• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış görünüşümü beğenmiyorum...

leinas7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
17
4
1
24
dış görünüşümü beğenmiyorum fiziğim falan değil sadece yüzüm sıkıntı oluyor bende burnum kemerli diye dalga geçiyorlardı önceden sürekli burnumu gizlemeye çalışıyorum o günden beri,göz altlarım genetik mor olduğu için torbacı diyorlar kendimi çirkin hissettiğim için yeni insanlarla tanışmak istemiyorum sürekli kendimi başka kızlarla kıyaslıyorum şu zamana kadar birisi bana güzelsin diye iltifat etmedi annem bile,başka kızları görünce çok moralim bozuluyor sırf bu yüzden kalabalık ortamlarda bulunmak istemiyorum birisi benim yüzüme laf edip dalga geçer diye kendimi güzel hissetmeye çalıştığım zaman etrafıma bakınca güzel olmadığımı düşünüyorum olabildiğimce yüzüme gerektiği bakımı yapıyorum,kendimi güzel hissetmeye çalışıyorum ama olmuyor yani yapamıyorum bunu kendimi çirkin bulduğumdan dolayı hayatıma odaklanamıyorum sadece tek odağım güzel olmak yolunda ilerliyormuşum gibi geliyor

Biraz daha rahat olun o burun sizin genetiğiniz ve yüzyıllar boyu o buruna sahip insanları sevmişler ki nesilleri devam etmis ve siz dünyaya gelmişsiniz yani sizi bu burnunuzla yüzünüzle sevecek bir insan da olacaktır. Tabi en önemlisi sizin kendinizi sevmeniz. Baktınız olmuyor fırsatınız olduğunda estetik olursunuz. Çoğu zaman burun estetiği sonrası göz altları daha aydınlık duruyor. Ve yüzü gerçekten değiştiriyor

Herkes güzel olmak zorunda mı yada herkes aynı güzellikte olmalıi?
Herkesin kendine has özelliği güzelliği vardır lütfen bu kadar kendinize karşı karamsar olmayın. Ayrıca mesleğiniz var mı ?

Ne kemerli buruna sahip güzel kadınlar var… siz işe kendinizi sevmekle başlayın, sonra makyaj falan yapın. Mesela gözlerinizi, dudaklarınızı ön plana çıkarın. Bi de özgüvenli olun.

Çok kemerli bir burna sahipsen estetik düşünebilirsin. Öncelikle özgüven kazan. Herşeyin çözümü var yeter ki kendini sev ve güzel bak.

Çirkin olanlara burnun büyük, ağzın yamuk, kaşın az gibi bir şey dendiğini hiç görmedim. Ne kadar teselli olur bilmiyorum ama gerçekten çirkin olsaydınız kimse size kötü bir şey demeye cesaret edemezdi😅 Bence ortalama biri olduğunuz için iltifat almıyorsunuzdur.
Eğer bir sağlık probleminiz yoksa ameliyat olmak bana korkutucu geliyor.

Çirkin olanlara burnun büyük, ağzın yamuk, kaşın az gibi bir şey dendiğini hiç görmedim. Ne kadar teselli olur bilmiyorum ama gerçekten çirkin olsaydınız kimse size kötü bir şey demeye cesaret edemezdi😅 Bence ortalama biri olduğunuz için iltifat almıyorsunuzdur.
Eğer bir sağlık probleminiz yoksa ameliyat olmak bana korkutucu geliyor.
Ben de çirkin olduğunu düşünmüyorum.

Sadece kendini beğenmediği için enerjisi düşüktür ve ortamda dikkat çekmediği için iltifat almıyordur

Çok klişe ama burada kilit olan özgüven. Onu da başkalarının iltifatlarıyla değil kendine yatırım yaparak kazanırsın. Çünkü kendini beğenmeyen insana 50 kişi de gelip sen güzelsin dese o kişi inanmayacaktır

Ben de çirkin olduğunu düşünmüyorum.

