abartma tamam Allah aşkına. Yok bir de ölene kadar karalar bağla bi grupta sana çirkin dediler diye. Çocuğum iyi misin sen Allah aşkına? Ne demek şimdi biri güzel dese bile hep dalga geçtiğini düşünürüm? İflah olmaz bir karamsarsın sanırım. Camdan dünyan varmış o da başına yıkılmış biri sana kötü yorum yapınca.

Bak insanlar uzun uzun yazdılar anlattılar. Kimi güzelce anlattı kimi sert. Hiç de şu mantıklıymış dur ders çıkarayım demiyorsun. Hala karamsarlık peşindesin. Millet Brad Pitt için bile bence güzel bence çirkin diyor yani bu ne kesinlik beklentisidir hayattan. Biri beğenmediyse diğeri beğenir.

Bu konu dışında da genel hayata bakış açınız bu denli karamsarsa daha neler diyecekler arkandan tahmin edemezsin. Yaşıt veya arkadaş olsak ben kesin dersim üf bu da çekilmiyor hep karamsar içim çekildi diye. Bi toplan hadi artık kendine gel.

Ay abartma tamam Allah aşkına. Yok bir de ölene kadar karalar bağla bi grupta sana çirkin dediler diye. Çocuğum iyi misin sen Allah aşkına? Ne demek şimdi biri güzel dese bile hep dalga geçtiğini düşünürüm? İflah olmaz bir karamsarsın sanırım. Camdan dünyan varmış o da başına yıkılmış biri sana kötü yorum yapınca.

Bak insanlar uzun uzun yazdılar anlattılar. Kimi güzelce anlattı kimi sert. Hiç de şu mantıklıymış dur ders çıkarayım demiyorsun. Hala karamsarlık peşindesin. Millet Brad Pitt için bile bence güzel bence çirkin diyor yani bu ne kesinlik beklentisidir hayattan. Biri beğenmediyse diğeri beğenir.

Bu konu dışında da genel hayata bakış açınız bu denli karamsarsa daha neler diyecekler arkandan tahmin edemezsin. Yaşıt veya arkadaş olsak ben kesin dersim üf bu da çekilmiyor hep karamsar içim çekildi diye. Bi toplan hadi artık kendine gel.
ya bilmiyorum cidden niye boyleyim. kendime camdan dunya olusturdum evet cok dogru dediniz. simdi de o yıkıldı. begenmedi degil ama dalga gecti. dalga gecilcek kadar da kotu degilim bence bilmiyorum belki fotograftan dolayi sey yapti. fotografa da sinir oldum zateb sildim her yerden. demek ki o fotografa bakan cogu kisi bunu dusundu diye hissediyorum. mesela siz bu durumu yasasaydiniz bunun sonrasinda kendinize hala guvenir miydiniz. kimse beni begenmsz gibi hissediyorum

ya bilmiyorum cidden niye boyleyim. kendime camdan dunya olusturdum evet cok dogru dediniz. simdi de o yıkıldı. begenmedi degil ama dalga gecti. dalga gecilcek kadar da kotu degilim bence bilmiyorum belki fotograftan dolayi sey yapti. fotografa da sinir oldum zateb sildim her yerden. demek ki o fotografa bakan cogu kisi bunu dusundu diye hissediyorum. mesela siz bu durumu yasasaydiniz bunun sonrasinda kendinize hala guvenir miydiniz. kimse beni begenmsz gibi hissediyorum
Niye beğenmeyeyim o kim ki bunalıma gireyim? Ünlülerin bile güzel olup olmadığını tartışıyoruz sonuçta veya güzellik kraliçesi filan seçilenlerin hepsini güzel mi buluyorsunuz?

onu nasil basaricam bilmiyorum disaridan olumsuz bir geri donus aldigimda hep boyle oluyo. normalde kendimi begenen kendiyle sıkıntısı olmayan biriydim ama bu mesela cok ozguvenimi kırdı
Okuyarak, derslerinize çalışarak (yaşınız çok genç) kendinizi geliştirerek, bir kariyer inşa ederek...

Sürü psikolojisi bu. Gülenlerin bir kısmı diğerleri güldüğü için gülmüştür. İnanın herkesin kendi dünyasında kendi sorunları var sizin şekliniz şemaliniz kimsenin umurunda değil.

Back
X