Sadece kendini beğenmediği için enerjisi düşüktür ve ortamda dikkat çekmediği için iltifat almıyordur

Çok klişe ama burada kilit olan özgüven. Onu da başkalarının iltifatlarıyla değil kendine yatırım yaparak kazanırsın. Çünkü kendini beğenmeyen insana 50 kişi de gelip sen güzelsin dese o kişi inanmayacaktır

Size gerçekten katılıyorum yakın bir arkadaşım var kızın burnu düşük, dişleri yamuk, kilosu da var ama ben dahil herkes bayılıyor. Kıza kimler kimler yazmadı ki, bir ortama giriyor herkes başını çevirip bakıyor, ünlülerden bile talipleri olduğunu kendi gözümle gördüm. Bir yürüyüşü var ben dünyanın en güzel kadınıyım diyor.

Ayy her zmaan söylerim önemli olan aura. Benimde burnum kemerli ama ben bunu kusur olarak görmüyorum aksine insanlar o kadar birbrine benzemeye başladı ki farklı olmak daha güzel. İnsanlar burnumu sevmeyebilir ama ben kendimi o kadar seviyorum ki insanlar şaşırıyor hatta ve bu huyumu da seviyolar bence skflşssllf Gerçekten öyle aman aman güzelliğm yok mesela ama sırf burnum kemerli diye de çirkin değilim bence aksine başks bi burun olsa yüzüme yakıştıramazdım sanırım. Hatta çevremden de sempatiksin şöyle böylesin diye çook övgüler slıyorum boşver özgüvenli ol bi daha mı gelcez dünyaya

Size gerçekten katılıyorum yakın bir arkadaşım var kızın burnu düşük, dişleri yamuk, kilosu da var ama ben dahil herkes bayılıyor. Kıza kimler kimler yazmadı ki, bir ortama giriyor herkes başını çevirip bakıyor, ünlülerden bile talipleri olduğunu kendi gözümle gördüm. Bir yürüyüşü var ben dünyanın en güzel kadınıyım diyor.
Benim de öyle bi arkadasım var gerçekten öyle ahım şahım bir güzelliği yok ama aurası baya iyi

Ayy her zmaan söylerim önemli olan aura. Benimde burnum kemerli ama ben bunu kusur olarak görmüyorum aksine insanlar o kadar birbrine benzemeye başladı ki farklı olmak daha güzel. İnsanlar burnumu sevmeyebilir ama ben kendimi o kadar seviyorum ki insanlar şaşırıyor hatta ve bu huyumu da seviyolar bence skflşssllf Gerçekten öyle aman aman güzelliğm yok mesela ama sırf burnum kemerli diye de çirkin değilim bence aksine başks bi burun olsa yüzüme yakıştıramazdım sanırım. Hatta çevremden de sempatiksin şöyle böylesin diye çook övgüler slıyorum boşver özgüvenli ol bi daha mı gelcez dünyaya
ya bu aura olaylarını nasıl yapıyorsunuz,kendime nasıl aura kazandırabilirim veya aurayı nasıl yükseltebilirim?

dış görünüşümü beğenmiyorum fiziğim falan değil sadece yüzüm sıkıntı oluyor bende burnum kemerli diye dalga geçiyorlardı önceden sürekli burnumu gizlemeye çalışıyorum o günden beri,göz altlarım genetik mor olduğu için torbacı diyorlar kendimi çirkin hissettiğim için yeni insanlarla tanışmak istemiyorum sürekli kendimi başka kızlarla kıyaslıyorum şu zamana kadar birisi bana güzelsin diye iltifat etmedi annem bile,başka kızları görünce çok moralim bozuluyor sırf bu yüzden kalabalık ortamlarda bulunmak istemiyorum birisi benim yüzüme laf edip dalga geçer diye kendimi güzel hissetmeye çalıştığım zaman etrafıma bakınca güzel olmadığımı düşünüyorum olabildiğimce yüzüme gerektiği bakımı yapıyorum,kendimi güzel hissetmeye çalışıyorum ama olmuyor yani yapamıyorum bunu kendimi çirkin bulduğumdan dolayı hayatıma odaklanamıyorum sadece tek odağım güzel olmak yolunda ilerliyormuşum gibi geliyor
Önünde 2 secenegin var: bahsettigin kusurlarinla beraber kendini oldugun gibi kabullenmen ve ozguvenini kazanman. Ya da seni rahatsiz eden bolgeler icin estetik doktorlarina gitmen.

Sana illa da kendini oldugun gibi sev demiyorum. Gidip kostur kostur estetik de ol demiyorum. Ama ozguvenin icin bir uzmandan yardim almani tavsiye ediyorum. Cunku farkettigim/hissettigim kadariyla fiziksel begenilme olayinin otesinde farkli noktalari cozmen gerekiyor

Göz altı ışık dolgusu ve burun estetiği yaptır.

Kız güzel mi peki bütün olarak baktığınızda. Benimde bi kuzenim var. Bi karış boyu var burnu kocaman kemerli. Ama bir özgüven var kızda görsen dünya güzeli dersin. Dediğin gibi çok yakışıklı oğlanlar bakıyor gerçekten

makyaj yapın, göz altı morluğu problemi olan çok kişi var, makyajla kapanıyor,burun için de çok kemerli ise ve sizi psikolojikmen olumsuz etkiliyorsa estetik ameliyat düşünebilirsiniz.

Benim ve tüm ailemin burnu kemerli. Annem cok takardı kendine ameliyat oldu. Burnu da cok güzel oldu ama begenmiyor güzel olmadı diyor. Benim de burnum kemerli ben hiç takmam yaparım makyajımı saçımı şıkır şıkır giyinirim girerim ortamlara. Ne geçmişte ne de şimdi hiç sorun yaşamadım gayette güzelim. Rahatsız olsam ameliyat olurdum. Artık cok kolay yapılıyor burun ameliyatları

Artik kemerli burunlar moda yanliz. Kaydirak gini okka gibi burunlara elveda deniliyor😆 bende yaptirdim Allahtan kaydirak gibi vaya minicik küçücuk degil yapan doktor oldukca acemi oyleki bakildiginda onden hala yamuk😃 kimse aradaki farki anlayamiyor hep sukrederim iyiki yapamamis diye. Cok havali geliyor artik bana kemerli burunlar. Saclari guzelce surekli fonlu kullanip hafif tonlarda makyaj yaparsan cok iyi degerlendirirsin. Makyaji severim hafif ve dogal yaparim ve her daim yaparim. Gozaltlarimin morluguna soyle bir cozum buldum goldenrose 1 numara mineral terecota pudrasi muhtesem kapatici.sungerle degilde genis fircayla yuze surebilirsin. Daha doga daha kapatici duruyor. Fondoten kullanma dahi gerek yok okadae net diyorum.oncesinde gozaltlarna ve yuzune nemlendirici surup bes on dakika sonra pudrayi gecebilirsin. Onu bes senedir kullaniyorum kullandigimdan beri hic kimse demedi mor diye. Hatta yankinlarim nasil gecti diyor.morluga care yok bu arada arkadaslar eski guzellik uzmaniyim acik soylekeyim.gozalti isik dolgusu falan derler o sadece cokukluge care. Bol bol su icip c vitamini alabilirsin.

Kız güzel mi peki bütün olarak baktığınızda. Benimde bi kuzenim var. Bi karış boyu var burnu kocaman kemerli. Ama bir özgüven var kızda görsen dünya güzeli dersin. Dediğin gibi çok yakışıklı oğlanlar bakıyor gerçekten

Evet gayet güzel özellikle gözleri..

gucci mankenlerini kemerli buruna sahip doğal kadınlardan seçiyor sen bence kendine haksızlık ediyorsun bakım yapman lazım çalışıyor musun ? morluklar için göz altı ışık dolgusu var mesela

Hiç teselli veremeyeceğim. Gerçekçi yorum yapacağım. Burun estetiği için para biriktirme bilirsin.
Bir burunla kimler kimler neler oluyor ya. Çoğu ünlüye bakarsan çoğu çirkin bir kaç estetikle neler olmuş.... güzel olmak şu devirde sadece para ile ilgili bir şey. Paran varsa güzel olmak çok kolay kardeşim. Sen paradan haber ver.

Back
X